Şimdi Ara

Xiaomi cebe sığan yeni bilgisayarını duyurdu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
5.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Raspery pi vardı zaten

  • Güzelmiş apple mini çıkınca demiştim xiaomi de çıkarır

  • CihanKendirli 1G45J C kullanıcısına yanıt

    Gerçekten tüm telefonları uzun 6.7 nedir

  • Aynen cepten taşıyor 😏

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CihanKendirli 1G45J C kullanıcısına yanıt

    Bi ara ucuz telefon alayım dedim baktım bunlar hep uzun çıkarıyor heralde teli ne kadar büyütürsek o kadar iyi diye inanıyorlar

  • Şimdiye kadar hep xiaomi kullandım Çin merkeze bile mail attım ebat konusunda ama dönüşte olmadı bende istemeyerek de olsa iPhone aldım xiaomi küçük telefon çıkarsın hemen alırım ama çıkaracak gibi durmuyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CihanKendirli 1G45J C kullanıcısına yanıt

    Bende şu an iphone kullanıyorum aynı fikirdeyim

  • Hiçbir markanın fanboyu olmamak gerek hele de insanlara hakaret edecek boyutta

  • Güzelmiş

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Linuxun size sağladıklarını merak ettim hocam riske rağmen kullandığınıza göre çok elzem olmalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel ürün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam teknik jargonda "risk" deyince siber güvenlik açığı gibi algılanabilir, "unreliable" derken güncellemelerde yaşanan sorunlar, paket yüklemelerde yaşanan standart eksikliği gibi şeyleri kastettim.

    bana sağladıkğı birçok şey öyle ya da böyle windows'ta da taklit edilebiliyodur ama ben genel olarak çok çeşitli şekillerde özelleştirmeler ile kendime çok kullanışlı buluyorum Linux'taki ortamı. yaptığım şeyleri tek tek sayamam çünkü tek kelimeyle özetlenebilecek kadar temel şeyler değil, detay şeyler genelde. dosya gezgininde yaptığım çok fazla özelleştirme var, kendim çok kod ekledim gezginin içine (yazılımcıyım) onun dışında pencere sistemleri ile iligli yaptığım birçok özelleştirme var. bazı özel işleri gene kendim yazılım ekleyerek ile otomatize ettim. arşivleme için yine Linux'un gpg'sinin üzerine kendi yazdığım bi kod aracılığıyla amacıma çok uygun şekilde hem şifreli hem de birikimli (sadece son arşivlemeden beri değişmiş dosyaları) arşivleme yapabiliyorum bulut sisteminde tutmak için. yani daha sayamayacağım çok fazla özelleştirmem var.

    peki güncelleme esnasında sorun yaşarsam, ne yapıyorum? evet bazen toplu güncellemelerde bazı programlar sapıtabiliyo. ben bu tarz sorunlarla pek uğraşmıyorum. doğrudan sıfırdan yeni kurulum yapıyorum. format yani.

    format sorun olmuyo çünkü ben işletim sistemini zaten laptobun yerel diskine kurmuyorum. microsd kart'a kuruyorum. bilgisayarı açarken microsd kart'ı USB okuyucu aracılığıyla takıp ordan boot ediyorum. format atacağım zaman da, eski sistemi henüz silmeden, başka bi microsd kart'a yeni kurulum yapıyorum. sonra eskiyi siliyorum. kullandığım microsd kartı yanımda taşıyorum, memlekete ya da işyeri ofisine gittiğimde (normalde evden çalışıyorum) yanımda laptop taşıma zahmetine katlanmadan herhangi bir pc'den boot edebiliyorum. donanım ne olursa olsun herzaman kendi işletim sistemim açılıyo karşımda. cüzdanımın kenarına sokuşturmuş olduğum tek bi microsd kart ile kendi işletim sistemimi yanımda taşıyabiliyor olmak çok hoşuma gidiyo.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 20 Mart 2023; 19:16:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • eteksen kullanıcısına yanıt
    Şuana kadar gördüğüm en haklı yorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.