Şimdi Ara

Adsl kota sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen yıl ağustos ayından beridir adsl abonesiyim,ağustos'tan itibaren 6 ay kadar (mart'a kadar) 256k sınırsız tarifedeydim.Daha sonra ekonomik durumlar elvermeyince (malum öğrencilik) 1024 kotalıya geçtim ama ve bu güne kadar kotalı kullandım,son zamanlar farkettim ki fazla download yapıyorum ve kotayı aşıyorum,sonra tekrar sınırsıza geçmeye karar verdim.Bugün annemi telekoma yolladım(malum telefon annemin adına kayıtlı) öğlen uyandığımda tarife değişmişti (256 olmuştu) ben de 200-300 mb download yaptım bir kaç saattir.sonra annem geldi,telekomdaki yetkilinin "aybaşına kadar yükleme yapmasın yoksa kotaya girer" dediğini söyledi ama iş işten geçmişti,zaten bu güne kadar bu ay 2gb kotayı aşmıştım.

    Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı??
    Gerçekten ücretlendirme böyle mi?Yoksa oradaki eleman yanlış mı söylemiş?
    Eğer böyle birşeyler varsa birileri bizleri fena SOYUYOR arkadaşlar,hem de çok fena



  • up up
    arkadaşlar yok mu bi fikri olan,ben ay sonuna kadar kullanamıycakm mıyım neti??
  • sizin durumunuzda olanlar için (tarife değiştirenler)kota bildiğim kadarıyla 4096mb/30gün=137mb olarak hesaplanıyor. kotalı kullandığınız gün*137mb= sizin tarife değiştirdiğiniz güne kadar olan toplam download dan küçük ise sorun yok. artısı faturaya yansır.
  • yanı benim tarife değişikliğinden ay sonuna kadar indirdiğim yani aştığım miktar faturama yansıyacak mı??(yani yeni tarifede indirdiğim miktar yansıyacak mı?)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.