Şimdi Ara

İktidar neden devrilemiyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Muhalefet cephesi şu an birçok örgütle işbirliği içinde. İsimlerini yazınca muhalefete saldırı gibi algılanıyor bu yüzden yazmak istemiyorum. Fakat "bunlar sizi destekliyor" dediğiniz zaman hayyyt höyyyt diye geçmişte AKP'nin yaptıklarını sıralamaya başlıyorlar, görsellerle konuyu linç ediyorlar. Kardeş bir dur. Düşün. Bugün gözünü karartıp Tayyip gitsin diye ittifak yaptığın bu örgütler yarın senden kan alırlar. Şimdi muhalefet tökezleyince bile diş gösteriyorlar, yarın ilk hayır dediğinde ısıracaklar.


    "Ama Tayyip'i yenebilmek için bunlarla ittifak şart!" Hayır şart değil. Sen seçmen kitlesi olarak örgüt destekçilerini seçersen onlara yönelirsin, kendine bir lider değil rahat yönetilecek bir müdür bulmaya çalışırsın. Ama sağ seçmeni hedef seçersen güçlü bir aday çıkarır sandığı patlatır geçersin. Parlamenter sistem, 15 tane cumhurbaşkanı yardımcılığı bunlar bu ülkede işlemez. Burası avrupa değil. Bir tane lider çıkaracaksın lider!


    AKP seçmeninin bir kısmı nefret ederek oy kullanıyor. Muhalefet bu nefreti kullanmak istemiyor, bu yüzden alternatif oluşturmuyor. Sonra halka cahil diyorlar. Sen koydun mu halkın önüne seveceği bir aday? Koymadın. O zaman şimdi onu cahillikle suçlayamazsın.


    Sen örgütlerle kol kola devletin başına geçmeye çalışırsan halk da sana doğal olarak milliyetçi refleksini gösterir. Sonra MHP niye bu kadar oy aldı diye düşünür durursun.


    İstediğin kadar konuyu sulandır, karşı tarafın dün veya bugün yaptıklarıyla dalga geç. Biz sana haksızsın, iktidar mutlak doğrudur, her yaptığı iyidir demiyoruz. Biz sana "bugün seni kimler destekliyor" diyoruz. İstiyorsunuz ki halk bunu anlamasın. Anlıyor işte abi. Örgütlerin duruşundan anlıyor. Senin en çok oy aldığın yerden anlıyor. Halk bu örgütlerin kendisine yaptıklarını unutmuyor. Şehit ifadesi senin için birşey ifade etmiyor olabilir ama bu halk için hala en kutsal değer. Neymiş efendim oy verenler eşit vatandaşmış. Örgütlerin açıklamaları iktidara yarıyormuş. Böyle mi izah edeceksiniz kendinizi?


    İki taraf da bizi sevmiyor ama bu dediklerime en çok örgütlere kanalize olmuş arkadaşlar kızıyor. Çünkü küfür ve tehditler hep oradan geliyor. En başta kazanacak aday, ilkeli muhalefet diyerek çıktığımız yolda kazanamayacak aday, ilkesiz muhalefet olarak yola devam ediyorsunuz. Bu yolun sonu hüsrandır. İktidarıyla muhalefetiyle kavga ede ede bir girdabın içine doğru sürükleniyoruz maalesef.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caslantas -- 25 Mayıs 2023; 17:24:17 >



  • Halkın nabzını iyi tutuyor ve kimi kimle kırdıracağını iyi biliyor... Zamanı geliyor Türkü Kürde kırdırıyor zamanı geliyor Zaza ile Kürt sorunu çıkarıyor zamanı geliyor Ermeniye Yunan'a hakaret ediyor zamanı geliyor Alevi diye aşağılıyor hep bunlardan oy kazanıyor... En önemli silahı işe yeşil sosyalizm. Bir elinde Kur'an dışardan aldığı borçla kredilerle millete para pompalıyor
  • 2. turda reis devrilecek. Az kaldı pazara.

  • Binali Bey demiş.Ben demiyorum valla.


    İktidar neden devrilemiyor?

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • por favor kullanıcısına yanıt

    dikkat edinde altında kalma adam 1.90 boyunda eldeki bulgurunda olma.İktidar neden devrilemiyor? 

  • babus0606 kullanıcısına yanıt

    Reisin dinlenmesi lazım.

    Bir şeyin kıymeti yokluğunda anlaşılır. Her gün her dakika konuşan adamın artık kendisinden bıkması lazım.


    Bırakın yedili ganyan kazansın, ülke dibe vursun. En geç 1 yıl içinde reis % 80 oy ile geriye döner.

