Şimdi Ara

AMD LIVE! nedir? Anakartımda Disabled durumda..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam beyler
    bugün yeni topladım pc mi eve geldim
    biosu kurcalarken amd live diye bir zamazingo gördüm ama disabled durumda enable yapsam ne olur?nedir bu amd live?

    ankart: asus m2n nforce430mcp
    işlemci: amd 64 x2 4000+



  • AMD, Dijital medya çözümü olan AMD Live! ile artık daha fazlasını vadediyor.

    AMD LIVE! bilgisayar sunanlar arasına Dell ve Alienware de katıldı. AMD LIVE!™ Eğlence Paketi için yeni uygulamalar ve iyileştirmeler yolda.
    AMD, 11 Ekim’de yaptığı bir açıklamada, AMD LIVE!™ markalı bilgisayarları sunan üreticilerin arasına Alienware ve Dell’in de katılarak günümüzün dijital hayat tarzını sadeleştirmek için tasarlanmış kullanımı kolay bilgisayar seçeneklerinin arttığını duyurdu. AMD LIVE! bilgisayar, ödüllü AMD Athlon™ 64 X2 çift çekirdekli işlemciden yararlanan ve tüketicilerin dijital film, müzik ve fotoğraf keyfini hem evde hem de hareket halinde yaşamayı kolaylaştıran, tam özellikli bir medya merkezi bilgisayardır.

    AMD ayrıca bilgisayar deneyimini zenginleştirmek için çeşitli değerli hizmet ve uygulamalardan oluşan AMD LIVE!™ Eğlence Paketi’ni de geliştirdi. Bu önemli ve değerli yazılım paketine, AMD LIVE! Communicator, AMD LIVE! Games ve AMD LIVE! Kid Rocket adlı üç yeni yazılım eklendi.

    “AMD LIVE! deneyimi, bu sistemi sunan üreticilerin arasına gün geçtikçe yenilerinin katılmasıyla güçleniyor ve daha büyük heyecan uyandırıyor,” diyen AMD Tüketici Birimi Başkan Yardımcısı Joe Menard, sözlerini şöyle sürdürdü: “AMD LIVE! bilgisayar çözümlerine yönelik piyasa talebinin giderek artmasından da görüldüğü gibi, tüketiciler dijital medya eğlencesine yönelik akıllı seçimi benimsemektedir.”
    Dell, AMD LIVE! teknolojisini kullanan güçlü bir Dimension medya merkezi bilgisayarı piyasaya süreceğini duyurdu.

    “Yüksek performanslı ve multimedya özellikli bilgisayarların önde gelen sağlayıcılarından olan Dell, müşterilerin güvendiği ve değer verdiği yenilikçi teknoloji ve hizmetler sunmaktadır,” diyen Dell Dimension ve XPS masaüstü ürün pazarlaması yöneticisi Joe Curley, şöyle devam etti: “Dimension bilgisayarlarda sunulan AMD LIVE! gibi yenilikçi teknolojiler, çift çekirdek teknolojisinin müşterilere müzik, film ve fotoğraf gibi dijital dosyaları her yerde kullanabilmek için müşterilerimize nasıl güç verdiğinin örneği.”

    Alienware’in bu haftaki DigitalLife 2006 etkinliğinde yeni Alienware DHS high-definition medya merkezini tanıtması bekleniyor. Yeni bir AMD LIVE! bilgisayar tasarımı olan bu üründe, D2Audio Corporation tarafından sağlanan tümleşik ev sineması amplifikatör sistemi ve yüksek çözünürlüklü film gösterimi için GeForce 6150 yonga setli Microsoft Windows “Vista Ready” NVIDIA nForce 430 grafik özellikleri bulunuyor.
    “AMD LIVE! teknolojisine sahip yeni DHS medya merkezimiz, Alienware’in ‘dijital salon’ kavramının hızla gerçekliğe dönüştüğüne inancının kanıtıdır,” diyen Alienware Ürün Grubu Başkan Yardımcısı Frank Azor, konuşmasına şöyle devam etti: “Alienware’in imzası niteliğindeki zarif ve şık tasarım, AMD’nin çift çekirdek teknolojisiyle birleşerek evin her yerinde kullanılmaya uygun bir eğlence çözümü ortaya çıkarıyor.”
    D2 Audio Yönetim Kurulu Başkanı Brian Wong ise konuyla ilgili olarak şöyle konuştu: “D2Audio, Alienware’in sunduğu yeni AMD LIVE! bilgisayarın bir parçası olmaktan çok memnun. Zarif hepsi bir arada tasarım ve son derece kaliteli tümleşik D2Audio® Intelligent Digital Amplifier™, tüketiciler için çok cazip bir seçenek.”

