Şimdi Ara

3d mimari çizim sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3D Mimari Tasarım ve görselleştirme sektöründe yıllar (2000 den bu yana) içerisinde kazandığımız tecrübeyi size profesyonel bir şekilde aktarmak için buradayız.

    3D Görselleştirmede Çözüm Merkezi olarak, ekibimiz ile oluşturduğumuz grup toplantılarına sizleri de davet ederek, müşterileriniz için en iyi ve en kaliteli sonuçları oluşturuyoruz.

    Mimari Projelerinizin, 3D Proje haline getirilme aşamasından eskiz görüntüsünden kaliteli ve gerçekçi görüntüye kavuşturulma aşamasına kadar sizlere yol göstererek ilerliyoruz.

    Sizlerin Müşterileriniz için istedikleriniz doğrultusunda en kaliteli ve en doğru görsel sonuçlar için verilen süre içerisinde çözümler üretmekteyiz.



     

    Ekibimiz içerisinde bulunan Takım arkadaşlarımızla beraber , uzun saatler harcadığınız tasarımlarınızı, 3D görselleştirme sanatı ile birleştirerek müşterilerinize etkileyici bir şekilde sunacaksınız.

    360 derece Render Görüntüleri , 4K Yüksek Kalite Mimari Animasyon Videoları , Yüksek Kalite Gerçekçi Görseller , 3D olarak ortamda gezinme dosyası (müşterilerinize daha kaliteli sunum için)

    Apartman dış cephe çalışmaları, Toplu veya Tekli Villa 3d projeleri, Site çalışmaları ,

    Tasarımlarınızın ve Yaşam alanlarının en iyi şekilde ifade edilmesini, bizimle çalışarak kazanacağınıza emin olabilirsiniz.

    3D projelerinizi En kaliteli şekilde projelerinizi müşterinize sunma keyfini yaşayacaksınız.

    Kullanmış olduğumuz 3D Program çeşitliliği ile , Mimari Projelerinize hangi render motoru uygun olduğunu belirleyerek, en uygun çözümü sizlere sunmaktayız.

    Bizimle çalışmadan önce Çalışmalarımız kısmından 3D Tasarım ve çalışmalarımıza göz atarak, kalitemize göz gezdirebilirsiniz.

    İletişim kısmından veya WhatsApp kısmından bize anında ularaşak projelerinizi iletebilirsiniz.

    Tasarımlarınız ilk olarak müşterinizin ve sizin istekleriniz detaylı olarak toplanarak bir ön sunum oluşturulur. Render alınmadan sizlere sunulur, hatalar giderilir, en son aşamaya kadar

    karşılıklı iletişim halinde kalarak, istediğiniz unsurların projede yer alması için çalışırız. En son Nihai aşamadan sonra Kaliteli Foto Gerçekçi Render görselleri için çalışmalara başlarız.

    İlk aşamalardan itibaren Kaliteli Görsel aşamalarına kadar, kaliteli bir çalışma zamanı çok önemlidir. Genellik 3d projelerde müşteriye sunum aşamasında acele edilip, bir çok konu atlandığı için

    iyi bir sunum yapılamaz.Sunumun son aşamasına kadar kaliteli olarak adlandırdığımız , yeterli zaman dilimi 3d projeler için bir gerekliliktir.

    Tasarımın ve Estetiğin 3D ile birleştiği çalışmalarda görüşmek üzere…

    Aşağıda bir kaç tasarım video örneklerini bulabilirsiniz devamı için Galeri kısmımıza giderek 3d proje çalışmalarımız kısmından çalışmalarımıza bakabilirsiniz.




     

    3D Mimari Modelleme


    3 boyutlu modelleme yöntemi ile nesneler bilgisayar ortamında 3 boyutlu halde resmedilmektedir. 3D mimari modelleme ise bu yöntem kullanılarak projenin görselleştirme işleminin yapılmasıdır. Projelerin yapım aşamasına geçilmeden önce sunulmasında bu modelleme ile yapılan görsel kullanılmaktadır. Projenin bitmiş halini göstermekte olan bu görsel çeşitli çizim teknikleri ve perspektifler ile gerçekleştirilir. Özellikle büyük projelerin modellemesi oldukça önemlidir. Bittiğinde beğenilmeme ya da eksik yönlerinin bulunması büyük zararlara yol açabilir. Bu sebeple mimari modellemenin büyük önemi bulunmaktadır. Projelerin kontrol edilmesi ve sunumu için mimari modelleme tercih etmek günümüzde gerekli hale gelmiştir.

    3D Mimari Modelleme Artıları

    Gelişen teknoloji her meslek grubuna etki etmeye devam ediyor. Mimari projelerin akışı değiştirmekte olan 3 boyutlu modelleme artıları ile dikkat çekiyor. El çizimleri ya da 2 boyutlu yapılan tasarıların yerini alan 3 boyutlu modellemeler en gerçekçi ve iyi sonuçları veriyor. İşte işinizde faydalanmak isteyeceğiniz 3D mimari modelleme teknolojisinin mimari alanındaki inanılmaz bazı avantajları;

    • Projelerin müşterinin isteği doğrultusunda yapılmasına yardımcı olur ve memnuniyeti artırır.
    • Projenin eksiklerini gözler önüne sererek giderilmesine yardımcı olur.
    • Sunum aşamasında tamamlanmış hali öncesinde göstererek müşterinin güvenini kazanır ve ilgisini çeker.
    • Çok daha etkili olan sunum şekli ile piyasada rakipleri geride bırakmanıza yardımcı olur.
    • Tasarımlar için gerekirse en uygun fiyatlı alternatifler kullanılmasına yardımcı olur.
    • Farklı koşullar altına; ışık, perspektif, malzeme, mevsim gibi değişkenler altında projenin nasıl görüneceğini gösterir.

    3D Mimari Modelleme Yapan Firmalar

    Mimari projeler tüm ayrıntıların dikkatlice düşünülmesini gerektiren oldukça hassas alanlardan birisidir. 3D mimari modelleme teknolojisi ile eşyalar, zemin, duvar, ışık, doku ve daha birçok etken gözetilerek en ince ayrıntısına dek güvenle tasarım yapma imkânı sunmaktadır. Bunun için çeşitli teknolojiler üretilmekle birlikte dijital ortamda kullanılan programlar tercih edilmektedir. Yurt dışında açılmakta olan 3 boyutlu tasarım okulları bu işte profesyonel olmanın önemini anlatmaktadır. Mimari görselleştirme işinde deneyimli ve profesyonel olan programcı ve mimarlar barındıran bir ekip tarafından gerçekleştirilmelidir. Bu sebeple 3D mimari modelleme yapan firmalar arasında seçim yapılırken bu unsura dikkat edilmelidir.

    Saygılarımızla

    Mimari3D ekibi








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.