Şimdi Ara

Yine bilinçli tüketici kazandı! Hakkınızın asla peşini bırakmayın (BTK şikayetim sonuçlandı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şubat'ın başında Türk telekom'a geçmek için bir şubeye başvurmuştum. Burada bana 3 aylık faturasız paket teklifi sunmuşlardı. Hat devri de yapacağımı belirttiğimde "Paketi tanımlayalım 1 ay sonra gelin hat devri yapalım" demişlerdi. Neyse hattımı 3 aylık faturasız pakete geçirdikten 1 ay sonra hat devri için gittim ve işlemleri tamamladım. Şubeden çıktığım anda hattımın kullanılamaz olduğunu gördüm. Hemen tekrar şubeye gittiğimde hat devri sonrası tüm paket ve tarifelerimin sıfırlanacağını söylediler. Ben de madem böyle bir şey var baştan neden uyarmadıklarını sordum ve bilseydim 3 ay sonra hattımı devredeceğimden paketiminde paramında hiç olmayacağını söyledim. Kendi hatası olduğunu belirten eleman, ısrarlarıma rağmen laubali tavırlarla hatayı telafi edemeyeceğini söyledi. Hiç muhattap olmadan imalı şekilde "Peki o halde, görüşmek üzere" deyip, şube'ninde adını dışarıdan kaydederek ve bunu da belli ederek yoluma devam ettim.

    Eve geldim, önce google'da konum olarak malum şube'ye yorumumu yazdım ve tabii ki 1 yıldız verdim. Türk telekom MH'den şikayet kaydı ve siteden şube adına şikayet kaydı oluşturdum. Şikayetvar.com ve cimer üzerinden BTK'ya dertlerimi olduğu gibi yazdım ve malum elemanın özellikle ismini de belirttim.

    Ve üzerinden 1 hafta geçtikten sonra Türk Telekom'dan çağrı aldım ve hata sonucu iptal olan paketin yeniden tanımlandığını(3 ay geçerli 3000 dk+ 250 sms+ 20 gb), o şube'nin ve malum şube çalışanının uyarı aldığını belirttiler. Özür anlamında 3 aylık 30 gb ekstra tanımladılar. Önceden aldığım 6 aylık faturasız paketin üzerine 3 aylık bu pakette tanımlandı, cillop oldu açıkcası.


    En ufak bir konuda hakkınız yenildiğini hissediyorsanız üstte yazdığım yerlere şikayetinizi yazmayı ertelemeyin. Hele BTK'ya yazarsanız kesin lehinize çıkıyor. Kan emici firmalara 1 kuruş paranızı kaptırmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 21 Mart 2023; 12:3:38 >







  • Olması gerekeni yapmışlar .Tanımlayacaklarını belirtmiştim konunda gözün aydın    

  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Ben pek beklemiyordum ama iyi oldu. Teşekkürler
  • Rezil herifler 3 operatör içinde söylüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.