Şimdi Ara

6lı masaya oy vermeyecektim ama şimdi oy vereceğim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Y kuşağı olarak eğitimden çok sıkıntılar çektik üstümüzde türlü türlü sınavlar denendi. YÖK ün kaldırılması benim gibi birçok insanın önünü açacaktır. Üniversite sınavınında kaldırılması beraber olur tahminimce. Umarım şu özel okul sisteminide kaldırırlar sadece yabancı öğrencilerden ücret alırlar..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Muharrem İnce ya da Ümit Özdağ. Masada. Hayır mayır gelmez. Artık kim aday olursa ona oy veririm. İyice pisliği çıktı. Hele ki Dp genel başkanının bu lafından sonra hiç ümidim kalmadı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • universite sinavlari kalkinca nasil bir sistem olcak ?

  • YÖK'ün kaldırılması sizin önünüzü tam olarak nasıl açacak ? ( Bu arada masa YÖK'ü kaldırıp yerine denetleyen başka kurum kurmayı öneriyor. Ne fark edecekse adı YÖK olmayacak başka bir şey olacak gibi. Sonuçta denetleyen bir kurum olacak. )


    Ayrıca Üniversite sınavları kaldırılınca her yıl neredeyse 2-3 milyon insanın girdiği Üniversite sınavların yerine insanları neye göre üniversiteye yerleştireceksin ? Okul başarı puanı dersen oralarda doğuda ve köy okullarında çok verimsiz işler dönebilir. Başarıyı nasıl sıralayacaksın sınav olmadan !!!

  • Başka oy verecek yermi var?

    Şu anda Türkiye için en iyi seçenek Altılı Masa'dır. Mevcut yönetimin ülkemizi getirdiği yer ortada, diğerlerininde faydalı tek vaadi yok, çalışması yok.

    Bir kısım AKP'liler bile (bak AK Partili demiyorum, çıkarı için fanatizm için oy veren AKP'lileri kast ediyorum) gelip oy verecek bu Masa'ya, görürsünüz. Onlarda biliyor AKP ile MHP ile bu ülkenin felaketi yaşayacağını, gizlidende olsa oy kullanmayarakta olsa Altılı Masa'nın kazanmasını isteyecekler. Çünkü onlarda ülkemizin toparlanmasını istiyor. İşin ucu onlarada dokunuyor. Seçim gecesi AKP'liler içten içe sevinecek, ülke mevcut AKP'den kurtulduğu için.

    Benim iddiam budur. Örnek olarak 2015, 2019 seçimleri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.