    AMD LIVE! Eğlence Paketi

    AMD LIVE! bilgisayar müşterilerinin deneyimini zenginleştirmek amacıyla tasarlanmış olan AMD LIVE! Eğlence Paketi, mümkün olan tüm mevcut tüketici elektroniği cihazlarıyla çalışabilecek bir açık platformdur. AMD, uygulamaların olabildiğince yenilikçi, kullanımı kolay ve güvenilir olması için yenilikçi yazılım şirketleriyle işbirliğine gitmektedir. Paketteki yazılımların birçoğu işlemci gücü isteyen uygulamalar olduğu için, AMD LIVE! bilgisayarlarla çok iyi çalışmaktadır.

    Eğlence Paketi’ndeki yeni yazılım uygulamaları şunlardır:

    AMD LIVE! Communicator, SightSpeed tarafından sunulmaktadır ve internet üzerinde en gelişmiş görüntülü ve sesli iletişimi sağlar. Böylece, yaşadıkları yerler ne kadar uzak olursa olsun, aile ve arkadaşlar birbirinden kopmaz.
    AMD LIVE! Games, WildTangent tarafından sunulmaktadır. Bu uygulamada internet üzerinde ve bilgisayardan çalışan çeşitli eğlenceli oyunlar bulunur.
    AMD LIVE! Kid Rocket Tarayıcı, ailelerin çocuklarına kontrollü ve güvenli bir ortamda interneti dolaşma ve oyun oynama fırsatı vermesini sağlar.
    “Uzmanlar, kurulduğu günden beri SightSpeed’in kişisel sesli ve görüntülü iletişim hizmetleri sunmak konusunda bir numara olduğu, en kaliteli ve gerçeğe en yakın görüntü hizmetleri sunduğu konularında hemfikir,” diyen SightSpeed Yönetim Kurulu Başkanı Peter Csathy, şöyle devam etti: “Görüntülü haberleşmenin, iletişim alanındaki en önemli adımlardan biri olacağı uzun zamandır düşünülüyor. AMD LIVE! sistemlerinin sunduğu güç ve olanaklar, görüntülü iletişimin artık yaygın olarak kullanılmaya hazır olması anlamına da geliyor.”

    “AMD LIVE! Games uygulamasına güç vermek, hem büyük bir onur, hem de çözümlerimizin benimsendiğinin güzel bir kanıtı,” diyen WildTangent Yönetim Kurulu Başkanı Alex St. John, sözlerini şöyle sürdürdü: “WildTangent Oyun Konsolu ve WildCoins™ ödeme sistemi, oyun meraklılarına dünyanın en popüler oyunlarından yüzlercesini normale göre çok daha az zaman ve para karşılığında arama, keşfetme ve oynama imkanı sağlıyor.”
    Crash Software Yönetim Kurulu Başkanı Greg Killam’ın konuyla ilgili açıklamaları ise şöyle: “AMD LIVE! Kid Rocket Tarayıcısı, çocukların sadece tarayıcıya programlı sitelerde dolaşabilmesine imkan vererek onların interneti güvenli bir biçimde araştırmalarının kolay ve etkili bir yolu. Kid Rocket’ın AMD LIVE! bilgisayar kullanıcılarına, çocuklarının internetteki saldırganlardan, değerli dosyalarının ise meraklı küçük parmaklardan korunduğunu bildikleri için biraz huzur sağlayacağına inanıyoruz.”

    AMD yeni uygulama ve hizmetler getirmenin yanında mevcut AMD LIVE! Eğlence Paketi’ni de genişletti. Örneğin, Streamload tarafından sunulan AMD LIVE! Media Vault uygulamasındaki yenilikler arasında, internet üzerindeki bir hesaba otomatik dosya yedeklemesi ve birbirine bağlı bilgisayarlar ve cihazlar arasında dosya eşleştirmesi sayılabilir. Tüketiciler artık dijital dosyalarını bilgisayarları ve elektronik cihazları arasında daha kolay paylaştırabilecek.

    “AMD LIVE! Media Vault’un yeni özellikleri, tüketicilerin değerli dosyalarını tek tek internete aktarmak zorunda kalmadan koruyabilmelerini sağlıyor,” diyen Streamload Yönetim Kurulu Başkanı Steve Iverson, şöyle konuştu: “AMD’nin müşterilerinin en yeni internet teknolojilerine erişebilmesini sağlamak adına bizimle çalışmayı sürdürmesinden çok mutluyuz.”


    KAYNAK




  • gzl bişeye benzio ama nasıl kullancaz
  • sürücü drv'ları otomatik olarak kendini yenileyecek mi !? :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.