Şimdi Ara

DAĞ VE KOMD.TUG.K.LIĞI HAKKARİ OTLUCA (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.057
Cevap
6
Favori
169.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ŞAFAK 12 :D ATARSA 12 HEYOOOO :D
  • Ve sonunda plakalarrrrr... şaFak 81 düzce
  • quote:

    Orijinalden alıntı: irmmmm

    Ve sonunda plakalarrrrr... şaFak 81 düzce

    hayırlı olsun...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HappyLou

    quote:

    Orijinalden alıntı: irmmmm

    Ve sonunda plakalarrrrr... şaFak 81 düzce

    hayırlı olsun...

    teşekkürler...
  • otluca tatil yeridir. belki de tum dogu guneydogu anadolu bolgesinde en rahat askerlik yapilacak yerdir. playstation cafeleri bile vardir askerlerin. cukurca taraflarindaki asker gelince - esas askerligi kendilerinin yaptigini cok daha iyi anlarlar. otlucadaki askerin botu bile tozlanmaz. cukurca da ki asker en son temiz kasigi ne zaman gormustur cevap alinmaz. otlucadaki tum personelin yatacak yerleri sicaktir iyidir. cadirlarda kalmazlar. rahatlardir yani anlatilacak gibi degil. zaten rutbeliler saat 15 dedigin zaman ortadan cekilir gider meydan askere kalir. dagdaki üs bölgesindeki asker ise 17 saat nöbet tutar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: irmmmm

    quote:

    Orijinalden alıntı: maroonbar

    otluca tatil yeridir. belki de tum dogu guneydogu anadolu bolgesinde en rahat askerlik yapilacak yerdir. playstation cafeleri bile vardir askerlerin. cukurca taraflarindaki asker gelince - esas askerligi kendilerinin yaptigini cok daha iyi anlarlar. otlucadaki askerin botu bile tozlanmaz. cukurca da ki asker en son temiz kasigi ne zaman gormustur cevap alinmaz. otlucadaki tum personelin yatacak yerleri sicaktir iyidir. cadirlarda kalmazlar. rahatlardir yani anlatilacak gibi degil. zaten rutbeliler saat 15 dedigin zaman ortadan cekilir gider meydan askere kalir. dagdaki üs bölgesindeki asker ise 17 saat nöbet tutar.

    Hakkari gibi bir yerde tatil yeridir ifadesi kulaga biraz komik geliyor diger ilcelere gore biraz daha rahat olabilir ama sonuc olarak orasi Hakkari.Ayrica benim sevgilim operasyon bölügünde her ne kadar kendi meslegini yapsada onunda zorlandigi durumlar oldu semdinli gecitli...yasadiklarini ben biliyorum olaylarin ortasindaydi.cadirlarda da kaldi yeri geldiginde o sicacik dedigin yatakta da yatti ne kadar sicak ve guvenli orasi tartisilir tabi yeri geldiginde de nobetinide tuttu 17saat olmasada... bence rahatlik kisiye ve yere gore degisir bi Izmir bi Edirneyle Hakkariyi kiyaslayamayiz degil mi... ?

    otluca ile gecitli arasinda pek bir alaka yok. otluca dedigim gibi lojman sitesidir. rahattir bilardo salonu vardir hamam vardir hali saha vardir. sana bazi seyleri abartilmis, klasik türk askeri modeli. Hakkari Otluca tatil yeridir ;) Hakkari de rahatlik kisiye gore degismez . yaptigin gorev itibariyle degisir . Otluca da gorevin ne olursa olsun tam bir tatil yeridir ; )




  • quote:

