Şimdi Ara

|> Galatasaray Haber Köşesi <|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray İle İlgili Haberleri Bu Topic Altında Toplayalım

    22.09.2007

     |> Galatasaray Haber Köşesi <|



  • 22.09.2007

     |> Galatasaray Haber Köşesi <|
    Alıntı = Fotomaç
  • 22.09.2007

     |> Galatasaray Haber Köşesi <|
    Alıntı = Fotomaç
  • Galatasaray İle İlgili Haberleri Lütfen Burda Paylaşalım
  • aslanların yuvası adlı konudan takip edebilirsin haberleri
  • quote:

    Orjinalden alıntı: darendeli

    aslanların yuvası adlı konudan takip edebilirsin haberleri

    orda haber maber yok dostum..
    orası idda topicine donmüş
  • Bende Baktım Burası Daha Uygun Daha Düzenli Olur
  • 23.09.2007

     |> Galatasaray Haber Köşesi <|



    Kasımpaşa - G.Saray


    UEFA Kupası'nda Sion'a yenilerek şaşırtan G.Saray, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Kasımpaşa'yı devirip, taraftarını mutlu etmek istiyor.


    ***

    Paşaların maçı

    Son hafta Konya'ya 6 tane atan G.Saray, kazanıp zirvedeki yerini korumak istiyor. Forvette yine Hakan ile Nonda var, Ümit yedek.

    UEFA Kupası'nda hafta içi Sion'a 3-2 yenilerek şok olan G.Saray, ligde Kasımpaşa önünde moral arıyor. İlk 5 haftada topladığı 13 puanla ligin zirvesinde yer alan sarı-kırmızılarda tek hedef 3 puan. Hem moral tazelemek, hem liderliğini sürdürmek isteyen Cimbom'da Kalli'nin bugün kadroda bazı oynamalar
    yapması beklenirken, forvet değişmeyecek. İleri ikilide Hakan Şükür-Nonda yer alacak. Son iki maçta yedek oturan Ümit yine kulübede başlayacak.

    FELDKAMP UYARDI
    Orta sahadan Lincoln, Hasan Şaş, Linderoth ve Ayhan da hücuma destek verecek. Teknik direktör Feldkamp, oyuncularla yaptığı son toplantıda Sion örneğini vererek, Kasımpaşa'yı kesinlikle hafife almamalarını istedi. Alman çalıştırıcının, "Ligin ilk 5 haftasında şampiyonluktaki rakiplerimiz karşısında az da olsa avantaj yakaladık. Kasımpaşa'yı yenip bu avantajı sürdürelim" dediği öğrenildi.


    Alıntı = Fotomaç




  • 23.09.2007

     |> Galatasaray Haber Köşesi <|


    Bouzid görücüde

    Feldkamp, yorgun ve kaburgasında kırık olan Servet'in yerine bugün Cezayirli stopere görev verecek. Bouzid'in performansı merak konusu.

    SERVET KULÜBEDE
    G.Saray'da defansta beklenen operasyon nihayet gerçekleşiyor. Feldkamp, iki maçtır kaburgasındaki kırıkla forma giyen ve yaptığı hatalarla tepki çeken Servet'i dinlendirme kararı aldı. Alman hocanın, savunmada bugün Song'un yanında Bouzid'e görev vermesi bekleniyor.

    1 DAKİKA OYNADI

    Sezon başında Kalli'nin isteğiyle Kaiserslautern'den transfer edilen Bouzid, şu ana kadar sadece Sion maçında 1 dakika şans bulabildi. Oynaması halinde ligde ilk kez sahaya çıkacak olan Cezayirli oyuncunun sergileyeceği performans merak konusu.


    Alıntı = Fotomaç




  • 23.09.2007

     |> Galatasaray Haber Köşesi <|


    Sola yeni çehre

    Sion maçında 2 oyuncunun performansından memnun kalmayan Kalli, solda Hakan Balta ve Ayhan Akman ikilisine görev verecek.


    EN KÖTÜSÜYDÜ
    Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, Galatasaray'ın Sion karşısında koridora dönen sol kanadına el attı. İsviçre ekibinin tüm ataklarının bu kanattan gelmesi nedeniyle harekete geçen Alman çalıştırıcı, Carrusca ile birlikte Sion karşısında bu sezonki en kötü futboluna imza atan Volkan'ı da yedek
    kulübesine çekmeye hazırlanıyor.

