Şimdi Ara

Her açılışta bir klasör açılıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    D:\Program ismindeki klasörüm bilgisayarı her açışta kendiliğnden açılır oldu. Registry-Runonce'a msconfig'den başlangıç maddelerine, başlangıç menüsünden başlangıçta çalışma bölümlerine baktım, ama hiçbirisinde bu klasörün açılmasını gerektiren bir girdi yok. Deli etti beni. Klasörün ismini değiştirince açılmıyor, ama hata falan da vermiyor bu klasörü bulamadım diye. Vir virüs veya trojan olayı olabilir mi acaba? Avast virüs programı var ama çok da güvenemiyorum buna..
    Teşekkürler.



  • öncelikle d:program kalasörünün oluşturulma sebebini araştırmalısın. bu windows kurulduğunda bölümlenmiş bir hdd de var olmayan bir klasör olduğuna göre bunu oluşturan bir program kurmuş olmalısın ve programın ayarlarında başlangıçta bu klasörü açmasını sağlayan seçeneği de işaretli olarak bırakmış olabilirsin. bu program klasörünün içinde neler vardır yazarmısın ____?


    saygılar
  • Bu klasörü kendim oluşturdum ve içerisinde programlarım var.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Arkadia®

    Bu klasörü kendim oluşturdum ve içerisinde programlarım var.



    o klasörün ismini deiştirip tekrar başlatabilirmisin? sonuçları yazarsan sevinirim
  • Yukarıda dediğim gibi klasörün ismini değiştirdiğimde açılmıyor. Ama işin ilginç yanı, program isminde yeni bir klasör oluşturduğumda bu yeni klasör yine açılıyor. yani bir yerlerde d:\program klasörünü aç gibi bir komut var sanki. Klasörün de içeriğinden bağımsız olduğunu gösteriyor aslında bu olay. Sadece ismi ile alakalı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkadia® -- 18 Ağustos 2007; 14:45:01 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: empire_loups


    quote:

    Orjinalden alıntı: Arkadia®

    Bu klasörü kendim oluşturdum ve içerisinde programlarım var.



    o klasörün ismini deiştirip tekrar başlatabilirmisin? sonuçları yazarsan sevinirim



    pardon ismini deiştirdiğini görmedim..
  • peki içinde hangi programların var söylermisin. onlardan birinin auto run dosyası oluşturmuş olabilme ihtimali üzerinde durmak lazım. gerçi msconfig den de göremediğini söylemiştin yanılmıyorsam ama sen gene de bir yaz. belki çözüm bulabiliriz.


    saygılar
  • içinde birçok program var, şimdi yazmam çok uzun sürer. Program arşivim benim. codecler, editörler, çeşitli windows araçları vs... Bu komut başka bir yerde olsa gerek çünkü dediğim gibi bu klasörün adını değiştirip program isminde boş bir klasör açtığımda bu sefer bu boş klasör açılıyor başlangıçta.
  • aa çok ilginç benim de E:/program klasörüm aynı şekilde açılıyor içinde format atmadan önceki programlarımın kısayolları var o programlardan birkaçı şu an da pcme yüklü ama o klasörde hiç değişiklik yapmadım birdenbire açılmaya başladı.
    biliyorum 2007 ama gündeme getirmek istedim ikimizin de program adlı klasörü açılması ilginçmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.