Şimdi Ara

Yüzde 10 ÖTV dilimine giren yeni Mercedes EQA 250+ ve EQB 250+ Türkiye’de (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
7
Favori
15.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • .koter. kullanıcısına yanıt
    Bir sonraki istasyona yetecek kadar şarj oluyorlar kısmında güldüm

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu elektrikli araçlar bizim gibi kalabalık keşmekeş ülkelerde, menzilleri en az 2000-3000 km olana kadar tutmayacak.

    Bu kadar trafik ve insan yoğunluğunun olduğu yerde, hele bir de bizim gibi sabırsız, kural tanımaz, sürekli koşturan insanların olduğu yerde ortalama 300-400 km de bir aracı en az 1 saat şarja takmak, şarj sırası beklemek falan çok ütopik işler şimdilik.


    Bu araçlar nüfus ve trafik yoğunluğunun az olduğu, yer gök ucuz ve çok hızlı şarj istasyonu olan avrupa ve amerika için.

  • 160 son sürat. 5 para etmez.

    uzun yolda 150km sonra şarj gerekir. hiçbir yere gidilmez.

  • cabriyo kullanıcısına yanıt

    160 az şaşırıdm bende

  • Dark_Soul kullanıcısına yanıt
    Baştan aşağı yanlışlarla dolu. elektrikli aracı trafiğin yoğun olduğu şehirlerde kullanmak demek, daha uzun menzil demek, daha yüksek hız ortalamalariyla kullanmaya göre daha az batarya ömründen yemek demek. Kalabalık şehir, keşmekeş içinde egzoz gazı vs pisliginden kurtulmak vs onlara girmiyorum bilinen şeyler. büyük şehir insanı daha az günlük km, daha az menzil ihtiyacı demek. Akşam evinde otoparkında sarj imkanın varsa fiyatlar da artik içten yanmalılara iyice yaklaşmışken elektrikli gayet mantıklı şu an.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yurt içi talebi bile karşılayamayan devamlılığı olursa yüksek ihtimal 5 sene içinde de karşılayamayacak olan kendini kanıtlamamış olmasına rağmen fiyatı yüksek olan bir araç üretildi diye mi bu kadar araç getiriyorlar?

    mercedes mi bizi kıskanıyor çin mi? Yoksa ikisi birden mi?


    Müdüre TOGG kötülemesi yapmaya gelmiş. Yazık
    Teknik bilgi desen yok. Elma-Elma kıyası yapmaz sadece algı yapar.
    Araç sınıfı bilmez sallar durur. Üzücü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eqb 250+ nasıl bir araçtır kullanan ve yorumda bulunabilecek olan var mı? Youtube’da vs yurtdışı yayınları var. Yerli yayıncılar 350+ olanı çekmiş, haliyle bu farklı motor. Civic’i satıp full elektrikliye geçmek istiyorum. Merso bu şartlarda iyi fiyatlı araba çıkarmış bence, hatta haftaya salı test sürüşü randevusu aldım. Gidip bir görelim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EQA350+ 4 Matic aldık arkadaşa geçen ay benim E ile beraber, ben E aldığıma pişman oldum. Aracın ivmelenmesi ve torku, önünün kalkması ve viraj kabiliyeti segmentine göre çok iyi. E serisine göre yalıtım ve malzeme kalitesi ise gözle görülür şekilde kötü. Antrasit tavan nasıl bir pişmanlık almadan gördüm, iyi ki almamışım aracın arkası aşırı karanlık geceleri ambiyans aydınlatmayı cimrilikten yarım yapmışlar E gibi değil.


    Ancak yine de fiyat/performans olarak alınacak en iyi araç EQA'dır şuan. O paraya Kuga-Qashqai-Tucson vs... gibi dandik araçları alana kadar, çok mantıklı ama tabi ki fırsatçılık var. Vatan haini galerici ve al-satçılar alıp 500/700.000TL kar koyup satıyorlar.


    Not olarak Mercedes 20.000TL'ye şarj istasyonu da takıyor. Taktırdık kapalı garaja, 6/8 saat arası full dolduruyor. Hızlı şarj tavsiye etmiyor batarya ömrü için firma.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zotacing -- 26 Mayıs 2023; 19:51:20 >
  • Su an için İmkanı ,otoparkı olup şehir içi kullanım icin ideal onun harici halkın çoğunluğuna hitap etmiyor elektrikli araç bizler icin ütopik
    Normal sartlarda şehirler arası yolculuğun belli bir kilometreden sonra dinlenmek için istirahat zorunluluğu var bu sürede sarj edilebilir ama Ankara içinde dahi çok az gördüğüm sarj istasyonu göz önüne alındığında şehir dışına elektrikli ile direksiyon sallamak yürek ister
    Kesin bilgim yok ama hızlı şarj istasyonlarında batarya dolum ücretleri oldukça yüksek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu araba var mı yoksa olmayan bir arabaya biçilen fiyatmı.satışta mı .onlıne satışta göremedim.

  • Elektrikli araç işi bitmiştir. 2 yıla kalmaz her eve girer

  • Online satıştan alınabiliyor bu iki araçta. Bayilerin kotasına vermeyeceklermiş. Online dan da nasıl alacaksak artık, çok çok zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba hocam arkadaşınızın kafasını duvara vurmasına gerek yok size öyle demiş olabilir ama şu an istese o arabayı ilana koyar 1 hafta gibi bir sürede liste fiyatının 150bin üstünden satar, mercedese gelecek olursak evet fiyat çok iyi ve online siparişe geçtiklerini söylüyorlar ama online sipariş sayfasında ne eqa var ne de eqb, şu an online satışa açık olan 6 araç var 4 tanesi yolda gözüküyor stok yok yazıyor, diğer ikisi satın alınabilir olarak gözüküyor satın almaya çalıştığınızda stok yok uyarı ile karşılaşıyorsunuz yani online sipariş olayı yaş hocam bayiden ekstra opsiyonlarla satıyorlar halen daha

  • yarın benimde test sürüşü randevum var. ellerinde 350+ var onla çıkarız bakalım teste. bu fiyattan satılırsa 250, yok satar o ayrı konu,inşallah yeterli sayıda gelir ülkeye

  • online satışta eqa ve eqb göremedim. Alabilen var mı acaba?

  • inch kullanıcısına yanıt

    Aynen göremedim bende

    Bayiye soran var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota elektrikli araçlarında 1000 KM menzil ile piyasayı sarsacak. 500 KM menzil çok az. Çünkü, veri fabrika verisi. Gerçek koşullarda 350 KM anca gider. 1000 KM menzilli Toyota ise 700 KM falan gider.

    99 depreminin vergisi bile hala alınırken. 11 şehrimizi yıkıma uğratan, tarihin en yıkıcı depremlerinden birinin sonucu olarak nasıl bir vergi politikası uygulanacağını varın siz düşünün. Önümüzdeki 20 yıl sıfır araba almayı falan unutun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inch kullanıcısına yanıt
    350 gördüm

  • Aracı çok beğendim. Elektirikli bir mercedes için fiyat da oldukça uygun. Ciddi ciddi almaya niyetlendim ama yorumları görünce soğudum biraz. Katalog değerlerini boş verin yarısı kadar anca gider durumu varsa gerçekten uzun yolda pilim bitecek diye strese mi girecez şimdi.

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    1.5 milyona eqb buldun da bataryası menzili kaldı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.