Şimdi Ara

OLED ekranlı iPad Pro serisinden fiyat bilgisi geldi: En düşük model 1500 dolar olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OLED ekranlı iPad Pro serisinden fiyat bilgisi geldi: En düşük model 1500 dolar olabilir
    Geçtiğimiz yıllarda üst seviye iPad Pro modelini miniLED ekran ile güncelleyen Apple, önümüzdeki yıllarda tüm iPad Pro modellerine önemli bir yükseltmede bulunmak istiyor. Bir süredir bahsi geçen OLED ekranlı iPad Pro ailesinden gelen fiyat bilgisi, OLED panellerin ne kadar pahalıya patlayacağını gözler önüne seriyor.



    [bkzdh=]



    11 inç iPad Pro 1500 dolar fiyat etiketine sahip olabilir



    Geçtiğimiz haftalarda iPad Pro modellerinde kullanılacak OLED panellerin, cihazlarda ciddi fiyat artışına sebep olabileceğini belirtmiştik. Kore kaynaklı yeni bir rapor ise bu haberimizi doğrular nitelikte. Bu rapora göre OLED ekranlı iPad Pro ailesinin 11 inç ekrana sahip üyesi 1500 dolar, 13 inç ekrana sahip üyesi ise 1800 dolar fiyat etiketi ile satışa çıkacak. Böylece hücresel veri ve yüksek depolama kapasiteli bir OLED iPad Pro almak isteyenler, yaklaşık 3000 dolar harcamak zorunda kalacak.



    OLED ekranlı iPad Pro serisinden fiyat bilgisi geldi: En düşük model 1500 dolar olabilir
    Bahsi geçen rapor doğru ise Apple, 11 inç iPad Pro için %80, 13 inç iPad Pro için ise %60 fiyat artışı uygulayacak. Apple’ın OLED paneller için harcadığı Ar-Ge yatırımları ve OLED panel üretimindeki pahalılığın firmayı ciddi bir zam kararına itecek gibi gözüküyor. Umarız Apple, MacBook Air’ı aşan fiyata satacağı iPad Pro modellerinde en azından M3 Pro çipini kullanır. Tüm bunlara rağmen Apple, OLED iPad Pro için henüz LG veya Samsung'a panel siparişine bulunmadı. Umarız projenin kesinleşmesi halinde Apple, uygun fiyata kaliteli bir OLED iPad deneyimi sunabilir. Siz iddia edilen iPad Pro fiyatları hakkında ne düşünüyorsunuz? 




    Kaynak:https://wccftech.com/oled-ipad-pro-could-be-over-80-percent-more-expensive-than-current-models-more-expensive-than-some-macbook-models/
    Kaynak:https://www.thelec.kr/news/articleView.html?idxno=20113







  • Miniled mi oled mi daha iyi

  • Fiyatlar abartılı olmuş sanmıyorum oled ekran sahip bir iPad bu denli bir rakamlara ulaşacağına,oled ekran maliyeti bu denli yüksek olsa samsung oled tabletleri haberde bahsi geçen rakamlara çoktan ulaşırdı.

  • Elbette Oled panel daha iyi renk daha iyi siyah vede neticede en iyi resim vermektedir.

  • Satılık 12.9” M1 işlemcili 256gb space gray ipad pro var ciziksiz :)) şarj döngüsü henüz 50 ve batarya performansı %100. 1.000$’a göndereyim TR’ye.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Güzel soru.LCD daha iyi bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 11 Mart 2023; 23:32:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • joven kullanıcısına yanıt
    14" Macbook Pro'ya bakınca fark görünmez oliyor gibi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Apil çöpleri ile ilgili haber çıkmasın fan boylar hemen haberin altına üşüşüyor saçmada olsa yazı yazmayı görev biliyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torabi -- 12 Mart 2023; 13:38:46 >
  • Şu anki M2 işlemcili iPad Pro ABD başlangıç fiyatları
    11 inç: 799 dolar
    12,9 inç: 1100 dolar

    Afedersiniz de 12,9 inçteki Mini LED'den OLED'e geçmek için %60 fiyat farkı verip bir de OLED yanığı ile uğraşmak saçmalıktan başka bir şey değil. Bu fiyatlar asla olmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 12 Mart 2023; 00:58:05 >
  • Oled gözümüzü ağrıtıyor miniLed olsun

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yaw oled yanığı mı kaldı ? Papağan gibi ezberlemişsiniz bir şeyi. iphone’lar yıllardır oled panel kullanıyor. Ha olursa zaten direk yenisiyle değişirler.

  • Fark var herseyden önce lcd mini led aydınlatmalı panellerde az yada çok blooming var siyah fon üzerinde beyaz objelerde çiçeklenme yapıyor bu bile kimi zaman rahatsız edici olabiliyor.onun harici diğer renklerde aman aman bir fark yok varsada çok belli olmuyor.

  • apple in zam yapası var belli ki, bahane olarakta oled i bulmuş ama bu fiyata çıkarsa satışlar düşer bence. hele ki çoğu kullanıcı için zaruri bir cihaz olmadığını düşünürsek.

  • OLED yapacağım diye fiyatını 50% artırıyorsan yapma. Demek ki hazır değilsin.

    APPLE hesapsızca teknolojik(!) sıçramalar yapıp Çinli veya Koreli alternatiflerine gövde gösterisi yapacak diye müşteri 50% ekstradan para ödemek zorunda değil.

    Tabi yadsımıyorum, tüm dünyada eşi olmayan bir APPLE fan kitlesi var. Cult zihniyetiyle hareket ediyorlar, herkesi bu tüketimsel tapınma aktivitesine dahil etmeye çalışıyorlar, kandıramadıklarını da aşağılamaya başlıyorlar. Böylesine müritleşmiş bir kitleye sahipseniz elbette dilediğinizi çıkartır, dilediğiniz fiyata satarsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kseo -- 13 Mart 2023; 00:03:47 >
  • joven kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. O zaman her türlü OLED daha iyi. Peki yandığı söylentileri?

  • Oled teknolojisi gereği ekran iz bırakması yaşanabiliyor. LG özellikle G serisi oled panellerinde yanma garanti süresini beş yıla çıkardı.bu bir gelişmedir zamanla bu risk aza indirgenebilir düşüncesindeyim.

  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    OLED yanığı zaten uzun vadede görülüyor, üçüncü yılda OLED yanığı ile karşılaştığında değiştirirler bekle :) OLED OLED'dir ve OLED yanar. Bu doğasında var, evet Apple daha dayanıklı, belki de en dayanıklı OLED ekranı kullanabilir ama eninde sonunda o OLED yanığını görürsün. He zenginsindir, 2 yılda bir yeni iPad Pro'ya geçeceksindir, seni zaten ilgilendirmez bu durum...

    Ayrıca OLED titreşimi çok hassas olanlar için oldukça rahatsız edici sonuçlar doğurabiliyor. Migren tetiklediği de bir gerçek, genellikle etrafımdaki migren olanlara OLED ekrandan uzak durmalarını öneriyorum.

    Sonuçta, umarım Micro LED teknolojisi en kısa sürede pratik kullanıma dökülür ve ucuzlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodin -- 13 Mart 2023; 01:58:37 >
  • joven kullanıcısına yanıt

    O zaman miniled çok daha uzun ömürlü.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.