    TALİMAT VERDİ
    Sion karşılaşmasında Carrusca'nın yerine oyuna giren ve Galatasaray'ı harekete geçiren Ayhan'ı Kasımpaşa karşısında ilk 11'de oynatması beklenilen Kalli, ayrıca transferin son gününde transfer edilen Hakan Balta'ya da bugünkü maçta şans vermeyi planlıyor. Tecrübeli hocanın, Ayhan ve Hakan'a 'hazır olun' talimatı verdiği bildirildi.


    Alıntı = Fotomaç




  • 23.09.2007

    Linderoth gollere devam edecek


    SİON maçında, Galatasaraylı taraftarlar Linderoth'un golcülüğüne de şahit oldu. UEFA maçında kaleye 3 şut çeken ve bunlardan birisini gole çevirerek sarı-kırmızılı ekibin tur için umutlanmasını sağlayan tecrübeli futbolcu, gol atmanın çok keyifli olduğunu söyledi. Linderoth, "Şutlarım diğer maçlarda da sürecek. Umarım gollerim de devam eder" dedi.

  • 23.09.2007

     |> Galatasaray Haber Köşesi <|


    İsyan etti

    "İyi olmamızı sadece dışarıdan değil, içeriden de istemeyenler var. Bunlar Seyrantepe projesini engellemek için uğraşıyorlar".

    Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Seyrantepe projesiyle ilgili yaşanan olumsuzlukları kulüp içindeki muhalefede de bağladı. Sarı-kırmızılı ekip için Seyrantepe projesinin çok önemli olduğunu ve kulübün yeni bir stada kavuşması için uğraştıklarını belirten Polat, "Ancak bizim iyi olmamızı sadece dışarıdan değil, içeriden
    de istemeyenler var ne yazık ki" dedi.

    NEDEN EKSİK?
    Polat sözlerine şöyle devam etti: "Ama şartlar tam yerine getirilmediği için olmadı. Burada TOKİ'nin yapacağı bir şey yok. Şartların tam olarak yerine getirilmesini istiyorlar. Ama benim anlamadığım ihaleyi isteyen firmanın neden eksik evrak verdiği" diye konuştu.


    Alıntı = Fotomaç




  • 23.09.2007

    Galatasaray günlüğü

    Kampa girdiler
    Galatasaray, Kasımpaşa maçının son çalışmasını dün akşam yapıp kampa girdi. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın taktik ağırlıklı geçtiği bildirildi. Feldkamp'ın savunma oyuncuları ile özel olarak ilgilendiği öğrenildi.

    Sezgin terapide
    Futbol A.Ş. Başkanı Adnan Sezgin,
    futbolculardan Sion'u unutup Kasımpaşa maçına motive olmalarını istedi. Sezgin, "Sion'u sonra düşünürüz. Lig bu yıl bizim için çok önemli. İddialı bir kadro kurduk ve şampiyon olmak istiyoruz. Bunun için her maçı kazanmalıyız" dedi.

    Özgürcan kayıplarda
    Sezon başı kampında oynadığı futbolla umut veren Özgürcan, ligin başlamasıyla kayboldu. Henüz hiçbir resmi maçta şans bulamayan genç golcünün işi, Nonda'nın gelişi ile daha da zorlaşırken, "Ümidimi yitirmedim. Çalışıp Kalli'nin gözüne gireceğim" diye konuştu.

    Tişörtünü sen tasarla
    G.Saray Pazarlama A.Ş, takımın 5 maçlık cezanın ardından taraftarlarıyla buluşacağı ilk lig maçında satışa çıkarılmak amacıyla Tişört Tasarım Yarışması düzenledi. Elektronik posta ile 12 Ekim'e kadar kulübe ulaştırılacak tasarımlardan, birinci olan üretilip satışa sunulacak.

    Bizim için şereftir
    Kasımpaşa Başkanı Hasan Hilmi Öksüz, G.Saray'ın hem lider, hem de ligin en iyi oynayan takımlarından biri olduğunu belirterek, "Aynı ilçenin takımı olarak G.Saray'a karşı oynamak bizim için şeref. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Şans da bizden yana olursa başarabiliriz" dedi.

