Şimdi Ara

Kimin kazanma ihtimali var.(DH topluluğu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Kimin kazanma ihtimali var.(DH topluluğu)


(En Son Oy Tarihi: 5.3.2023)
Giriş
Mesaj
  • Madem KK'nın adaylığını reddeden herkes AKP'li oluyor. Buyrun 5'li masa denen gudubetlerin yapmaktan çekindikleri anketi biz yapalım. Sonuca göre herkes susma payını alsın.




  • +1. İkisi de KK diktatoryasına kurban gitti. İmamoğlu uzun süredir yaptığı mitingler ve ulusal siyasi konularda yaptığı birçok çıkışlarla biraz daha fazla sivrilip KK'ya rağmen Meral ablanın desteğiyle ortaya CB adayı olarak çıkacak gibi iken KK yine devreye girdi. Yazıklar olsun. Sanırım şu olaydan sonra ülkedeki KK nefreti özellikle muhalif kesim nazarında tarihi zirve yapmıştır.
  • Mansur, Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu zaten seçimde aynı kağıtta olmayacaklar.


    Ülke çapında son bir yıldır yapılan bu tür genel anketlerde de en çok oy alanların; Mansur - İmamoğlu - Kılıçdaroğlu sıralaması olduğu belli...


    Ama birileri bunu görmezden gelip, ben adayım diye diretiyor maalesef... Ben adayım diyen böyle devam ederse, bende sandıkta oyumu bu üçlünün dışındaki diğer adaya kullanırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 4 Mart 2023; 13:39:51 >
  • yolcum kullanıcısına yanıt

    Birilerinin KK'nın kazabileceği konusunda inadını kırmak.

  • İnce dedim, çünkü mansur ve ekrem başkanlar halkın talebini görmezden gelip dayatmacı KK'nın peşine takıldılar, böylelikle kazanma şanslarını da yitirdiler

    KK zaten demem, hem şahsen sevmediğim biri hem de sevmeyeni çok olan biri bu seçimi kazanamaz.

  • Kimse kendini kandırmasın İmamoğlu aday olsaydı ve CHP arkasında dursaydı silip süpürürdü büyük farkla başkan seçilirdi. Yahu sadece İstanbul'da 800.000 fark atmış birisi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdic -- 4 Mart 2023; 13:47:16 >
  • Bu saatten sonra mansur yavaş'a veya ekrem imamoğlu'na oy kullanmanın bir mantığı yok. bence onları anketlere dahil etmenin de bir anlamı yok. Bu iki korkağın ismini dahi görmek istemiyorum bu saatten sonra.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 4 Mart 2023; 13:48:46 >
  • yigitcan19901 Y kullanıcısına yanıt
    +1. İkisi de KK diktatoryasına kurban gitti. İmamoğlu uzun süredir yaptığı mitingler ve ulusal siyasi konularda yaptığı birçok çıkışlarla biraz daha fazla sivrilip KK'ya rağmen Meral ablanın desteğiyle ortaya CB adayı olarak çıkacak gibi iken KK yine devreye girdi. Yazıklar olsun. Sanırım şu olaydan sonra ülkedeki KK nefreti özellikle muhalif kesim nazarında tarihi zirve yapmıştır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 4 Mart 2023; 16:17:27 >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Kurmayları dışında seveni kalmadı

  • Ekrem İmamoğlu en güçlü isim bana kalırsa, zira İstanbul Türkiye'nin her anlamda etnik, sosyolojik, ekonomik, ideolojik birer küçük kopyasıdır.

  • Bu işin sonunda Kılıçdaroğlu verdiği bu karardan dolayı pişmanlık duyacak ama iş işten de geçmiş olacak(fazla bir zaman sonra da değil ha maksimum 1 ay sonra)

    O zaman ki anket sonuçlarını görürüz nasıl olsa...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 4 Mart 2023; 16:2:35 >
  • Konuya bakınca berbat olmuş bir çuval incir görüyorum.
  • Benim bile kazanma ihtimalim var emin ol
  • Herşey mahvoldu toplantılar,kararlar, açıklamalar daha neler neler
  • evet arkadaşlar dh anketinde çıkacak sonuç, tüm türkiye genelini %100 başarı oranı ve %0 yanılma payı ile temsil edeceğinden


    susma payımızı alabiliriz.


    beyler siz bu açtığınız anketlerle anca kendi kendinizi kandırıp, kendi kendinizi mutlu ediyorsunuz, 20 yıl oldu anlayamadınız galiba internetten seçim kazanılmıyor. 


    kaldı ki daha internette açılan, 18 yaş altı oy kullanma hakkı olmayan veletlerin olduğu anketlerde bile kendi adayınız lehinize %70 fark atamıyorsunuz, gerçekte %2 alırsanız şükredin. büyüyün artık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 4 Mart 2023; 16:23:31 >
  • Biz ilk gün yazdığımızı yazmaya devam edelim, adaya değil sisteme oy kullanacağız aday ismini çok uçlarda biri olmadığı sürece sorun görmüyorum ancak her fırsatta geçmişte Millet İttifakında bulunduğu halde bugün her fırsatta Millet İttifakına sallayan İnce'ye ve Özdağ'a oy vermeyeceğim kesin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 4 Mart 2023; 16:30:16 >
  • Eğer bu yanlıştan dönülür ve ikisinden biri aday gösterilir ise desteğimi o ikisinden birine sonuna kadar veririm. Gerekirse seçim günü gider teşkilata yardım ederim.




    KK için kılımı bile kıpırdatmam.

  • We Will Dominate kullanıcısına yanıt

    En muhalif oluşumlarda bile karşılığın yoksa. Sen hangi seçimi kazanmayı düşünüyorsun? AKP'nin söylemlerinden bir farkın yok bu söylemler ile.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.