Şimdi Ara

KÖY EVİ İÇİN KAT KALORİFERİ ÖNERİLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar emeklilik moduna geçmeye hazırlanıyorum. Sivasta köyde evimiz var. evde soba kullanıyorduk gittiğimiz zamanlarda..ara ara gittiğimiz için sorun olmuyordu.

    Artık sürekli yaşama geçmeyi düşündüğümüzden ısınma konusunu çözmek için araştırma aşamasındayım.Uzun zamandır nette bakıyorum.Köyde doğalgaz olmadığı için kat kaloriferi düşünüyoruz.hem ısınma hem sıcak su için.Pelet ve katı yakıt kazanlarını araştırdım ama en iyi tavsiye kullanıcı olduğunuda bildiğim için konuda tecrübeli ve uzman arkadaşlardan tavsiye bekliyorum..şimdiden teşekkür ederim.




  • bu yazın yeğene aldık kozlusan markaydı yanılmıyorsam. Denemek için yaktığımızda gayet güzel ısıttı evi ama kışın deneme fırsatımız olmadı. bir bak istersen markaya.

  • 6 sene apartman dairemde kullanmış biri olarak pellet yakıtlı kazanlarla hem konforlu hem verimli hemde zahmetsiz ısınırsınız. Kozlusan markasını seçmenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Kömür ton fiyatı pelletle aynı. Kazan fiyatları desen oda aynı.
  • Elektrikli kombi bu aralar gündemde araştırdınizmi

  • arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler pelet yakıtı araştırdım maalesef kaliteli olanı bulmak hayli zor pelet makinası alan herşeyden sıkıştırıp pelet yapıyor kullananlara sordum maalesef çok onermediler.elektrik kombi işi biraz sıkıntılı zira köyde fırtınalı ve yoğun kar yağışında elektrik kesiliyor ve uzun süre de gelmiyor hatta o yüzden küçük bir jenarator almayı düşünüyorum Kat kaloriferinde devir daim pompası için gerekli.. Kozlusan i araştırıcam ben konya da deha ısı diye bir firma buldum nette videoları da var o kazanda fena değil gibi... araştırmaya devam ediyorum
  • Merhaba Emekliliğiniz hayırlı olsun öncelikle bende Hatay depremi dolayısıyla evimiz yıkıldı ve köye yerleştim. yalıtımsız eski bir baba evi var Benimde ısınma problemim var araştırma yaparken bu sayfaya denk geldim.


    Sanırım küçük boyutlu kat kaloriferi yapılıyor fakat daha ustasını bulamadım.


    Buradan yaptırırsanız paylaşırsanız sevinirim bende sizden önce bulabilirsem yazacağım saygılarımla..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.