Şimdi Ara

Uzun zamandır duran bir konu,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 15 temmuz için fetöcüsü muhalifi tarafından tiyatro diye bir iddia olmakta. Zaten halk çıkıp da ortalığı dağıtmadan önce ortalıkta kimse yoktu. Tereddüt ettirici birşey.



    Hayatımız Arabayoutube
    SANİYEDE BİR TIR GİDİYOR #DEPREM
    https://www.youtube.com/watch?v=Gs1X2OpdEjE



    06.02.2023 dünyanın en ağır depremini yaşadığımız zor günler için de, yine hükümet aleyhtarları devlet ortada yoktu diye iddia dolandırmaktalar. asla doğru değil. Maalesef büyük sorunlarda gerçekten hazırdaki devlet kuvvetleri hep yetersiz kalır bu bilinen ama herkes tarafından göz ardı edilen bir gerçektir. Ancak fetöcü tayfa ile alakalı birisi -ahmet dönmez- devletin bakan-asker kuvveti daha ilk anda müdahaleyi başlatmıştı ve cumhurbaşkanı tarafından engellendi diyor. Bunu diyen aslında gerçek dışı birçok ithamda da bulunuyo ama bazı bilgileri Türkiye aleyhtarlarından aldığı istihbaratlardan ibaret. Yani gerçek olabilir mi????


    Uluslararası yardım koduyla neden Türk hakimiyeti düşman devletler dahil tüm dış güçlerin muhataplığına sokuldu? Birçok savaş gemisinin hemen peşine sınırlarımıza dayanması, abdnin yunanistan'a akıl almaz silahlar vermeye devam etmesi, abdye en ağır lafları söylemişken deprem sonrası birlikte açıklama yapılıp rusya düşmandır denmesi???

    Deprem anında anlık ve mükemmel başlatılan bir müdahale en üst makam tarafından engellenmeye kalkışılmış olabilir mi? Eğer bu bir ihtimalse nasıl bu hatayı yapmaya sürüklenmiş olabilir bir siyasi?


    Dikkat edin 15 temmuzda da kimse ortada yokken halk vardı, 06.02 depreminde de....




    Ama doğru ama yanlış bu ihtimallere cevap üretilmeli. muhalefet boşa mı devlet yoktu diyor. Yanlış dediği malum. Ama neden iddia ediyor? Türkiye aleyhtarları gerçek bir bilgi mi edindiler? Karadenizde uçanlar ve bilmediğimiz birçok kaynak ile Türkiye aleyhtarları birşeyler mi öğrendiler?


    Ekleme: video ve uluslararası yardım çağrısı vb.


    NOT KONU uzun zamandır durmakta ve cevap bulunmakta içinde. Kime ne bu konuyu örtbas etmeye kalkışmak? Memleketimizde nasıl bir sinsiliğe müsade ediyoruz farkında olmadan? Nasıl bir karakterdir ki insan düşmanlığından utanmadan başkasının hakkını hiçe sayabiliyor*








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.