Şimdi Ara

FACE OF WAR :)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • uzun zamandır böyle gerçekçi görüntüleri olan oyun görmemiştim (strateji olarak)
    roketin gidişi patlama sahneleri adamların kontrolü güzel olmuş bundan sonra sanırım yapay zekası bu şekilde gelişmiş oyunlar göreceğiz



    ama bir sorun var treiler inde son görev olarak adamı trene bindirme gibi bi muhabbet var bindiriyorum bişi olmuyor odur budur çok uğraştım sonuıç alamadım yardımcı olan arkadaşa bonibon hediye edecem o kadar kastım yani uğraşlarım sonuçsuz çıkınca Srtonghold Legend i oynamaya başladım.

    evet strateji severler yardımınızı bekkiyorum







  • bilen yokmu arkadaşlar çok kastı bu durum beni sinir oldum oyunda hoşuna gidince insanın ah ülenn ahh
  • arkadaşın pc inde var dı o oynuyodu ben bakıodum zormuş galiba biraz
  • general sana 2 adam daha verior onlari ally e aliorsun ve hepsini tutup trene ation biras bekle tren kalkacak.
  • Sanıldığı kadar zor bir oyun değil.Alışması biraz zaman alıyor ama oynanışı çok zevkli.En son bölümünde zorlandım.Onun haricinde çok aşırı zorlanmadan geçtim bölümleri.Yanlız sanırım yamalarını kurmak lazım.Arasıra oyunda bazı grafik hataları oluoyor.Bazan birden görüntü dönmeye başlıyordu.Sonra tekrardan düzeliyor ki bir iki makinede denedim.

    Kendi içinde detayları olan bir oyun.Şanssızlığı Company of heroes ile aynı zamana gelmiş olması.Ona benziyor ama yapısı daha farklı bir oyun.ben pek RTS sevmem ama yine de zevkle oynadım.RTS sevenlere tavsiye ederim.
  • burada bir ara tartışılmıştı..http://forum.donanimhaber.com/m_9177121/mpage_1/key_faces%252Cwar//tm.htm#9466544


    Güzel oyun ama company e göre daha detaylı ve zor
  • çok sağolun beyler forumda ihtyaç duyulduğunda çözüm bulmak güzel bir olayy :) kendinize iyi bakın bence oyunu çok detaylı yapmışlar jip in yanındaki adamları ekleyelim bakalım ne olacak :) bu ekleme olayında bi ayrıntı varmı bu arada nasıl eklicez bu gibi oyunları kurduyumdur aslında ama beceremediğimiz şeyler de olabiliyormuş .... neyse teşekkürler saygılar :)
  • ya ben şu gemiyi yokedemedim tankların tüm mermileri bitti geminin arka tarafında sadece bir tane kırmızı yer kaldı ama yokedilmiyo oyunu bilen arkadaşlardan ricam bi yardımcı olsanız şimdiden sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.