Şimdi Ara

%100 Doğal ve El Yapımı Sabun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    %100 Doğal ve El Yapımı Sabun

    1 adet sabun (110-130 gr) = 40 TL

    1 kg sabun = 300 TL


    Sabunlarımız el yapımı olduğundan ve bitki özelliğinden boyut, ağırlık ve renk olarak tam olarak birbirlerini tutmaz! Bir adet sabun YAKLAŞIK OLARAK 125 gramdır.


    Diğer ucuz zeytinyağlı sabunlarla karıştırmayınız ürünlerimiz saf bitkisel malzemelerin en kalitelilerinden oluşmakta. Türkiye'deki sayılı kalitedeki üretimlerdendir.

     

    Ts54 standart sertifikalı ve 5324 yeni kozmetik yönetmeliğine uygun üretim yapmaktayız. Dermotolojik testleri yapılmıştır. 

     

    KESİNLİKLE KİMYEVİ MADDELER, HAYVANSAL YAĞLAR, BOYA VE BENZERİ İNOROGANİK, SANAYİ MADDELERİ BULUNMAZ.

    %100 EL YAPIMI, %100 DOĞAL, %100 VEGAN SABUNDUR.


    Toplam 9 adet farklı sabunumuz bulunmaktadır. Cilt ve saçınızın ihtiyacına göre seçim yapabilirsiniz.


    DEFNE SABUNU

    İçerdiği özlerle birlikte E, D, K vitaminleri açısından zenginliği sayesinde vücut ve saç temizliğinde kullanabilir. Yumuşak peeling etkisi ile düzenli kullanıldığında cildi güzelleştirir, cilt hastalıklarına karşı cildin direncini arttırır. Bebeklerin pişik ve tahriş olmasını engeller. Mantara oluşumunu engellerken, mantar hastalığının da iyileşme sürecine yardımcı olur. Yaraları daha hızlı iyileştirir. Antibakteriyel özelliği ile enfeksiyon oluşmasını engeller. Saç derisine iyi gelir. Saçı besler, güçlendirir, kepeği ve kaşıntıyı önler, akne ve sivilceleri kurutur. Erkekler tarafından tıraş sırasında köpük olarak kullanılabilir.


    ARGAN YAĞI SABUNU

    Nem ve elastikiyet kazandırır, yaşlanma etkilerine karşı korur, sağlıklı bir cilt görünümü sağlar. Antioksidandır, ciltte yaşlanma etkilerini geciktirir, bağışıklığın güçlenmesinde önemli rol oynar. E, F, C, A vitaminleri ve doymamış yağ asidince zengindir. Cildi besler, onarır, güzelleştirir, saçlara, ve cilde sağlıklı bir görünüm verir. Vücut tarafından üretilmeyen, dışardan alınması gereken omega-3 ve omega-6 gibi doymamış yağ asitleri bulunur Bunların eksikliğinde kuru cilt, saç dökülmesi ve yaraların yavaş iyileşmesi gibi sorunlarla karşılaşılır. Saç ve cilt sağlığı için önemlidir.


    KEÇİ SÜTÜ SABUNU

    PH seviyesi ile insan cildinin PH seviyesi benzer, bu nedenle bakteri ve kimyasal maddelere karşı cildi korur. Nemlendirici etkisi cildi gerginleştirir ve sıkılaştırıcı özelliğiyle ipeksi görünüm sağlar. Düzenli kullanımda cildinizdeki siyah noktaları temizler ve canlı bir yüze sahip olmanızı sağlar. Siyah noktanın oluşmasına neden olan bakterileri temizler. Cildinizi mikroplardan arındırır ve cildinizin nefes almasını sağlar. Bu sayede sivilce oluşumu önlenir. Hassas ciltler için yararlıdır, Bu ciltte tahriş ve alerjik reaksiyon riskini azaltır. Mantar, egzama gibi problemleri ortadan kaldırmak ve cilt sağlığına kavuşmak için etkilidir. Kurak ve soğuk yerlerdeki insanlar için doğal bir nemlendiricidir.


    BITTIM SABUNU

    Saç dökülmesini ve kepeklenmeyi önler. Antiseptik (mikrop öldürücü) özelliği olduğun dan deri hastalıklarının pek çoğuna, egzamaya, mantara, ergenlik sivilcelerine, saç diplerindeki yara ve tahrişlere karşı çok etkilidir. Güneş lekelerini iyileştirir. Varisleri rahatlatmak için kullanılır. Gözenekleri açar. Vücudu rahatlatır. Yan etkisi yoktur. Saçları besleyerek yumuşak hale getirir. İnce teli ve kırılan saçları güçlendirir. Saç dökülmesini engeller. Saçlara tabi parlaklık ve canlı bir görünüm kazandırır. Kuru saçları nemlendirir. Saç diplerinde bakteri oluşumunu önler.