    Cihat Arslan bugün rakip
    G.Saray'ın eski oyuncusu Cihat Arslan bugün Kasımpaşa forması ile Cimbom'a karşı mücadele edecek. Cihat, 1993-94 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde G.Saray'ın ilk golünü atan oyuncu olarak tarihe geçmişti. Emektar oyuncu, 2-1 kaybedilen maçta Spartak Moskova filelerini havalandırdı.




  • 23.09.2007

     |> Galatasaray Haber Köşesi <|


    Değiştir!
    Kalli, Sion'da ilk yarım saat dökülen kadroda değişikliğe gidiyor. Servet ve Volkan'a kulübe, Carrusca'ya tribün yolu göründü.

    Dinlendirilecek...
    Galatasaray Teknik Direktörü Karl-Heinz Feldkamp, Sion maçının ilk yarım saatinde tam anlamıyla dökülen kadrosunda değişiklik yapma kararı aldı. Tecrübeli hocanın kızağa çekeceği ilk isim: Marcelo Carrusca. Arjantinli futbolcunun tribüne gönderileceği öğrenildi. Kulübe yolu görünen bir diğer oyuncu: Servet Çetin. Sakatlığına rağmen hem Konya hem de Sion maçlarında oynayan stoperin, bir yandan dinlendirilmesi, diğer taraftan da toparlanması hedefleniyor.

    Balta&Bouzid göreve
    Sezon başından beri savunmanın solunda başarılı bir grafik çizmesine rağmen, İsviçre’deki sınavda arkasında büyük boşluklar veren Volkan Yaman da, dinlendirilmesi düşünülen futbolculardan biri. Feldkamp’ın, Kasımpaşa karşısında solda Carrusca’nın yerine Ayhan’a, sağda Hasan’ın yerine Barış’a, stoperde Servet’in yerine Bouzid’e, sol bekte Volkan’ın yerine Hakan Balta’ya forma vermesi bekleniyor. Kalede ise Orkun Uşak’ın yerine Aykut Erçetin görev yapacak.


    Alıntı = Fanatik




  • 23.09.2007

     |> Galatasaray Haber Köşesi <|


    Arda'dan Alex'e: 'Benim rengim belli!'
    Arda, 'Zor ve sıkıntılı bir dönemimde Alex gibi bir yıldızdan övgü almak gururumu okşadı' dedi.

    ‘Gurur verici ama’
    Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımından ayrı kalan Arda için, “Çok yetenekli bir futbolcu” yorumunu yapan Fenerbahçeli Alex, genç oyuncuyu Sarı-Lacivertli ekipte görmek istediğini söylemişti. Brezilyalı futbolcunun yaptığı yorum karşısında çok mutlu olduğunu dile getiren Arda, “Zor ve sıkıntılı bir dönemimde Alex gibi bir yıldızdan övgü almak gururumu okşadı” diye konuştu.

    ‘Galatasaraylıyım’
    Arda Turan, Alex’in oyun stilini beğendiğini belirterek, “Fenerbahçe’de büyük işler başardı. Zaten Brezilya Milli Takımı’nda defalarca forma giymesi, onun kalitesini gösteriyor. Ama kusura bakmasın, benim rengim belli. Galatasaraylı doğdum, Galatasaraylıyım, Galatasaraylı gibi yaşayacağım ve Galatasaraylı olarak öleceğim. Buradan ayrılırsam sadece Avrupa’ya giderim” açıklamasını yaptı.



    Alıntı = Fanatik




  • 23.09.2007

     |> Galatasaray Haber Köşesi <|


    43 yıl aradan sonra
    Galatasaray ile Kasımpaşa, bu akşam ligde tam 43 yıl sonra karşı karşıya geliyor.

    Galatasaray ile Kasımpaşa, ligde tam 43 yıl sonra karşı karşıya geliyor. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda saat 17.00’de başlayacak olan mücadeleyi genç hakemlerden Cüneyt Çakır yönetecek. İki takım daha önce 10 kez karşılaşırken, Galatasaray 6 galibiyet elde etti, 4 müsabaka berabere sonuçlandı. Kasımpaşa’nın Aslan karşısında henüz galibiyeti yok. Sarı-Kırmızılı ekibin 19 golüne, Kasımpaşa 3 golle cevap verebildi. Cim Bom’da Arda, Sabri ve Okan Buruk sakatlıkları nedeniyle bugünkü sınavda forma giyemeyecek. Kasımpaşa’da ise sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Galatasaray, rakibini devirip, zirvedeki yerini korumak isterken, ev sahibi sahadan en az 1 puanla ayrılıp, üst sıralara tırmanmayı planlıyor. Taraftarların mücadeleye yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

