Şimdi Ara

Çiğköfteciler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş az önce sipariş verdim yine leş, yine iğrenç, yine hamur

    Ülkede amip gibi franchise çoğalan bu çiğköftecilerden merak ediyorum siz memnunmusunuz?

    Gerçekten aklım almıyor bu Komagene, Adıyaman Bilmem ne Usta, Oses, Kahta vs. yaptıkları çiğköfte falan değil arkadaşlar? Un helvası gibi bi karışım keşfetmişler, bozbulanık, itin önüne koysan koklar geri bırakır, birde 500 er tane şubesi var hepsinin, ne tadı var ne görüntüsü var nede kokusu çiğköfteye benziyor, sipariş vermeye kalkıyorsun hepsinin puanları zirvede, yorumlara bakıyorsun herkes 5 yıldız 10 puan. Bu puanları verenleri parayla tutmuşlar yada bizim millet iyi bir yerde çiğköfte yememiş, ne olduğunu bilmiyor.

    Halbuki bizim mutfağımızda çiğköftenin yeri çok özel, mis gibi salça, biber ve baharat kokar, kıyır kıyır bulgur ağızda dağılır, görüntüsü yakut gibi insanı cezbeder. Ama bunların yaptığı resmen sahtekarlık. Son sipariş verdiğim yeri birçok kuruma şikayet edeceğim. Bu iş artık dolandırıcılığa girmeye başladı.

    Bu yapılan Türk Mutfağına hakarettir.







  • Çiğ köftenin içine et koyulduğunu bilmeyen ve bunu söylediğim de benimle dalga geçen asfalt ağızlılara, bu ekmek arası hamur pastası çok bile.


    En son yıllar önce yiyordum; yalnız yapan insan da gerçekten çok iyi yapıyordu. Nar ekşisinin gerçeğini, kıvırcığın filan en tazesini koyuyordu. Dürüst esnaf çok dayanamadığı için 2-3 sene de kapattı. Yerine başka bir çiğ köfteci açıldı; çorba, menemen, tost her şeyi yapıyor. Hepi topu ekmek arsı bulgur verecksin ama onu düzgün yapamadğını bildikleri için türlü türlü numaralar işte.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.