Şimdi Ara

-...Lineage II L2 GOLD...-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler biz bi kaç arkadaş bu serverdayız server 45x lag 0 bazen olabiliyor bence normal çünki min. serverda 3000 bin kişi var oda min. yani heryerde adam var NPC buffer beleş istediğiniz lvlde alabilirsiniz.MAX ENC.+16 yanlız %100 +3 oluyor Gayet güzel pvpsi bol bi server türk arkadaşlarımız var.bilmem yardım ederlermi ama neyse biz kendi rıskımızı kendimiz çıkarırız ...



    Hepinizi Bekliyoruz.

    www.l2gold.org

    system dosyasını kurduktan sonra oyundasın



    tabiki accontta alınıcak







  • evet abi bende bu oyundayım gerçekten baya guzel. pvp bol player sayısı çok. onmli bir NOT: YUNAN SERVERI (artık gelen gelsin ) :D:D
  • lvl 20 de pvp point benim 33 pk point 7 ydi

  • quote:

    Orjinalden alıntı: lagvar

    evet abi bende bu oyundayım gerçekten baya guzel. pvp bol player sayısı çok. onmli bir NOT: YUNAN SERVERI (artık gelen gelsin ) :D:D





    adam benim acconttan yazmış ya ne adamsın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lagvar


    quote:

    Orjinalden alıntı: lagvar

    evet abi bende bu oyundayım gerçekten baya guzel. pvp bol player sayısı çok. onmli bir NOT: YUNAN SERVERI (artık gelen gelsin ) :D:D





    adam benim acconttan yazmış ya ne adamsın




    bende bi an dedim adam kendi kendine destek veriyoo




  • c4 olduğunu söylemeyi unutmuşsun
  • ewt c4 server
  • bizde burada oynuyoruz fena bir server değil, lag olduğunu hiç görmedim ve en az 3000 online var.

    server hakında bazı bilgiler;

    -men dye'leri burada çalışmıyor, pazarda görürseniz almayın. dye'ler yüksek lwl moblardan düşürülüyor
    subclass yerine rebirth sistemi getirmişler, en fazla 3 rebirth yapılabiliyor ve istediğiniz bir stat'a %5 ekliyorsunuz (toplam %15)
    tattoo lar npclerde satılıyor, cow 5 dk. sürüyor bu hariç diğer bufflar npcde beles ve 1 saat süreli
    nobless olmak için 3 rebirth yapmış olmanız ve lwl 78 olup 4 crown'u npc'ye götürmeniz gerekiyor (4 farklı renkte crown)
    giran harbordaki pazarda çok ucuza skill kitabı satılıyor fakat rebirth yaptığınızda siliniyor 3. rebirth i yapmadan + basmayın (+1+2+3 kitaplarada para vermeyin +0 'a çift tıklayınca 10 tane +1 kitabınız oluyor)
    server'da cücelere çok iş düşüyor spoil ve craft olarak, topladığınız itemleri mutlaka saklayın (sa wep. + takilar + setler için )
    oyundaki en değerli itemler enria ve crown 'lar. bunlarda küçük bir bölgedeki az sayıda mob'dan düşüyor, crownlar için 4 boss var zaten.
    maalesef türk düşmanlığı çok fazla clan sembolünü türk bayrağı yapmamız hata oldu belkide (delirtiyoruz adamları)
    yine maalesef çok fazla donate var oyunda göz açtırmıyorlar. enria ve crown toplamak çok zor adamlar orda yatıp kalkıyorlar neredeyse, server'da adena çok az düşüyor sağlam moblardan bile 15k-20k pazardan arcana acu. almaya kalksanız 200kk civarı yani kasmak epey zor. yinede mücadele etmek ayrı bir zevk veriyor bolbolda yunan kesebiliyorsunuz, ayrıca turkisharmy 'nin kalesi bile var. herkezi bekleriz efem.




  • haydi beyler elinde c4 olan olmayan olupta oynamayan olcakmiş gibi yapıpta yapmayanlar L2GOLDDA bişrleşelim



    L2GOLD HAREKET PARTİSİ !!!



    1)NOBLESS 3 AYA İNİCEK !
    2)ARCANA MACE 1 YTL OLACAK...!
    3)OLY.KALKACAK...!
    4)VE KASMAYAN HERKEZE OTOMATİKMAN 350KKKKKKKK


    Daha ne olsun oyuna başlarken GM likmi verelim.


    HERŞEY L2 İÇİN.ŞİMDİ TEK SEÇENEK L2GOLD.ŞİMDİ L2 GOLD ZAMANI!!!

    amma reklam yaptım ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lagvar -- 20 Temmuz 2007; 2:27:27 >




  • beyler clanı kurduk TheBeSTHeaLL gelmek isteyenler PM atabilirler.lvl farketmez
  • ESPALALA PESTAN BARCELONA SANTIAGO BERNABAUOOO!!

    L2 GOLD ARTIK 4EVER
  • hmmm gusel bi servera bensio..hepinize kolay gelsin ii temsil edin bizi.Gelmek isteyen olursa bende loyaldeyim nick smyrna..
  • ya serverda çok türk var ezik güçlü ama çok türk var ama hepsi ayrı clanlarda birine bakmışsın ingizliz clanında biri kendi kurmuş türklükten eser yok! BİZ TÜRK CLANI KURDUK BİRLEŞELİM diye herkezi L2GOLDDA bekliyoruz.Yunanlılar oyuna hakim.NEDEN BİZ OLMAYALIM?