    Orijinalden alıntı: irmmmm

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    ısrarla rahat olduğunu söylemen saçma tabi bu bana göre.geçitli rahat peki şemdinli,şemdinlide 1 aydan fazla kaldı ve orda ki olaylar haberlere bile çıktı ve o olayların ortasındaydı sevgilim bence bu rahat olmadığının bir göstergesi.abartılma söz konusu değil aksine her şeyi anlatmaz hatta rahat olduğunu da söylüyor ama ben pek inanmıyorum haberlerde bunun kanıtı her şey bir kenara ölüm korkusu ya da her an bir çatışma çıkıcağı düşüncesi yeter de artar bile... neyse sen rahatmışsın anlaşıldı ama herkes bir değil kimileri için rahattır kimileri için değil.he bide bilardo,hamam,hali saha bunların olup olmadığını bilmiyorum ama sorarım ayrıcaa yazmışsın ki (rahatlık kişiye göre değişmez yaptığın görev itibariyle değişir otlucada görevin ne olursa olsun tam bir tatil yeridir) bunda da bir çelişki var hem görev itibariyle değişir diyosun hemde görev ne olursa olsun tatil yeridir diyosun hangisi doğru :)

    guldurdun beni =D aslinda kendime guluyorum bu konuda bir bayana cevap verdigim icin =D birakin su abartmalari su haberleri de herkes isini yapsin. o bolgenin gecitlisi semdinlisi yok uyursan lak lak yaparsan nobet kulesinde cekirdek yersen, gozetlemeyi birakip tas duvarlara aptalca safak cizersen, gelirler seni alirlar gotururlerde kimsenin ruhu duymaz. Akıllı olup surekli gozetleyeceksin oradaki askerligin gerekliligi budur. Haberler falan inanmayin her sey yalan dolan, biri bin anlatirlar reyting yapmak icin. Otluca o kadar rahattir ki demek istedim, gorevin niteligi orada hic farketmez. ne olursa olsun rahatsin dedim , ince bir mana kattim da anlayamamissin : ) neyse evhamlanma cok ta fazla oralar iyidir iyi yeter ki askerlik layikiyla yapilsin ; )




  • napıyosunuz bakim :D canım sıkıldı bir geleyim dedim askerliğimiz biteli tam 21 gün oldu Darısı başınıza artık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sultan-erhan

    napıyosunuz bakim :D canım sıkıldı bir geleyim dedim askerliğimiz biteli tam 21 gün oldu Darısı başınıza artık

    hayirli olsun... insallah bizde o günleri görürüz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şafak 47 Mardin
  • şaFak 29 :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah kavustursun tum bekleyenleri.
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba tüm asker yakınlarını allah sevdiklerine kavuştursun. Ben askerliğimi dağ ve komd. tug. komd. yaptım. Dağ ve komando tugayı 2. ve 5. tabur hakkındaki tüm sorularınızı sorabilirsiniz ve ordaki tüm komutanlar hakkında bilgi verebilrim bir binbaşının habercisiydim sürekli araziye çıktığım için tüm rütbeli personeli tanırım ve tugay hakkında yeterli bilgiye sahibim( askerliktir vatan borcu bu namustur türkiyede bir tek dağ ve komando tugayı vardır gururlanmanız gerekli bence :) )
  • Merhaba benim kardeşim de orda hakkari otluca emniyet muhafiz bolugu nde nasik merak ediyorum iyi iyi deyip gecistiriyo bilgi verebilecek olan varmı lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komando_alp K kullanıcısına yanıt
    Merhaba benim kardesimde yeni gitti bursa veteriner lik okulunda acemiligini yapti simsi emniyet muhafiz bolugundeymis bilgi verirmisiniz lutfen ben soruyorum aglarim diye iyi iyi diye gecistiriyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cennet turkmen

    Merhaba benim kardesimde yeni gitti bursa veteriner lik okulunda acemiligini yapti simsi emniyet muhafiz bolugundeymis bilgi verirmisiniz lutfen ben soruyorum aglarim diye iyi iyi diye gecistiriyo

    2008 yilindan beri birseyler degismis midir bilemem fakat o zamanlar tugayin en rahat boluklerindendi.
    Kardesiniz ne olarak gitti bilemiyorum tabi.
    Eski sayfalara gidip yazdigim mesajlari okursaniz o bolukle ilgili fikir edinebilirsiniz.
    Iciniz rahat olsun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nolur bilgi verin sevgilim buraya gidcek 15 gundur ktm de diyo ki 2 ay snra mesken tepeye cikartcaklarmis . Komutan demis ktm deki acaba çıkarmi elektronik teknikkeri cok korkuyorum bilgi verrirsenuz cok sevinirim daha gtmedi safak 291 ispartda yapti acemiligini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.