    KASIMPAŞA
    Khalid
    Özgür
    Cihat
    Askou
    Fatih
    Ünal
    Yasin
    Göksel
    Alparslan
    Serdar
    Fransergio

    GALATASARAY
    Aykut
    Uğur
    Song
    Bouzid
    H.Balta
    Barış
    Linderoth
    Lincoln
    Ayhan
    H.Şükür
    Nonda

    Stat: Atatürk Olimpiyat
    Yayın: Lig TV
    Saat: 17.00
    Hakem: Cüneyt Çakır





  • 23.09.2007

    Avrupa markası
    UEFA, Avrupa'da tüm zamanların en başarılı takımlarını seçti, Aslan; Arsenal, Valencia, Chelsea ve Roma gibi devleri geride bıraktı.

    17. sırada yer alıyor...
    Galatasaray son yıllarda Avrupa’daki eski günlerini mumla arasa da, UEFA’nın hazırladığı liste Sarı-Kırmızılılar’ın yüreğine su serpmeye yetecek gibi görünüyor... Avrupa kupalarında tüm zamanların en başarılı takımlarını seçen UEFA, bu listeyi resmi dergisi Champions’ın Ekim/Kasım sayısında yayınladı. 128 puanla listenin 17. sırasında yer alan Cim Bom, şu sıralarda Şampiyonlar Ligi’nde şampiyonluk hedefleyen birçok kulübü geride bırakmayı başardı.

    ‘Söz sahibi haline geldi’
    Aslan'ın gerisinde bıraktığı takımlar arasında Arsenal (19), Valencia (25), Lyon (29), Chelsea (30), Deportivo (37), A.Madrid (39), Werder Bremen (47), Roma (48) ve Lazio (49) gibi devler var. Dergi; 2000 yılında hem UEFA hem de Süper Kupa’yı kazanan Galatasaray’ın, şampiyonluğa ulaşamadığı dönemlerde birçok tur geçerek Avrupa’da söz sahibi olduğu yorumunu yaptı. En büyük sıçramayı ise 2 yılda 20 sıra birden yükselen Chelsea’nin gerçekleştirdiği belirtildi.

    Zirve yine Real Madrid’in
    En iyiler listesinde zirveyi 398 puanlı Real Madrid açık ara domine ediyor. İspanyol ekibini sırasıyla Bayern Münih, Milan, Manchester United, Juventus ve Barcelona izliyor. Toplam 205 ekibin yer aldığı sıralamada Fenerbahçe 51’inci, Beşiktaş 68’inci, Trabzonspor 99’uncu olabildi. Geçen sezonun sonu itibariyle oluşturulan bu listede tarih boyunca elde edilen her galibiyete 2, her beraberliğe 1 puan verildi. Eşitlik halinde ise gol averajı esas alındı.

    İşte UEFA’nın
    hazırladığı liste
    Takım O G B M A Y P
    1. Real Madrid 299 173 52 74 654 334 398
    2. Bayern Münih 216 115 55 46 400 215 285
    3. Milan 197 107 46 44 346 168 258
    4. Man Utd. 180 99 41 40 352 181 239
    5. Juventus 185 94 42 49 306 186 230
    6. Barcelona 169 95 38 36 320 177 228
    7. Benfica 171 81 40 50 312 182 202
    8. Liverpool 143 82 31 30 256 113 195
    9. Ajax 155 77 37 41 249 150 191
    10. Dinamo Kiev 171 77 36 58 253 200 190
    11. Porto 151 64 37 50 222 166 165
    12. Anderlecht 158 61 34 63 227 238 156
    13. Inter 118 59 36 23 174 103 154
    14. Rangers 135 56 31 48 212 186 143
    15. Celtic 118 60 20 38 194 124 140
    16. PSV 137 53 32 52 189 163 138
    17. GALATASARAY 131 48 32 51 172 187 128
    18. C.Zvezda 104 54 18 32 211 133 126
    19. Arsenal 101 46 27 28 146 101 119
    20. Sparta Prag 120 44 27 49 155 168 115
    51. FENERBAHÇE 67 19 9 39 69 125 47
    68. BEŞİKTAŞ 48 14 10 24 45 77 38
    99. TRABZONSPOR 20 9 2 9 20 26 20