    Server gerçekten çok kaliteli PVP istiyenlere hem pvp yapıcaksın hem kasıcaksın süper bi server piyasada bi kaç tane böle server var ama en iyisi L2GOLD



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lagvar -- 21 Temmuz 2007; 3:41:19 >
  • Şuana kadar en iyi yönetilen, en sağlam makinası olan, ve en iyi akıllı Gm lere sahip bir serverdir. Ben Gold ilk açıldığı andan itibaren oynamıştım ancak son 1 ay serveri biraktım. Gold un size tarihini kısaca anlatayım. Server 2006 yılının Temmuz ayında C3 Off olarak açıldı. 2 Ay sonra Wipe gelip. C4 off oldu. Server 1-2 ay çalıştı. Ondan sonra FBI damgası yedi. 1 ay kapalı durdu. Sonra 2 ay boyunca FBI dan kaçak çalıştırıldı. Peki bu serverin FBI dan gizli olarak kimseye haber vermeden çalıştırıldı. playerlarına nasıl haber verdi derseniz; Acc alımında sizden mail ister. İşte bu mail sayesinde player larına system dosyaları yollandı (Banada Yollandı). Ondan sonra Server sitesi yapıldı lisanslar halledildi. Ve şuanda Gold serveri ilk başlarda 200 playerla başladı. Goddard ve Aden bomboştu. Gün geçtikçe player çoğaldı. Gold un en ünlü clanı Ninja dır. Lideri Nageta olup gerçekten pro playerlardır. Fakat bu geçtiğimiz ay serveri bırakmışlar diye duydum. Şuan serverda en etkili ally YeniCheri nin allydir. Benim iyi bi yakın dostumdur kendisi. Ama Gold u niye bıraktın derseniz; Haddinden fazla donater leşti. Millet Bow of Halisha +16 aldı. Baium la AQ Ring aldı. İyice zıvanadan çıktı. Umarım bu serverda iyi işler yaparsınız. Bence bu servera bu saatten sonra 0 dan başlamak imkansız. Ben Gold un en eski playerlarındanım daha ilk açıldığı andan itibaren oynadım. Ama donaterler beni iyice sıktı ve bıraktım. Son 1-2 aydır hiç girmiyorum. GoodLuck




  • Ayrıca Gold yunan serveri felan değildir... Host u USA tabanlıdır. Ayrıca ES in efsane EAcrew (rAst) lar bu serverda oynamaktadır sanırım onlarda geçen ay serveri bırakmışlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seca2 -- 21 Temmuz 2007; 15:31:38 >
  • haklısınız server 'da donate abartılmış durumda ve çok can sıkıcı :(( ama fiyatlara baktığınızda normalin üzerinde görünüyor ya bütün zengin oyuncular burada yada bazı ayrıcalıklar var gibi ( clandaki yunan arkadaş 40$ lık s sa 'yı 5$ 'a aldığını idda ediyor ısrarla)

    sitede donate link 'i yok ama buradan ulaşılabiliyor :http://www.l2gold.org/?p=donation

    (hunters villagedeki pwp leri bir deneyin cov 'dan bile güçlü bir buff 10 sn. için buff liste ekleniyor ve coşuyorsunuz)
  • arkdaslar bende golddayım oyuna girerseniz pm atarsınız ! (THEB3ST) tum turkleri bekleriz !
  • BU GUNE KADAR L2 GOLDUN HAKKINI PARASINI XP SOMURENLERE BİRİLERİNN CIKIP DUR DEMESİ LAZIM ! İŞTE O BİRİLERİNDEN BİRİ BİZİZ (L2 OTTOMANS) BUGUNDEN İTİBAREN ERİCA HAYATIMIZI Bİ KENARA BIRAKIP ASIL DUSMANLARIMIZ YUNANLAILARLA SAVASMNN VAKTI GELMİSTR. ACIN TUKİYENN ONUN DURDURAMASSINIZ L2 OSMANLI GELİYOOOR !!!!!

    ALLHA EMNAET OLUN ESSELAMUALEYKUM
    GAZANIZ MUBAREK OLSUN !
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dogancan4141

    BU GUNE KADAR L2 GOLDUN HAKKINI PARASINI XP SOMURENLERE BİRİLERİNN CIKIP DUR DEMESİ LAZIM ! İŞTE O BİRİLERİNDEN BİRİ BİZİZ (L2 OTTOMANS) BUGUNDEN İTİBAREN ERİCA HAYATIMIZI Bİ KENARA BIRAKIP ASIL DUSMANLARIMIZ YUNANLAILARLA SAVASMNN VAKTI GELMİSTR. ACIN TUKİYENN ONUN DURDURAMASSINIZ L2 OSMANLI GELİYOOOR !!!!!

    ALLHA EMNAET OLUN ESSELAMUALEYKUM
    GAZANIZ MUBAREK OLSUN !




    tövbe tövbe



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lagvar -- 21 Temmuz 2007; 21:42:32 >
  • KurtLar Wadisini cok segretmis gaLba
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.