Şimdi Ara

SONY EN GÜÇLÜ Laptop... En iyisini isteyenlere...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mrb arkadaşlar yurt dışından bır arkadaş tarafından laptop getırtmeye karar verdım. Para öenmli değil en iyisini istiyorum.. grafık ve tasarım işleriyle ugraşıyorum yogun olarak ve flash tasarımları yapıyorum yaptıgım calısamalar cok buyuk dosyalarda olabılıyor ... onun ıcın ram kapasitesini yuksek olmasını ıstedım..

    birinci olarak sony nın ar serisini editledim ve şunu yaptım :

    VGN-AR570 with Blu-ray
    VGN-AR570 CTO Series Notebook
    Customization Details
    Large Capacity Lithium-ion Battery (BPL9)
    Intel® PRO/Wireless 4965AGN Network Connection (802.11a/b/g/n)
    Microsoft Windows Vista Home Premium
    No TV Tuner
    17" WUXGA
    DVD+-R Double Layer / DVD+-RW Drive with Blu-ray Disc support
    200GB (100GB x 2) SATA Hard Disk Drive
    4GB PC2-5300 (2GB x 2)
    Intel Core2 Duo Processor T7300 (2 GHz)

    7700 yapmıştım ilk olarak ama daha sonra 7300 e dusurdum işlemcının katkısı cok yuksek olacagını dusunmedıgım ıcın rame yatırım yapmaya karar verdım. ama benı hayrete düşüren bir durum ustunde cıhazın 2 gb ram gelıyor ancak 2 gb da istediginiz takdırde 650$ fark edıyor .. yanı 2 gb extra ram 650$ honk dıye kaldım bunun nedenı nedır kullandıgı ram nedır sony lerın ar serısınde yada neden bu kadar ucuk ??.. ama her sekılde almak ıstıyorum cunku grafık işleri yapıyorum .. 7700 yerıne 7300 e dustum nasıl olsa 7 serısı 4 mbön bellek oldugu ıcın cok fark etmıyecegını dusundum bırde pili değiştirdim .

    bunun bana teslım fıyatı 3900$ bunun yanında 300$ verırsem 2 senede garantı Bırde arkadaşlar USTUNDEKI 8600 GT OYUNLARI FULL COZUNURLUK CALISTIRIR MI YENI CIKAN.. 8700 ile test sonuclarını karşılaştıramadım daha... .. normalde yurt dısı fıyatı 3500$ sıte fıyatı getıren arkadaş 300$ koyuyor 100$ da yol parası dıyor. 1. secenek bu ıkıncısı ise toshibanın şu modeli:

    http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?seg=HHO&poid=383406&coid=-33896

    ancak bu lınktekı modelde 2gb ram var ve oynama yapamıyorsunuz ama fıyat olarka baktıgınızda arada cok farkta yok: 50$ oynuyor 3850 ye gelıyor yanı buda..

    YENI BIR MODEL DAHA KOYUYORUM HUZURLARINIZA :
    http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsnb_m2010?c=us&cs=19&l=en&s=dhs EVET dell xps 2010 . şu an yazıdıgım makına xps 1210 . bunlar dell ın en ıyı serılerı bunuda goz onunda bulunduralım derım... ama sony nın kalıtesını de unutmayın :) şaka bı ryana tarafsız degerlendırelım.. bu 2010 klavye falan ayrılıyor 20 inc bır ekranı var .. baya ıyı yanı..

    evet arkdaşlar yorumlarınızı beklıyorum.. yorum yazan herkese teşekkürler. Not: sadece konu hakkında bılgısı olan arkadaşlar yorum yazarsa karmaşa olmamış olur..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginguzelsoy -- 19 Ağustos 2007; 19:09:33 >



  • arkadaşlar .. konu hakkında fıkrı olan arkadaşlar yorumlarını esırgemezse cok mutlu olurum...
  • Tabi sony kalitesi tartışılmaz ama dell e bakarsan çok daha ucuz fiyata aynı özellikli bir bilgisayar bulabilirsin.İlla sony olsun diyosan bilemem ama dell in de sony den aşağı kalır yanı yok
  • toshiba qosmio serisi daha güzel
  • dahada pahalı
  • Dell'in XPS 2010 modeli 20' ekranı olan 8-9 kg bir alet..Ona pek laptop denemez..Ama biraz kol kası yaparım taşırken diyorsan alınabilir..

    Sony özellik olarak iyi..Ama 650$ sırf ram için değer mi tartışılır..Çünkü laptoplarda 2gb ram bellekler çok pahalı...
    Grafik işiyle uğraşıyormuşsunuz.Ne kadar ram ihtiyacı oluyor tam bilmiyorum ama 2Gb'ın grafik,3d programları için yeterli olacağını düşünüyorum..
    Gene de siz bilirsiniz..

    Sony'yi ben laptop markası olarak pek beğenmiyorum.Aynı ayardaki ürünleri hep normalden daha pahalı.Belki bu TÜrkiye'ye mahsus bir şey.Yurtdışında durum farklıdır..