    Kısa kısa
    Tasarım yarışması
    Pazarlama A.Ş., Sarı-Kırmızılılar’ın 5 maçlık cezasının ardından taraftarıyla buluşacağı ilk lig müsabakasında satışa çıkarılmak amacıyla bir tişört tasarım yarışması düzenleyecek. E-mail yoluyla 12 Ekim’e kadar kulübe ulaştırılan tasarımlar, 13-20 Ekim tarihleri arasında galatasaray.org’de oylamaya sunulacak.

    Sabri’den
    mesaj var
    Sahalara en erken 15. haftadaki Fenerbahçe derbisiyle dönmesi beklenen Sabri Sarıoğlu, “Sion deplasmanında takım arkadaşlarımın yanında olamadığım için kahroldum” dedi. Genç oyuncu, şunları kaydetti: “Ne olursa olsun Sion’u İstanbul’da yenerek turu geçeceğimize inanıyorum.”

    Song’un
    üzüntüsü
    Sion maçında Alioui’nun kaleye gönderdiği topun kendisine çarpmasıyla Orkun’u yanıltarak ağlara gitmesi, Song’un moralini bir hayli bozdu. Kamerunlu futbolcu, “Lincoln ve Linderoth’un golleri gelmeseydi, üzüntüm katlanacaktı. Kendimi tutamayıp, her hücuma katılmaya başladım” dedi.

    Medya mensuplarına iftar yemeği
    Sarı-Kırmızılı kulübün yöneticilerinden Adnan Polat, Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel, Galatasaray’ı takip eden medya mensuplarına, Florya’daki Tike Restoran’da iftar yemeği verdi. Hastalığı nedeniyle Polat mekana gelmezken, Sezgin ile Üstünel yemekte hazır bulundu. Üstünel, yemekten sonra yaptığı açıklamada, “Umarım en büyük zaferleri hep birlikte yaşarız. Tek amacımız kurumsal bir yapıya kavuşup, hedefleri büyütmek” diye görüş bildirdi.





  • Her Türlü Haberi Buraya Yazabilirsiniz
  • Dee Brown'la anlaştık

    Galatasaray Cafe Crown, NBA takımlarından Utah Jazz'da forma giyen Dee Brown'u transfer etti.

    Sarı kırmızılı takım, Mehmet Okur'un takımı Utah Jazz'da forma giyen 23 yaşındaki gelecek vaadeden oyun kurucu Brown'u 1 milyon 100 bin dolara kadrosuna dahil ederek basketbol liginin bu sezonki en flaş transferlerinden birini gerçekleştirdi.

    Illinois Üniversitesi mezunu Brown 2006 yılında Utah Jazz tarafından 2. tur 16. sırada draft edilmişti. 1.83 cm boyundaki genç basketbolcu geçen sezon Utah Jazz'da 9 dakika ortalamayla 1.9 sayı ve 1.7 asist istatistikleriyle oynamıştı.

    En önemli özelliği surati ve isabetli 3 sayılık atışları olan Dee Brown özellikle top çalıp tek başına yaptığı hızlı hücumlarıyla tanınıyor.

    Dee Brown, kendi resmi web sitesi olanwww.deebrown11.com sitesinde blog sayfasında geçtiğimiz günlerde kendi imzasıyla yayınlanan yazısında Utah Jazz'dan kesinlikle ayrılacağını ve de gelecek sezon Türkiye'de oynayabileceğini belirtmişti.

    Kaynak: DHA


    Hayırlı olur insallah iyi bir oyuncu birde basketbol haberi verelim dedim.




  • bu adam gercekten bızemi geldı helal olsun yonetıme bence suan basketbolda en iyi transferi de biz yaptık
    bu adam aynı Allen Iverson a benzıyor oyun yonu gecen ay nba tv de genc yetenekler programı vardı orda gordum hayırlı olsun
    birde basketbol maclarına butun futbol takımı futbol macınada butun basketbol oyuncuları ve dıger bransların oyuncuları gelse bırlık ve beraberlık adına guzel olmazmı bir bütün gibi yani
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.