Şimdi Ara

GWde title/rank sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir cok insanin aklindaki sorulardan birkaci title/rank nedir, nerden alinir, nasil alinir, ne ise yarar?

    Titlelar sizin oyundaki bir cesit basarinizi gosteren unvanlardir. RPG ve PvP titleri farklidir ve RPG titleri tek bir karakter icin gecerliyken, PvP titleri butun accountunuz icindir. PvP icin aldiginz titler maximum balthazar factioninizi arttir. Bu titlelar genel olarak prestij amaclidir ve sizin bu oyunda bir "noob" olmadiginiz gostermenin en iyi yoludur.

    Gladiator:Random Arena ve Team Arenada yapacaginiz her consec 10(10 kere ust uste yenme) icin 1 puan verilir. Ilk title icin 25 puan, yani 25 consec 10 gerekir.

    Hero:Heroes Ascenta kazandiginiz zaferler icin verilir(ilk yendigimiz npclerden malesef alamiyoruz:)Bu titleda 3. seviyeye geldigimizde artik bir "rank"imiz olmustur. /rank commandi kullnarak r3 emotei olan bambiyi cikarabilirsiniz. Rankiniz ilerledikce yeni emotelarda gelcektir.

    Champion:Oyunun bence en zor alinan titleidir. Ratingi 1200 ve uzeri olan GvG zaferlerinde 1 champion puani alinir.

    Commander:Bu title Hero Battlesta ratingli savaslardaki zaferlerinize verilir. Ilk titlei takmak icin 125 zafer gereklidir. Bu title icin nightfall eklenti paketi gereklidir.

    Kurzick ve Luxon:Bu title kazandiginiz ve allianceiniza kattiginiz luxon/kurzick factionlarina verilir. Bu title icin factions eklenti paketi gerekir. Bence oyunun en beles titledir

    Peki sorcaksiniz bu titleri nerden gorurum?

    H tusuna bastigimizda cikan Hero panelinde xp barin altinda Faction/Title/Account yerinde Titlea basarsaniz title menusune ulasabilirsiniz.

    Benden bu kadar RPG ile pek ilgilenmem o nedenle sadece PvP titlelarini yazdim. Hata yapmis olabilirm cok gec saatte yaziyorum bunu, kusura bakmayin

    Daha fazla bilgi icinhttp://gw.gamewikis.org/wiki/Title sitesine bakabilirsiniz. Alinti degildir bunlarin hepsini kendim yazdim siteyi sadece daha fazla bilgi isterseniz diye koydum. Ayrica Guild Wars hakkindaki hemen hemen hersey icin bu siteye basvurabilirsiniz. Turkce bilgi icin forumda genelde online olmayi deniyorum. Herkese saygilar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.