Şimdi Ara

BUMUDUR VAİO DEDİKLERİ... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bende aynı sikayetlerden dolayı 3 gun once bilgisayrı teknosaya gotrdm ve degisim istedim.arkadsımn topgpn en basında yazdıgı sikayetlere katılıyorum...aynıları fz11m modelnde de vardır.

    sony gibi koklu bir markadan boyle bir urun cıkması oldukca sasırtıcı.
  • 11 ekimde yazdığım cevap gözükmüyor..

    neyseki fz11L model bilgisyarımı fz11S modelle değiştirmiş bulunmaktayım.artık kasa yamuk değil,ama fan sesi aynı fan sesi,o nerden geldiğini bilmediğim ince cıyırtı aynen devam,ekran çerçevesi ile lcd panel arasında sol alt köşede boşluk var yani çerçeve tam oturmuyor ve pot yapıyor ve pil 1 saat 20 dakika gidiyor ("optimized" seçeneğinde).

    benden bu kadar arkadaşlar...ben son 1 ay içinde 2 farklı fz11 serisi vaio kullandım ve karşılaştığım problemleri yazdım.bir tanesi çıktı "çok inandırıcı değil dedi",bir tanesi çıktı "ben burnumdan soluyorum, sen kıçından dedi", ingilterden aldığım için ucuz peşinde koşan bi zihniyete sahip olduğumu söyledi vs...

    açıkçası ben hata ettim yaşadığım sorunları burda sizlerle paylaşarak, çünkü benim yaşadığım problemleri, kendi sahip oldukları daha doğrusu kendilerine ayrıcalık kazandırdığını düşündükleri vaiolarıyla özdeşleştiren bazıları , sanki tecrübelerimi sonynin ve sony sahiplerinin aleyhine açıklamışım gibi algıladılar (ne yazık değilmi).
    herkesin aldığı vaio hayırlı olsun.
    en büyük vaio başka büyük yok.
    ne diyeyim başka.




  • Hocam geçmiş olsun yav. gerçekten sinir bozucu bir durum. 2. aldığında da mı sorun çıktı? satan yerde sorun olmasın sakın. Hani acaba üründe parça bozuk olup iade edilmşse parça tamir edilip tekrar satılıyor ya, öyle birşey olmasın? Yani peki alırken bakmıyor musun çercevesine falan ya da denemiyor musun? İnternetten mi alıyorsun? Orası İngiltere deneme şansın vardır herhalde.
  • yok hocam sıfır güvenlik bantlı kutusundan açtırdım,zaten öyle sahtekarlık yapacak biryer değil.alırken bakmaz olurmuyum,öncekinde problem yaşadığım yerlere baktım,ama illa ki insanın gözünden kaçıyor,daha sonra kullandıkça farkına varılılıyor problemlerin.neyse sağlık olsun,bu da aldığım ilk ve son vaio olacak.
    zaten tecrübe yediğimiz kazıkların bileşkesi değilmidir?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.