Şimdi Ara

Çok ama çok acil yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bugün ekran kartının yeni sürüm driverini yüklemeye yeltendim hata verince bende dedim güvenli modda açıyım eski sürücüyü kaldırıyım sonra bir daha deniyim dedim denemez olaydım şimdi ikisini de yükleyemiyorum.
    eski sürücüyü yüklemeye çalışınca önce bazı dosyalar kopyalanamıyor diyor sonra da "kur yüklemeyi tamamlayamadı.kuru çalıştırmadan önce ekran bağdaştırıcınızı standart bir sürücüyle kurmayı deneyiniz" diyor.
    kurmaya çalıştığım zaten standart sürücü bunun daha standartı mı var.

    buda şu anki ekranım 640*480 ,4 bit.
     Çok ama çok acil yardım.

    herkese teşekkürler,acil yardımlarınızı bekliyorum.







  • Aygıt yöneticisinden ekran bağadaştırıcılarınızdan ekran kartınıza sağ tıklayarak özellikler diyin.. sürücü sekmesinden sürücüye geri dön diyerek eski sürücüsünün yüklenmesini sağlayabilirsiniz.

    Olmazsa...

    Aygıt yöneticisinden ekran bağadaştırıcılarınızdan ekran kartınıza sağ tıklayarak kaldırın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın..
  • masaüstü özellilere girdikten sonra ayarlara tıkla orda normal bit ayarlarını 32 bite cıkarmanı tavsiye ederim ndan sonra gelişmiş ayarına girip dpı ayarlarını 96 yapman gerekiyor eger olmassa ekran kartını komple sokup yerıne tak tekrardan kurmayı dene en son cagre olarak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.