Şimdi Ara

Kılıçdaroğlu'na neden oy vermeyeceğiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
6
Favori
6.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar burada "İnce oyları bölüyor" falan gibi zayıf argümanlarla Kılıçdaroğlu'na neden oy vermeyeceğimi anlatacağım şimdi. Ayrıca benim oyum ilk turda İnce'ye ikinci turda muhtemelen boykot, HDP ile olan ilişkiye göre ufak da olsa RTE'ye de atma ihtimalim var. Mecliste oyum Memleket Partisi'ne. Siz de neden verilmesi gerektiğini söylersiniz belki.


    -Eski AKP'lileri bakan ve cumhurbaşkanı yardımcısı yapacak. Ben böyle bir şey istemiyorum. AKP FETÖ ile kavgalı hale geldikten sonra AKP'den ayrılan adam benim için deccalın ta kendisidir ve bu iki partinin elemanlarının tamamı bu özelliğe sahip. Dolayısıyla bunlar benim oyumla hiçbir yere gelsin istemiyorum.


    -Sekiz tane Cumhurbaşkanı yardımcısı ile ülke yönetilemez. Abuk sabuk bir sistem. Utanmasalar E-devletten başvuran herkesi cumhurbaşkanı yardımcısı yapacaklar. Total Chaos. Olmaz öyle şey.


    - Madımak'ta Alevi yurttaşlarımızın yakıldığı oteldeki olaylar sırasında ilgili ilin belediye başkanı olup bu olayları teşkilatı yoluyla destekleyen birini bakan ve cb yardımcısı yapmak istemiyorum. Ayrıca kendisinin karısı İngiliz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Yabancı istihbarat misyonlarıyla dirsek temasım var diye bas bas bağırıyor bu profil.


    - Nurcuların elinde büyümüş Gültekin Uysal CB yardımcısı veya Bakan olsun istemiyorum. Kendisinin FETÖ'nün üst yapısı olan Nurculuk tarikatını ve Said-i Nursi denen irticacıyı övdüğü birçok demeci var.


    - FETÖ'nün Türkçe olimpiyatlarında Fethullah teröristini övmüş Meral Akşener-Ali Babacan-Ahmet Davutoğlu üçlüsünün devlet yönetiminde söz sahibi olmasını istemiyorum.


    - Canan Kaftancıoğlu, Sezgin Tanrıkulu, Orhan Sarıbal, Yüksel Taşkın gibi Atatürke, Türklüğe, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne düşman ve yeri geldiğinde bu değerlerimize hakaretler eden, Atatürk'e katliamcı diyen kişilerin devlet yönetiminde bir numaralı parti olmasını istemiyorum.


    - 15 Temmuz sonrası devletten atılan bütün FETÖ'cü KHK'lıları işlerine iade edeceğini, Selahattin Demirtaş ve Sorosçu Osman Kavala'yı hapisten çıkaracağını söyleyen, son 12 senede 10 kez seçim kaybetmiş ve bir kere bile bu konuda hesap vermemiş olan 74 yaşındaki KEMAL KILIÇDAROĞLU'na oy vermek istemiyorum.


    Siz niçin vereceksiniz ve İnce'nin Kılıçdaroğlu'na göre ne gibi bir eksiği var? Buyrun dinliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 18 Mart 2023; 19:23:11 >







  • Helal olsun hocam doğru yolu bulmuşsun bu diktatör kılıçdaroğluna karşı ilk tur ince ikinci tur rte vererek tepkimizi gösterelim(!)

  • Sen önce her kötülüğün kaynağı olan Erdoğana neden oy vereceksin onu bi anlat bakalım.Samimiyetini görelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • virtiöz V kullanıcısına yanıt

    Yaptıklarını ve siyasetini tasvip etmemekle birlikte;


    Kılıçdaroğlu gelirse FETÖ ve PKK'nın hortlayacağını, yolsuzlukların aynen devam edeceğini ve Suriye'de bir Kürt devletinin kurulmasının önünün açılacağını düşünüyorum. Bu sebeple Kılıçdaroğlu yerine beğenmediğim ama daha az zararlı gördüğüm Erdoğan'a oy verebilirim, ancak birinci tercihim ülkeye faydalı olacağını düşündüğüm Muharrem İnce.

  • Ak trollerin yalandan muhalefetmiş gibi,kılışdaroğlu aday olursa oy vermem konularını artık kimse yemiyor ,başka şeyler deneyin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aziz halkımız 20 yıllık reklam arasını 14 Mayısta bitirecek hamdolsun.Kılıçdaroğlu'na neden oy vermeyeceğiz? 



    Kılıçdaroğlu'na neden oy vermeyeceğiz?
  • muharrem ince kazandığı zaman ülkeyi kimin nasıl yöneteceği bile belli değil.

    adam 300 kişilik ekibim var, bazılarının haberi bile yok diyor. düşünsene. bakan yardımcısı olacaksın, haberin yok. Kılıçdaroğlu'na neden oy vermeyeceğiz? 

    komik adam şu ince.

  • virtiöz V kullanıcısına yanıt

    hangisini yapmayacak mesela? Bir siyasetçinin söylediği şeyleri yapmasını bekleriz değil mi? Söylediği bir laf için "Asla yapmayacak" demek şizofreniye girer bence. Lütfen örnek vererek hangileri benim hayal ürünüm açıklar mısınız?

  • Ben 18-26 yaşlarım arasında CHP üyesi olarak partide birçok görev almış bir insanım. Hayatımda AKP'ye oy atmadım. Sadece sorduğum sorulara cevap verin arkadaşlar. İnsan gibi tartışalım istedim. Çok istiyorsan seçim günü İnce'ye oy attığımın fotoğrafını da gönderirim sana.

  • camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt
    Mission completed.

    Kılıçdaroğlu'na neden oy vermeyeceğiz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • akepe oy vereni bana gelip te kılıçdaroğlunun lafını açamaz. sen önce kendi kapının önünü sil süpür derler adama.


    ben kk ya da oy vermem ama akepelinin tekinin lafını dinleyecek kadar da kafayı kırmadım daha. başka kapıya haydi.

  • Ucuz numaralar bunlar...Merkezden emir aldığınız belli...Bu halk yemez bu ayakları...Hadi başka foruma..

    Pazarda limon satın ama onurunuzla yaşayın.


    Kılıçdaroğlu'na neden oy vermeyeceğiz?
  • Kaynağı ne bunun kardeşim? Ben aynısını Kılıçdaroğlu için yazıp paylaşacağım akşam burada. Onu da inceciler yaysın bakalım. Kendinizi Zafer Çağlayan'ın el yazısıyla yazdığı "saat parasını ödedim" yazısındaki gibi acınası bir komiklige sürüklediniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    düzgünce tartışalım diyorsun. eğer hiçbir şekilde rte'ye vermem deseydin, herkes tartışırdı.ama ciddiye bile alınmazsın böyle dediğin için.😃

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Okumaya bile gerek yok. Sıradan aktrol. Blok.

  • kapatın şu çadır taciri trollün açtığı başlığı

  • nightsniffer kullanıcısına yanıt

    İddiada bulunan sensin.Gerekçelerini kanıtlaman gerekiyor. Fetö ve pkkyı nasıl hortlatacak?yolsuzluğu neden devam ettirsin?Neden bir kürt devleti kurdursun?Bunlar ne kadar absürt ve tehlikeli iddialar.Herkes konu açmasa iyi olacak:)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.