Şimdi Ara

Laptop adaptör girişi yandı. Bilgileri Nasıl Kurtarırız? Yardım lütfen!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, arkadaşımın Compaq Evo N610c laptop u var. Adaptörün laptop a girdiği kısım yanmış. Sahibi öncelikle içerisindeki bilgileri kurtarmak, sonra da satmak istiyor. Bu şekilde bu laptop un içerisindeki bilgileri nasıl kurtarabilir? Acaba bu haliyel laptop u kime ve kaça satabilir? Bu durumdaki bir laptop u 2. el forumunda satmak istersek kaça satabiliriz. Bu arada İst/Kadıköy deyiz.
    Bu konularda görüşlerinizi merakla bekliyorum. Ben laptoplardan hiç anlamıyorum da.. İlgilenen herkese şimdiden çok teşekkür ederim.



  • ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN

    SORUNUNA Bİ NEBZE ŞÖYLE Bİ ÇARE OLABİLİR LAPTOP GİRİŞİ YANDI DEDİĞİNE GÖRE BATARYASIDA YA YOK YADA BİTTİ
    VE ŞARJ EDEMİYORSUN
    SAĞLAM Bİ ELEKTRONİKÇİ ARKADAŞIN VARSA UÇ KISMINI ÇIKARTIP ADAPTÖRÜN KAÇ VOLT DESTEKLİYORSA O ORANDA GÜÇ VEREBİLİR VE LAPTOPU ÇALIŞTIRISIN SONRADA BİLGİLERİNİ CD-DVD-VEYA FLASDİSKE ATARSIN
    ŞARJ SORUNLU LAPTOPUN FİYATI HALİYLE DÜŞECEKTİR AMA HER MALIN Bİ ALICISI VARDIR KOLAY GELSN
  • Dizüstünüzden Diskinizi Çıkarıp Çevirici İle farklı Bır makınaya Takarak bilgilerinizi Kurtarabilirsiniz
  • Cevaplar için çok teşekkür ederim. Dediklerinizi uygulamaya çalışacağım.
  • arkadaşlar benim leptobunda şarz girişi yandı ve sadece elektirikle çalışıyor yani fişi elektirikten çektiğim anda leptop kapanıyor bataryam saglam sarz aletide yeni bi şarz aletiyle denedim sıfır şarz aletide aynı pc yi çalıştırıyor ama şarz etmiyor yani sonuçta sorun leptobun girişinden oldugu kesinleşti.(sigortası atmış olabiliri varmı yani) üstatlar a bi sorayım dedim bilgisi olan varmı masrafı ne olur 2 ay garantisi var leptobun ama garanti (son 2 ayı kaldı-ama garantiye gitse 20 gün gelmiyor )kapsamınsa yapmazlar tahminimce kullanıcı hatasına giriyor ..sizlerin söyleyecegi her fikir benim için degerlidir saygılar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.