Şimdi Ara

Samsung Galaxy S23 FE iptal edilmiş olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Galaxy S23 FE iptal edilmiş olabilir
    2020 yılında Galaxy S20 FE ile inanılmaz bir başarı yakalayan Samsung, ilerleyen yıllarda Galaxy Tab S7 FE ve Galaxy S21 FE cihazlarını satışa sunarak bu başarıyı devam ettirmek istedi. Ancak yeni cihazların yüksek fiyatları ve abartılı kırpmaları, cihazların başarısını Galaxy S20 FE’nin oldukça gerisinde bıraktı. Bunun üzerine Galaxy S22 FE modelini es geçmeye karar veren firmanın bu sene Galaxy S23 FE modeli ile orta-yüksek seviyeye tekrar giriş yapması bekleniyordu ancak yeni bir iddia, Galaxy S23 FE bekleyenleri üzecek cinsten.



    Ayrıca Bkz.4.Nesil iPhone SE’den bilgiler gelmeye devam ediyor: iPhone 14 kılıfları ile uyumlu olacak



    Galaxy S23 FE bu yıl çıkmayacak



    Güvenilir kaynakları ile bilinen Winfuture yazarı Roland Quandt, Twitter üzerinden önemli bir gönderi paylaştı. Quandt’ın paylaşımına göre Samsung, 2023 yılı içerisinde Galaxy S23 FE’yi tanıtmayacak. Geçtiğimiz aylarda Galaxy S23 FE projesi hakkında oldukça fazla sızıntı geldiğinden Quandt’ın bu haberi oldukça şaşırtıyor. Ancak gönderide de görüldüğü üzere Quandt, Galaxy S23 FE’nin bu yıl tanıtılmayacağını belirtiyor.






    FE cihazlarını, standart modellerden çok uzun süre piyasaya süren Samsung, Galaxy S23 FE modelini tanıtmak için 2024 yılının gelmesini bekleyebilir. Android Authority’e göre ise Samsung, Galaxy S23 FE’den önce Galaxy S22 FE’yi piyasaya sunmak istiyor ancak bu yıl içerisinde standart Galaxy S22 modeline yapılan indirim, Galaxy S22 FE projesinin iptal olduğunu kanıtlar nitelikte. Görünüşe göre Samsung, FE cihazlarının geleceği hakkında hala kesin bir karar verebilmiş değil.




    Kaynak:https://www.androidauthority.com/samsung-galaxy-s23-fe-2-3295242/



  • s21 fe nin mi ekranı mükemmeldi.Peki.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oldukça sarı tonlarında bir ekranı vardı hocam s21 fe'nin. Benim onu almayıp s23'ü beklemek için birinci nedenim bu olmuştu hatta. diğer telefonlarla aynı anda kıyaslayınca daha net anlaşılıyor

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.