Şimdi Ara

Şampiyonlar Ligi D-Smart'ta olma ihtimali !! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
9.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ne yasağı kardeşim.yabancı hotbird uydusunda sf paketi var.onlar şifreli veriyor.isviçre kanalı.şifreli olup olmama kanala kalmış birşey.ayrıca dsmart şifreli versin.diğer uydulardan free seyretme de var.
  • imkansız o nu yapmak grupları d smart veremez ... fıfa yada uefa nın kesin kararı ücretsiz olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eminoktay -- 24 Ağustos 2007; 17:21:58 >
  • en başından beri söyledik şl maçlarını Star verecek diye sadece şl izlemek için boşuna dsmart almayın diye herkeze hayırlı olsun
  • Belliydi ztn CL maçları STARdan hem beşiktaşın hemde fenerbahce nin... ztn aynı ülkenin takımı aynı gün maç yapamıyor. Fener Salı oynarken BJK Çarşamba oynayacak.
  • kandıramadılar milleti . gerçi bazı insanlar da kanmadı deil ama . sonuçta mutlu sona ulaştık
  • durum nedir simdi?...... sampiyonlar ligi maclari sifreli mi sifresiz mi?... sifreli ise digiturk mu yoksa D-smart mi veriyor?... sampiyonlar ligi sifresiz ise lig tv'yi iptal edecegim.....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: debianmr

    durum nedir simdi?...... sampiyonlar ligi maclari sifreli mi sifresiz mi?... sifreli ise digiturk mu yoksa D-smart mi veriyor?... sampiyonlar ligi sifresiz ise lig tv'yi iptal edecegim.....


    şifreli olsa bile digitürk ile bir alakası olmayacak ki.ya d-smart ya da şifresiz.yalnız görünüşe göre şifresiz.
  • şampiyonlar ligi maçlarını Start tv vercek reklamları donmeye basladı zaten Türkiyede şampiyonlar ligi yayın hakkı sadece starda
  • Valla arkadaşlar hayatımız futbol olmuş
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nv gece

    Valla arkadaşlar hayatımız futbol olmuş



    diziler magazin programları sacma sapan yarısma programları kimkimle yakalandı km kimi boynuzluyor sabah programları yetmezmıs gibi aksam uzerı cıkan kadın programları asıl hayatızmız bunlar oldu
  • dostum,

    CL maclarini hem DT hem de d-smart verecek
    cunku Star ikisinden de seyrediliyor

    Ha bu arada,
    sampiyonlar Ligi'nin sifresiz olmasindan dolayi Lig TV'nin ne gunahi var ???



    quote:

    Orjinalden alıntı: debianmr



    durum nedir simdi?...... sampiyonlar ligi maclari sifreli mi sifresiz mi?... sifreli ise digiturk mu yoksa D-smart mi veriyor?... sampiyonlar ligi sifresiz ise lig tv'yi iptal edecegim.....
  • YOK!
  • ön eleme maçlarını aldı sadece sampiyonlar ligi maçları starda yine
  • Ya bazı insanlar anlamak istemiyo herhalde çok ilginç maçlar sade ve sadece naklen startv de yaww dönen reklamlarıda görmediniz mi. Ne lig tv verebilir nede d-smart verebilir şampiyonlar ligi maçlarını sadece startv verecek 2010 yılına kadar. UEFA maçlarında ayrı bi durum söz konusu bu konuda fazla bi bilgim yok fakat tek bi bildiğim var şampiyonlar ligi maçları startv de..
  • tüm maçlar star'da hem maçlar aynı gün yayınlanmayacak
  • buyrun arkadaşlar bu yazı akşam gazetesinde yer aldı ve herşeyi oldukça açıklıyor.


    Fenerbahçe ve Beşiktaş, eğer ön eleme turlarını geçip Şampiyonlar Ligi’ne kalırlarsa bu maçlar, futbolseverler tarafından Şampiyonlar Ligi’nin yayın hakkını elinde bulunduran Star TV’den izlenecek. Bu iki takım ya da iki takımdan biri ön eleme turlarını geçemezse, UEFA Kupası’nda Galatasaray ile birlikte mücadele edecek. UEFA Kupası maçlarının çeyrek final ve sonrası SHOW TV tarafından yayınlanıyor. Yani futbolseverler UEFA Kupası’nda Türk takımlarının çeyrek final ve sonrası maçlarını yalnızca SHOW TV’den takip edecek.



    ‘TÜM AVRUPA MAÇLARI’ YALANI

    Ayrıca Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’ın gerek Şampiyonlar Ligi ön eleme gerekse UEFA Kupası ön eleme, birinci tur ve grup maçlarında dış saha maçlarının programı henüz belli olmadı. Bu dış saha maçlarının yayın haklarının satışları tek tek yapılacağı için hangi kanalın naklen yayın yapacağı da henüz belli değil. Kısacası D-Smart üç büyük kulübün Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası ön eleme turu maçlarını ve UEFA Kupası’nda kendi sahalarında yapacağı maçları naklen yayınlayabilecek. Yani üç büyüğün ‘tüm Avrupa maçları’nı naklen yayınlaması söz konusu değil.



    MAÇLAR ÜCRETLİ Mİ OLACAK?

