Şimdi Ara

Helal olsun Aksener'e

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • IYIP-CHP ortakligi duzgun bir ortaklikti.


    Sonradan bu masaya abuk subuk partileri almaya calistilar. HDP'ye yanlamaya calistilar. Ekonominin dandik oldugu, turkiye'nin binlerce sorunla bogustugu bir alanda, ceketlerini asip kazanacaklari acikca belliyken, oylari 0.1, 0.3 olan Gelecek Partisi ve Deva Partisi gibi, AKP artigi partileri bu masaya soktular.


    Turkiye'nin son 23 senesinde, ozellestirmelerden, suriyeli siginmacilara, fetoculere kadar her konunun altlarinda imzasi olan bu insanlari, bu ulkeye 'muhelefet' olarak satmaya calistilar.


    "Toroslari salarim ustune ha" diyen Davutoglu'nu bize demokrasi hayrani, "professor" davutoglu diye kakalamaya kalktilar.


    Altili masa bu 2 tip icine girdikten sonra zaten dagilmisti.


    AKP'den 23 sene cekmis insanlar, zaten bu tiplere oy vermeyecekti, AKP'ye oy atmis olan adam da zaten gercek "has" AKP duruyorken, bunlara oy vermezdi.


    KK, son 20 senedir yaptigi gibi, yine bu iktadara calisti, kendisine yakisani yapti. Yuzde 0.1, yuzde 0.3 alan iki malum sahis da yarin obur gun olur da Erdogan kazanirsa AKP'ye donerler kimsenin suphesi olmasin. Aksener masadan kalkmakla en iyisini yapti, muhalefetin de, oy vermeyecek secmenin de onunu acti.


    Isteyen istedigini yazsin, nihayet curuk yumurtalar iyi yumurtalardan ayrilmis oldu.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.