    Bence bir de Apple'ın Macbook Pro modellerine bakın..Özellikle çizim,grafik işlerinde apple çok tercih edilir.
    Özellik olarak da dizayn olarak da bence süper..Tek sorun Mac OS.Ama bi windows alaraktran halledebilirsiniz..Ya da Mac OS kullanırsınız.
  • Bencede 2gb taktırıp 2 veya 4 gb lık bi readyboost usb alırsan eminim bilgisayar çok hızlanır
  • ilk oalrak 2004 vucut geliştirme şampiyonuyum o yonden 2010 kasmaz benı :) ıkıncı olarak stabılıte cok onemlı benım ıcın sony dememın nedenı o . sonye bır sempatım yok .. 3. olarak 2 gb ram malesef ytmıyor cunku ben aynı zamnda fotografcılıkta yapıyorum ve 50-60 mb lık resımlerde calısabılıyorum o acıdan 4 gb ram şart benım ıcın..

    ama 2010 da dusunduruyor benı sonucra full hd bır cozunurluk ve sonydeı dıger ozellıkler ama sonydekı ekran benı cezbedıyor acıkcası...

    toshıba g45 tam bır multımedya devı ama 2 gb ram canımı sıkmıyor degıl...

    ama tartışmaya devam edelım neden bu nedne su dıye ıyıce ayıklayalım bu topic emınım benım gıbı bır çok arkadaşın karar verme aşamasında bı rrehber nıtelıgı taşıyacagına ınanıyorum..
  • bu arad asony laptop olarak begenmemenız nedenı urunun fıyatlarımı sadece yoksa baska sızı rahatsız eden bır detay mı var ??
    quote:

    Orjinalden alıntı: sbasol1981

    Dell'in XPS 2010 modeli 20' ekranı olan 8-9 kg bir alet..Ona pek laptop denemez..Ama biraz kol kası yaparım taşırken diyorsan alınabilir..

    Sony özellik olarak iyi..Ama 650$ sırf ram için değer mi tartışılır..Çünkü laptoplarda 2gb ram bellekler çok pahalı...
    Grafik işiyle uğraşıyormuşsunuz.Ne kadar ram ihtiyacı oluyor tam bilmiyorum ama 2Gb'ın grafik,3d programları için yeterli olacağını düşünüyorum..
    Gene de siz bilirsiniz..

    Sony'yi ben laptop markası olarak pek beğenmiyorum.Aynı ayardaki ürünleri hep normalden daha pahalı.Belki bu TÜrkiye'ye mahsus bir şey.Yurtdışında durum farklıdır..


    Bence bir de Apple'ın Macbook Pro modellerine bakın..Özellikle çizim,grafik işlerinde apple çok tercih edilir.
    Özellik olarak da dizayn olarak da bence süper..Tek sorun Mac OS.Ama bi windows alaraktran halledebilirsiniz..Ya da Mac OS kullanırsınız.


  • up
  • Hocam param var ise al sony notebookların kralıdır
  • şu an için laptopalrda sadece 2 ram slotu bulunuyor.yani 4gb yapmak için iki adet 2gb lık ram gerek.ama 2gb tek modül ramler şuan son kullanıcıya ulaşmıyor bile zanndersem.yani piyasada fazla yok.özel olacağından fiyatı pahalı olabilir.
  • hmm ondan oahalı dıyorsunz yanı.. pekı kullandıgı ram markarsı nedır sony lerın
  • 4 gb ram şimdilik gereksiz. 2 gb tan fazlası gereksiz. bir artısı olmaz. Fiatı yüzünden eksisi olur. Çünkü laptopta 2 tane ram slotu var. eger 2 gb ram alırsan birer bierer takacaklar 4 gb alırsan 2 şer gblık ram takacaklar 2 gb lık ramler cok pahalı o para verilmez.

    8600 gt ekran kartındada bu kadar para verilmez. Madem buyuk boyutlu resimlerle ugraşıyorsun harddiski 7200 rpm alman yararrına olur 5400 lülerden pahalı olur ama en iyisi.

    MOnsterlara bir bak istersen
    t75fl904 bu pcden cok daha ucuz ve daha performanslı
  • 8600 gt ye para verılmez derken ne dedıgını anlamadım ustunde standart gelıyor zaten
  • ya neyle neyi karsılastırıyon ki zaten iki tane ürün var sony ve diğerleri yani arkadada demiş paran varsa saglam olsun kalite olsun zarif olsun hersey olsun diyosan TEK KELİME SONY VAIO
  • SEN SONY TOSHIBA DAN BAHSEDİYORSUN ADAM AKIL VEREYİM DERKEN MONSTER A BAK DİYOR SENDE HALA SORU SORUYON 8600GT ÜSTÜNDE GELİYO DİYE YANİ ANLAMISSINDIR
  • quote:

    SEN SONY TOSHIBA DAN BAHSEDİYORSUN ADAM AKIL VEREYİM DERKEN MONSTER A BAK DİYOR SENDE HALA SORU SORUYON 8600GT ÜSTÜNDE GELİYO DİYE YANİ ANLAMISSINDIR


    emin ol senden daha iyi biliyorum notebook işini.

    Benim demek istedigim 8600 gt ye sahip bir laptopa bu kadar para verilmez israftır. Boşa harcayacak param cok diyorsa ayrı mesele. Bu kadar para verip 8600 gt ye razı olmak
    en azından 8700 gt li bir model seç yada 7950 li li
  • 1. 7950 alacan ne işine yarıcak adamlar directx10 na gecti sende 9 la oynuyon laptop tan anlıyormussun 2. laptop ucuz bişey degil kardes aldın mı seni enaz 5-6 sene götürecek alacagın laptop saglam,işciliği düzgün,servisi iyi,sataken zorlanmıcagın ve internette sana yardımcı olabilecek formları olan bir laptop alman lazım ki seni 5-6 sene idare etsin VAR MI SENİN MONSTER INDA BÖYLE BİR ÖZELLİK
  • Kardeşim demekki yetiyo.Hem fazla oyun oynamayacaksa 8600gt 10 sene çizim işlerini götürür.Aslında parayı götüren 8600gt değil 4 gb ram(çünkü 2 gb lık belleklerin tanesi 650$) ve sony nin adı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.