  • babus0606 kullanıcısına yanıt

    Siz kardeşsiniz.Kavga size yakışmıyor İktidar neden devrilemiyor? 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halkın nabzını iyi tutuyor ve kimi kimle kırdıracağını iyi biliyor... Zamanı geliyor Türkü Kürde kırdırıyor zamanı geliyor Zaza ile Kürt sorunu çıkarıyor zamanı geliyor Ermeniye Yunan'a hakaret ediyor zamanı geliyor Alevi diye aşağılıyor hep bunlardan oy kazanıyor... En önemli silahı işe yeşil sosyalizm. Bir elinde Kur'an dışardan aldığı borçla kredilerle millete para pompalıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • por favor kullanıcısına yanıt

    reisde insan adam yoruldu artık emekli olsun.İktidar neden devrilemiyor? 

  • babus0606 kullanıcısına yanıt

    Onun yerinde olsam yetti artık derim.

    Cruise turlarına çıkarım, torunlarımla zaman geçiririm, kitap okurum vs.vs.

    Ama siyaset hastalık. Bırakmayı bilmiyorlar.

  • allah izin vermiyor

  • Yol gosterin o halde, mesela HDP adında, yasal olarak o mecliste duran ve yıllarca sırf Kürtlerin oyunu alip iktidari devam ettirmek için meclisteki varlığına zeval getirtmediginiz parti ile görüşmek yerine, sizin eskiden birlikte kendi ordunuza kumpas kurdugunuz PKK mi direk gorusmeliyiz ? Hani dağdan çağırıp affedip, halaylarla karşılayıp, ardından ordudaki subaylara kumpas kurarken, gizli tanık olarak sahte ifade verdirttiginiz örgütle görüşmüyoruz diye mi bu haller ?

    Ne yapalım mecliste Kürtleri temsil eden parti yerine terör örgütüyle ortaklaşa askere devlete kumpas mi kuralım ? Veya aynı PKK uyelerine akp ye oy verin diye demeç verdirip bu ucuz numaralarla bakın PKK akp yi destekliyor falan mı diyelim?

    Yıllarca beraber olduğunuz eski kankaniz HDP ile görüşülüyor diye mi rahatsizsiniz ? Ben anlamadım.

    Mesela bundan 3 ay önce sizi kapılarından cevirmeselerdi, o gorusme denemesi başarılı olsa idi mhp ye yol verip daha büyük oy potansiyeli olan HDP ile yeniden yola devam edecektiniz de biz mi taş koyduk yolunuza ?

    Denediniz, ağırladılar kapıyı gösterdiler. Anlaşamadiniz nezaketen görüştünüz. Ne yapalım yani? Siz de illa siyasi bir partiyle görüşmek zorunda degilsiniz yani, gidin bugün Irak yonetimine tazminat ödememize sebep olan IŞİD ten kaçak petrol aldiginiz gibi, yeniden teröristlerle ticaret yapın, yeşil pasaport verdiğiniz deas yüzünden türk yeşil pasaportları ve Türk vatandaşlığınin değerini yerle bir eden bütün Avrupa'da vizelerde zorluk seviyesini arttıran benzeri uygulamalara devam edin, bu sefer de deas yerine başka bir terör örgütü üyelerine yeşil pasaport verin, olmuyorsa soylu'ya sorun o yardımcı olur, deneyimliymis, o da olmadı kolunuza taktiginiz Hudapar ile birlikte bu sefer de Ordu yerine Türk polisine kumpas kurun, mezar evleri yeniden açsınlar silahları gormezden geldik dediğiniz gibi mezar evleri görmezden geldik deyin....

    CHP falan derken gerçekten hafıza mi yetersiz yoksa yuzsuzluk sorunu mu var ?

    Kapının onunu b.k götürürken bırak komşun camları silmiş silmemis sana ne? Sen önce kendi pisledigini temizle, kozmik oda ve kendi askerine kumpas gibi ağır vatana ihanet suçları temizlenmez gerçi, tek çaren karşı tarafı hedef yapmak. Sen de haklısın. Ben de altımı doldursam parmakla biryerleri işaret ederdim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • por favor kullanıcısına yanıt

    vatan aşkı herkesde aynı olmuyor.İktidar neden devrilemiyor?  kimi ekrem bey gibi tatilde kimi ise tatil yüzü görmüyor.

  • Göklerden gelen karar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caslantas kullanıcısına yanıt
    Sözcü yazarı kabullendi de burda ki Fanatikler kabullenmiyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GoSSgO G kullanıcısına yanıt

    Çıkar yol düşünüyorum, güçlü aday dışında bir yol göremiyorum. Belki zor şartlar altında çalışan muhalefetten çok şey bekliyoruz. Belki de iktidarın propagandasının etkisinde kalıyoruz. Bilemiyorum gerçekten.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşün iktidarsın


    - Tüm kurumlar elinde

    - Tüm medya elinde

    - Tüm yargı ve YSK elinde

    - Muhalefetin sandık güvenliği için yeterli yapılanması yok


    naparsın ? Hile tabiki. Yurtdışı oylarından seçmen sayısından daha fazla oy sayısı girilmiş yerler bile varmış. Her taraftan hile akıyor.


    Muhalefet bu teşkilatlanmayı düzgün ve yeterli düzeyde sağlamadıkça da daha çok böyle haberler duyarız.

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.