    Bu arada bugüne kadar sadece 12 bin adet kutu satışı yapan D-Smart’ın tüm bu maliyetleri nasıl karşılayacağı da akıllara gelen bir başka soru. Bu maçların reklam geliri ile maç yayınının maliyetini kurtarılamayacağı gözönüne alındığında ‘D-Smart’ın yayınlayacağı maçlar ilerde ücretli mi olacak?’ sorusu gündeme geliyor. D-Smart’ın reklamlarında ne maç ücreti ne de şifre konusunda hiçbir açıklayıcı bilgi yer almıyor. Yani D-Smart reklamlarında eksik bilgi vererek tüketiciyi yanıltıyor.



    Bu ilk aldatmaca değil

    DOĞAN Grubu’na ait D-Smart, tüketicileri ilk kez de aldatmıyor. Doğan Grubu’na ait gazetelerde daha önceden çıkan haberlerde D-Smart’ın Turkcell Süper Lig maçlarının yayın hakkı için başvuruda bulunduğu açıklanmıştı. Oysa Turkcell Süper Lig’in yayın hakları 2010 yılı sezonu sonuna kadar DIGITURK’te bulunuyor. Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy da bu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada 2010 yılına kadar Turkcell Süper Lig’in yayın haklarının DIGITURKíte bulunduğunu belirterek tartışmaya son noktayı koydu.



    D-Smart alan bin pişman

    BUGÜNE kadar D-Smart alanların şikayetleri de bitmek bilmiyor. İnternetteki tüketici dernek ve oluşumlarının sitelerinde D-Smart abonelerinin şikayetleri arka arkaya sıralanıyor. ‘D-Smart aldıklarına bin pişman olduklarını’ dile getiren D-Smart aboneleri özellikle Türksat uydusundaki tüm kanalları izleyememekten şikayetçi. İngilizce yayın yapan kanallarda Türkçe altyazı olmadığını dile getiren D-Smart kullanıcıları kanalların güncellenmediğinden de oldukça şikayetçi.



    GALATASARAY Yönetiminin D-Smart’la yaptığı anlaşma karşılığında Lincoln’ü transfer etmesi Beşiktaşlı yöneticileri de harekete geçirdi. Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Halim Aydın konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Beşiktaş Türkiye’nin ve Türk Futbol tarihinin en eski kulübü. BJK TV’ile ilgili geçmişte yapılmış bir yanlış anlaşma varsa bunlar karşılıklı anlaşılarak düzeltilir. Eğer Galatasaray Kulübü’ne Galatasaray TV ile D-Smart arasında yapılan anlaşma karşlığında bir futbolcu transferi sözü verildiyse bu Beşiktaş Kulübü’ne de verilmeli. Dediğim gibi önce Beşiktaş vardı. Galatasaray’a bu söz verildiyse Beşiktaş’a da verilmeli. Ben burada bir yönetici olarak konuşmuyorum. Sıradan bir Beşiktaşlı olarak konuşuyorum. Her şeyden önce Beşiktaş’ın menfaatleri gelir. Doğan Medya Grubu ile oturulmalı ve yapılmış bir yanlış varsa bu düzeltilmeli” diye konuştu.




  • hiç kimse merak etmesin şampiyonlar ligi star da olacak sifreli veremezler çünkü yasak hemde anlaşmaya aykırı yani şampiyonlar ligibne sorunusuz bakacagız
  • konuya artik kesin bi netlik getirelim
    uefanın 2001 deki notasinda derki
    Champions League matches are currently played on Tuesdays and Wednesdays. In big football nations the broadcaster must televise a Tuesday match live on either free TV or pay-TV and a Wednesday match live on free TV.

    yani salı maclari sifreli yada acik kanaldan carsamba maclari ise kati surette acik kanaldan yayınlanmak zorunda..

    Bazi sali maclarinin Dsmartta sifreli gosterilmesine hazir olun derim ben ama halktan gelecek tepki ters teperse o dsmart kutularini bozup oyuncak yaparlar onuda solim..
    Ama bir cok durumda toplumsal olarak genel ve yogun bir tepki dalgasi olusturmaktansa koyunlasmayi tercih ettigimiz icin dogan amcanızda salı maclarini sifreliye kitleyecek bizde meyhane koselerinde CL maci izlemek icin surunecegizdir.

    Ben Fbliyim ama BJK nin maclarinida deli gibi izlemek isterim Samp. Liginde bi futbolsever olarak..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TargetMan

    yeter kardeşim herşey paramı oldu ya,ne hazırlık maçı izliyoruz,ne avrupa kupası,ne türkiye ligi,ne türkiye kupası,bu kadar da olmaz,yakında milli maçları da alırlar tam olur.





  • eskiden su da bedavaydi
    ama simdi parali ve eski sudan daha temiz, kaliteli
    ha, eski sudan hala var,
    icmek (secmek) serbest
    selamlar


    quote:

    Orjinalden alıntı: GDEEN75


    quote:

    Orjinalden alıntı: TargetMan

    yeter kardeşim herşey paramı oldu ya,ne hazırlık maçı izliyoruz,ne avrupa kupası,ne türkiye ligi,ne türkiye kupası,bu kadar da olmaz,yakında milli maçları da alırlar tam olur.






  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.