Şimdi Ara

Sharp buzdolabı Ankara?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Sharp buzdolabını Ankara'da herhangi bir mağazada gören duyan varmıdır acaba? Almayı düşünüyorum ama bulamadım Ankara'da. Teşekkür ederim.



  • IklimSA bayilerinde bulabilirsiniz. Size onerim, model olarak gumus, IonPlasmaCluster olanini almaniz.

    Saygilarimla,
  • teşekkür ederim, daha önceki yorumunu okumuştum . sj-p68 alacağım . dediğin teknoloji bunda var galiba?
  • SHARP SJ-P68M-SL <-- benim evimdeki buzdolabinin modeli bu. Zaten bu modelin tek rengi var o da gumus. Yalniz bi sikinti daha var, mutfagin cok buyuk degilse, buzdolabi cidden cok cok asiri kaba durabilir. Cunki inanilmaz buyuk bir buzdolabi. Ayrica, ben bu buzdolabini alirken cok arastirma yapmistim. Diger buzdolaplarina gore fonksiyonellik anlamindada fark atan bi model. Buzdolabinin ic kisminda, o kadar farkli alanlar ve pratik dusunulmus seyler varki, cidden `iyi ki bu buzdolabini tercih etmisim` diyorum. Ya sanki bu urunun saticisi olarak algilaniomusum izlenimi de yaratmak istemiyorum ancak, ben iyi bi urun oldugunu ve diger insanlarinda bu urunu alirlarken benimde katkim olsun istedigim icin bunlari yaziyorum. Diger markalarin modellerine bakiorum, ozellik olarak Sharpin uzerinde olmayan, Beko, Arcelik, Vestel gibi, 2. sinif markalarin fiyatlari da ucmus durumda. Ben bu buzdolabini da alirken en komik ozelliklere sahip buzdolaplari bile 1.800'den basliodu ki, ben Sharp'i o sirada, 1600 YTL'ye aldim. Iyi pazarlikla bu fiyata cok rahat alirsin bu buzdolabini. Almayi planliosan ciddi pazarlik et, IklimSA bayileri elindeki buzdolaplarini cikarmak istiyorlar, belki 1600'den dusuge bile alabilirsin. Ben gecen gun oylesine bi IklimSA bayisine girip, oylesine bir fiyat sordum bu buzdolabi icin, adam direk 1.600 YTL dedi. Pazarlikla belki 1.400'e bile alabilirdim. O yuzden acele et, piyasa bu buzdolabinin fiyat/kalite oranini cok iyi yakaladi, deli gibi satin aliyorlar.

    Umarim yardimci olabilmisimdir.




  • ayrıntılı acıklaman için tesekkür ederim. mutfak kuş kadar ama yine de alacağım. mutfagın kalitesini artırmak lazım.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: pireee

    ayrıntılı acıklaman için tesekkür ederim. mutfak kuş kadar ama yine de alacağım. mutfagın kalitesini artırmak lazım.



    O zaman hayirli olsun, gule gule kullan diyelim. Bi de, sakin IonPlasmaCluster ozelligi olmayan modelini yanlislikla alma. IonPlasmaCluster ozelligi olanin onunde bi tane acma kapama dugmesi bulunmakta ve 3x3 cm boyutlarinda bi IonPlasmaCluster logosu yer almakta.
  • tesekkur ederim. sj-p68m kelimesindeki p harfi "IonPlasmaCluster" özelliğini kastediyor diye biliyorum. yanlış mı yoksa? bu arada uyardığın için tesekkür ederim. dikkat ederim. lakin 35 yıllık hoover calışmaya başlamış biraz önce ama ben eve gidince bozarım onu.kafaya koydum. tv yi sharp alamadık bari bozdolabını alalım :)
  • :) Hayirlisi olsun..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.