Şimdi Ara

Bayanlar Avrupa Voleybol Şampiyonası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • belçika ile lüksemburgun ortaklaşa düzenlediği avrupa bayanlar voleybol şampiyonası başladı. gruplarında ilk 3 sırayı alan takımlar bir üst tura çıkacaklar. grubumuzda rusya, fransa ve hırvatistan var.

    bayan milliler bugün ikinci maçlarında fransaya 3-0 yenildiler. dünde rusyaya 3-0 yenilmiştik.

    her iki maçıda izledim. ben hayatımda bu kadar rezil bir bayan voleybol takımı izlemedim. yarın inşallah hırvatlarda bizi yenerde erkenden bavullarını toplar gelirler.

    servis atmayı bilmeyen, manşet alamayan, bloklara takılan, aksine blok yapamayan, smaçları dışarı vuran bir takım nasıl maç kazanabilirki?

    birde milli takım daha başarılı olsun diye başına bir yeni yetme italyan hoca getirmişler. milliler bu hoca ile büyük başarılara imza atıyorlar. genel klasmanda bizim çok altımızda olan fransadan set bile alamıyoruz hatta setlerde 15 sayı zor alıyoruz.

    sanırım bu yıl türk sporu için yıkım oluyor. heyhattt 70 milyonluk ülke oyuncu çıkaramıyor, yazık valla billa yazıkkkk....







  • walla Cem hocam ben bu türk sporcusunu anlamıyorum.. voleybolcular avrupa elemelerinde türkiye'de çok iyi, edirne'den dışarı çıkınca birşeyler oluyor.. 12 dev adam efes cup'ta fırtına, avrupa şampiyonası hüsran.. işler ciddiye binince yapamıyoruz, stresi kaldıramıyoruz.. yada seyirci desteği olmadan oynayamıyoruz.. ben türk sporundaki en büyük sorunun mental olduğunu düşünüyorum.. sporculara çok küçük yaştan itibaren iyi bir sporcu psikolojisi ve kişiliği kazandırılmalı.. saldım çayıra mevlam kayıra yetiştirilmiş, duygusallığı bir türlü üzerinden atamayan sporcularla olmuyor malesef
  • quote:

    Orjinalden alıntı: drexler22

    ben türk sporundaki en büyük sorunun mental olduğunu düşünüyorum..



    Ehh günaydın haci.

    Bu dediğin yıllardır böyle ki zaten.


    Şu son turnuvadan 2001 yılına doğru geriye git.Bir serbest atış yüzdelerine bak basketbol milli takımımızın hali içler acısı.Ben söylüyorum keşke Harun Erdenay çıksa oynasa diye.

    Ne yazık ki baskı kaldıramıyor sporcularımız bu diğer branşlarda da böyle.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: drexler22

    walla Cem hocam ben bu türk sporcusunu anlamıyorum.. voleybolcular avrupa elemelerinde türkiye'de çok iyi, edirne'den dışarı çıkınca birşeyler oluyor.. 12 dev adam efes cup'ta fırtına, avrupa şampiyonası hüsran.. işler ciddiye binince yapamıyoruz, stresi kaldıramıyoruz.. yada seyirci desteği olmadan oynayamıyoruz.. ben türk sporundaki en büyük sorunun mental olduğunu düşünüyorum.. sporculara çok küçük yaştan itibaren iyi bir sporcu psikolojisi ve kişiliği kazandırılmalı.. saldım çayıra mevlam kayıra yetiştirilmiş, duygusallığı bir türlü üzerinden atamayan sporcularla olmuyor malesef


    çok haklısın serhat. gazla bişeyler yapabiliyorsak ne ala, ama gazımız kaçıncada dumura uğruyoruz resmen.

    şu duygusallığımızdan ne zaman kurtulacağız anlamıyorum. basket, voleybol, güreş, halter...bunlar son ay içerisinde hüsrana uğradığımız branşlar.

    bu arada bayanlar avrupa voleybol şampiyonasında 10. olduk ve maçları anlatan trt spikeri utanmasa bunu başarı olarak sunacak




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.