    SAFRAN SABUNU

    Kokusunun cilt için afrodizyak amaçlı kullandığı eski kaynaklarda belirtilmiştir.Sinirleri uyarıcı etkisi ile vücuda dinçlik, kuvvet, zihin ve beden ferahlığı verir. Ciltteki kaşıntıları ve sivilceleri yok eder. Hoş kokusu sayesinde ayak ve koltuk altı kokuları için ideal bir sabundur. Güneşin vücuda verebileceği zararlı etkilerden korur. Ölü derileri vücuttan uzaklaştırır. Hücrelerin yenilenmesini ve onarılmasını sağlar. Cildin sıkılaşmasını sağlar ve kırışıklık oluşumunu engeller., doğal yağ ve nem dengesini korur. Doğum, sivilce ve güneş lekelerinin giderilmesinde oldukça faydalıdır. İnce telli ve zayıf saçları güçlendirir. Kepek oluşumunu engeller. Saç ve cilde canlılık, tazelik katar.


    SAF ZEYTİNYAĞLI SABUN

    (ÖZEL PARFÜMLÜ)

    Besleyici ve nemlendirici etkisiyle cilde tazelik ve yumuşaklık verir. İçerdiği E vitamini sayesinde saç tellerini güçlendirir, saç köklerini besler ve kuvvetlendirir. Kepek ve saç dökülmesini önler. Tüm cilt tiplerine uygulanır ve derinlemesine temizler. Bol, köpüğü ve yumuşak yapısı ile mükemmel bir banyo sabunudur. Antiseptik özelliği sayesinde yüz ve vücut derisindeki sivilce tahriş egzama mantar sedef pişik isilik alerji gibi cilt rahatsızlıklarında kanıtlanmış faydaları vardır. 


    ALOEVERA SABUNU

    Cildi nemlendirirken derinlemesine temizler. Yara izlerini giderir. Gözenekleri açar. Sivilce ve akneleri giderir, oluşmasını engeller. Cildi sıkılaştırır ve gençleştirir. Cildin pH seviyesini dengeler. Cilt tonunu eşitler. Deri dökülmeleri giderir. Güneş lekelerinin daha hızlı kaybolmasında yardımcıdır. Saç derisini nemlendirir kepek oluşumunu engeller. Saçları gürleştirir, besler ve parlaklık verir. Egzama, sedef, vitiligo gibi kaşıntılı hastalıklarda kullanılır.


    ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ SABUNU

    Antioksidandır. Cildi güneşin, stresin ve çevre kirliliğinin zararlı etkilerinden korur ve güzelleştirir. Cildi onarma konusunda etkili bir yapısı vardır hücre çeperlerini yeniler. Cildi yaşlanmaya karşı korur. Cilt dokusunun elastikliğini korur ve kırışıklıkları önler. Yüksek oranda içerdiği tekli ve çoklu doymamış yağ asitleri ile değerli bir cilt bakım ürünüdür. Cilt üzerindeki tıkalı gözenekleri açar. Düzenli kullanıldığında cilt üzerindeki kılcal damar belirginliğini azaltır, cildi sıkılaştırır. Vücuttaki çatlak görünümünü azaltır. Cilde peeling etkisi yapar. Kuru ve hassas cilt tipinde oldukça etkilidir. Ciltteki fazla yağı azaltır. Saç köklerini besler, kuvvetlendirir ve saç dökülmesini önler.


    EŞEK SÜTÜ SABUNU

    pH değeri bakımından anne sütüne oldukça yakındır. İyileştirme özelliği sayesinde tedavi olarak kullanılan eşek sütü sabunu, aynı zamanda cildi gençleştirir. Sivilce, siyah nokta ve aknelerin giderilmesini sağlar. Cilt kararmaları ve cilt lekelerine karşı etkilidir. Kırışıklıkları giderir. Cildin sıkılaşmasını ve dolgunlaşmasını sağlar ve nem oranını dengeler. Cilde sağlıklı ve parlak bir görünüm verir. Alerji durumlarında ortaya çıkan cilt kızarıklıkları ve kaşıntılarını azaltır. Hücreleri yenilediği için, yaşlılık lekelerini azaltır. Sedef ve egzama gibi cilt hastalıklarına karşı iyileştirici özelliği vardır.


    1 adet sabun (110-130 gr) = 40 TL

    1 kg sabun = 300 TL



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrasanbahçe -- 12 Temmuz 2023; 2:19:4 >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.