Şimdi Ara

klima yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam ben klima almayı düşünüyorum.iki sorum var.inverterli klimaları sordum mitsubishi ,hitachi ,sharp gibi markalar benim alacağım benim odaya uygun olanlar 2000 ytl.inverter olmayanları ise daha ucuz.şimdi ben ısıtma amacı ile kullancağım.inverterlı olmayan düz bir model alsam yine aynı performansı alırmıyım.ikincisi sanayi saati kullanıyoruz evimiz şehir dışındayız yani.düz model alsam nasıl olur?



  • Eğer günde 10 saatten fazla kullanacaksanız; inverter klimalar daha hesaplıya geliyor.
    Ancak bu kadar sık kullanmayacaksanız illa inverter için kasmanıza gerek yok. Yeter ki kaliteli marka olsun klimanız, inverter veya düz olması çok fazla farketmiyor.
    Bu konuda daha detaylı bilgi için: (çok tartışıldı çünkü)
    http://forum.donanimhaber.com/m_3306812/tm.htm
    Almadan önce keşif yaptırmayı unutmayın, iyi akşamlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 5 Eylül 2007; 22:42:37 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: editor_0.7

    selam ben klima almayı düşünüyorum.iki sorum var.inverterli klimaları sordum mitsubishi ,hitachi ,sharp gibi markalar benim alacağım benim odaya uygun olanlar 2000 ytl.inverter olmayanları ise daha ucuz.şimdi ben ısıtma amacı ile kullancağım.inverterlı olmayan düz bir model alsam yine aynı performansı alırmıyım.ikincisi sanayi saati kullanıyoruz evimiz şehir dışındayız yani.düz model alsam nasıl olur?

    ınverter klima her zaman daha iyidir elektrik sarfiyatı bakımındanda süperdir,ama denildigi gibi 10 ssatı geçmeyecekseniz klasikde alabilirsiniz.

    Mitsubishi konusunda dikkatli olun mitsubishi elektrik olanını alın,ve kaç metre kare yere alacaksınız,keşif yaptırmaktan çok önemli
  • tribil mıtsubıshı HEAVY klimaya kötü diyosun acaba neden bir sebebin varmı yada kanıtın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: iklimsa izmir

    tribil mıtsubıshı HEAVY klimaya kötü diyosun acaba neden bir sebebin varmı yada kanıtın


    Arkadaşım bütün forumları gezerseniz vede bu forumuda bunu ben değil bu işi yapan herkesin mitsubishi elektrik klimanın havy'den daha başarılı olduğunu herkes söylüyor,bunu direk bana değil foruma direk konu açarak bu klima şöyle iyi böyle iyi buyrun kanıtlarım burada diyebilirdiniz ,uslubunuz ve beni direk hedef almanız yanlış.

    Bunu iklimsada çalışanlar ve servislerde söylüyor,

    gelelim genele elinizin altında internet var sanırım ,daıkının,mitsubishi elektrik,toshibanın sitelerine girin yada bu ile ilgili biri iseniz elinizde bütün klimaların teknik özellikleri olması lazımdır,dediğim gibi işinizi seviyor ve dünyadan bir haber servislerimiz gibi değilseniz.

    Açın buraları ve sıklımadan saatlerce değerlere bakın ben genede yazayım nerelere bakacagınıza;cop degerlerine,ses seviyelerine,btu aralıklarına vede kw cinsindende,enerji tüketimlerine,hatta havy nin kaç derecede çalışma aralığıda belirtilmemiş onuda belirteyim vs gibi ben bunlarla bu özellikleri karşılaştırdığımda bana göre havy 5. sırada gelir yani kötüden kasıt bunlardan kötüdür,siz bunun satıcısı,sahibi diyerek bunları göz ardı ederek benim malım iyidir diyemeziniz derseniz halkı kandırmak olur .


    iyi günler dilerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tribıl -- 9 Eylül 2007; 15:27:24 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.