Şimdi Ara

bulaşık makinesi üstüne set üstü ocak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bir set üstü ocak aldık bugün teknik servis aradı sordu, bulaşık makinesi üstünde mi olacak diye. bulaşık makinesi üstünde tahta onun da üstünde kalın mermer var. binada da herkes böyle kullanıyor


    o şekilde olmaz bulaşık makinesi üstüne kurmuyoruz yeni yönetmelik yangın vesaire dedi. doğru mu bu? nerede bu yönetmelik tam olarak?




  • Ankastre koyulmaz ama set üstü konuluyor diye biliyorum. Tekrar arayıp teyit alır mısınız

  • Siemens-Profilo-Bosh artik kurmuyor. Arada mermer var desen bile kurmuyorlar. Sacma sapan bir yonetmelik olmus. Sanki herkes 150 metre kare evde oturuyor da mutfak dev gibi.
  • evet garanti kapsamında kurmadılar. ayrıca aspiratör ile set üstü ocağın üst kısmı arası 65cm olmalıymış (mermerden aspiratöre değil, ocağın üstünden aspiratöre).


    garanti dışı kurdurduk mecbur. 40 yıllık bina, herkeste böyle, bir şey olmaz diye umuyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 26 Mart 2023; 10:55:21 >
  • Ben on yıl önce siemens ocak kurdurdum duvar ile bitişik neredeyse. Aynı tipte ameya ocağı bugün kurdurtmak istiyorum Siemens' e bana diyorlarki duvar ile 5 cm pay olacak yahu neden? Ocak cam değil neden böyle birşey yapıyorsunuz diyorum. Kurallar böyle diyorlar. O zaman bende almam başka marka bakıyorum şimdi ön duvar ile 3cm pay var. Yana yakıla ocak arıyoruz.. Ferre ile görüştüm onlarda böyle bir sıkıntı yok ama onlarında ocakların üst kısmı 5cm minimum. Ferre teknik servisi de diyor bosch gurubu çok fazla kural koyuyor diye.. Haklılar da..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soak -- 6 Şubat 2024; 22:33:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.