Şimdi Ara

2000 MODEL HYUNDAİ ACCENT 1.3 MPI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
14.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler arkadaşlar arabam 2000 model hyundai accent 1.3 lx mpi arabayla ailemle Sivas'tan İzmir'e gideceğiz ama arabanın teknik özellikliklerini bilmiyorum özellikle yük taşıma kapasitesi ne kadar çok merak ediyorum çünkü 5 kişiyiz bagajda da 1 tane büyük bavul olucak ve bir kaç parça eşya sizce arabayı çok zorlamış olur muyuz şimdiden teşekkür ederim iyi günler...



  • Yük taşıma kapasitesi nedir hocam, kamyonet mi bu?

    Ağırlık 929 kg, 1341cc motorun gücü 85HP@5500rpm, tork 113Nm@3000rpm bir araç işte. 5 kişi + bagaj doldurunca ağır ağır gideceksin. Arabayı zorlayan içindeki kişi sayısı veya bagajdaki yük değil, şöförün kendisidir. Sen sakin sakin git, rampalarda hız düşmesin diye gaza abanma, sollamalarda aracın devirlenmesinin zayıf olduğunu göz önüne alarak vites düşürmeyi ihmal etme, özellikle rampadaysan sadece garantili durumlarda sollamaya çık, vs.vs. Yaklaşık 1000 km.lik bir yol gideceksin. 8-10 saatte gidecem diye de hiç kasma, varsın 15 saat sürsün. İyi yolculuklar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: oflazca

    Yük taşıma kapasitesi nedir hocam, kamyonet mi bu?


    çok saol hocam fikirlerin için ama işte insan merak ediyo ne kadar taşıyor diye bizim eski arabamız olan lada samara 425 kg yük taşıyordu o yüzden dikkat ediyorduk şimdi ne kadar taşıyacığını bilmediğimiz için biraz ister istemez merak ediyoruz ama fikirlerin gerçekten mantıklı tekrar teşekkür ederim iyi günler....
  • nie canım her aracın 1 istihap haddi vardır...binek olsun ticari olsun...bunu aşmak iyi olmaz...

    samaranın istihap haddi 475 kg dir...
  • hocam peki accent in yük taşıma kapasitesi nedir acaba bilen var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: karadeniz2_0

    nie canım her aracın 1 istihap haddi vardır...binek olsun ticari olsun...bunu aşmak iyi olmaz...

    samaranın istihap haddi 475 kg dir...


    Evet arkadaşa katıyorum her aracın bir istihap haddi vardır anca 4 kişi biner ruhsata göre bu yüzden malesef 5. kişiyi alamayacaksınız şimdiden arkadaşa otobüs bileti bakın..

    Şaka bir kenara yukarda arkadaşın dediği gibi arabayı sürücü zorlar evet yükün fazla ama merak etme araban rahat götürür sen düzgün kullanırsan. Sadece araban normalden fazla yakacak buna hazır ol Başka bir sorun olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaaagac -- 1 Ağustos 2007; 22:33:32 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.