Şimdi Ara

İmamoğlu'nun Yenikapı şovu ve İBB gerçekleri (belgelerle) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sıkıntı şu ki böyle bir yazının hedeflenen alıcısı bu kadar teknik ve detaylı yazıyı okumaz; okusa da doğru mu, değil mi, gerçekten işin aslı böyle mi, anlamakta oldukça zorluk yaşar. İlaveten ilgili alıcı İmamoğlu'nda kötülük, yozsuzluk vs görmek istiyorsa da zaten hemencecik görecektir. O sebeple biraz anlamsız bir konu. Muhtemelen de analizleri kusurlu ve iddiaları hatalı. Araç fiyatlarındaki yıllara göre büyük artış ne kadar iyi hesaba katılıyor mesela ya da varsa eğer dalavereler ve örtülü işler bu resmi verilere dayanan mukayeseler nasıl bunları kapsayabilir?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Devlete ait binaymış, sanki halk sarayı. Canımsaday şsteyen gidip kullanıyor.


    Kimin olursa olsun bu israftır. İnsanlar evinde 2. odanın peteğini açamıyor gaz gelmesin diye, devlet oraya 1200 odalı saray yaptırıyorsa bu israfın alasıdır


    Ozkan sen akp savunacam diye şekilden şekile giriyon. Kk konularında güzel konuşuyorsun ama akp konularında sapıtıyorsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Ne kadar zorlamışsın yahu. Bu ülkede Recep Tayyip Erdoğan'dan önce saray yok muydu? Neden Çankaya ile yetinmedi? hatta neden Beştepe ile yetinmedi de orada burada yazlık kışlık saray yaptırıldı? Bahaneye bak. saraylar tüm halkın. Ne kadar kolay söylenen bir yalan bu. Parası halktan çıkıyor orası doğru fakat halkın kullanımında değil hiçbir saray. Ne Beştepe ne Çankaya. Hiçbir saray halk için yapılmadı. Yönetenlerin keyfi için yapılır tüm saraylar.


    Saraylarımız zaten vardı. Neden bu saraylar ile yetinilmedi? Fransa, Almanya ve İngiltere saraylarını gösteriyorsun. Onlar kaçıncı yüzyılda yapıldı onu da yaz. Türkiye'nin yönetilmesi için Çankaya yeter de artardı bir kere.


    “Ey Muaviye, eğer bu sarayı kendi paranla yapıyorsan, israftır ve eğer halkın parasıyla yapıyorsan ihanettir, hırsızlıktır!”

  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

    İyi ne güzel işte CHP iktidar olusa Cumhurbaşkanlığı külliyesini yıkarsınız. Çankaya'dan yönetirsiniz ülkeyi. Cumhurbaşkanıda kendi evinde oturur. Ne güzel işte Dünya liderlerini kendi mutfağında ağırlar Kemal bey. Eşide orada gözleme yapar onlara geçinir gideriz...


    Off off ne zaman vizyon misyon sahibi olacaksınız çok merak ediyorum. Ülkeyi orada ki ufacık yere hapsedip oradan yönetin siz ne diyeyim. Gelen misafirler kalabalık ise dışarda beklerle sıra ile içeri girerler flan...

  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt

    Dil çıkaran bebenin verdiği listedeki sarayların ne zaman yapıldığına ve büyüklüğüne bakın :). Beni engellemiş ben cevap veremiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Ülkenin insanının geldiği durum bizi temsil etmiyor


    Aç dolaşanlar, sokakta güvenle yürüyemeyenler, mülteci çöplüğüne dönmek, daha sayayım mı


    Ne temsil ediyor bizi, bi tane bina


    Osmanlı çadırda kuruldu dolmabahçede yıkıldı


    Bir tane binada istediğin kadar gösteriş yap, buraya gelen adam bilmiyor mu ülkenin durumunu. Sanki 1000 sene öncesinde yaşıyoruz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla AKP dönemine ilişkin soruşturma başlatılmış,

    40’ın üzerinde yolsuzluk dosyası hazırlanmıştı.

    İçişleri Bakanlığı, müfettiş atayarak 35 dosyaya el koymuş,

    sadece 12 dosya inceleyebilen İBB Teftiş Kurulu’nu devreden çıkarmıştı.

    Dosyalarla ilgili bazı haberlere de erişim engeli getirilmişti."


    bak mesela sen, rakam bile paylaşabiliyorsun, ama yolsuzluğu allah kahretsin partisi yapınca, erişim engeli bile getiriliyor!


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakamlar taraf tutmaz yalan söylemez ancak rakamları dilediğin gibi oynatabilirsin. Bunun örnekleri çok.

    Kaldi ki buradaki iddialar neyi gösteriyor bir usulsüzlük yolsuzluk haksızlık varsa dibine kadar devlet iktidara ait. Çıkarsın yargılasınlar

    Yok bu yazıyı yazan dürüst biri ise mesela meclis başkanı oğlunu ituye sokmak için Erdoğan'ı araya soktu haberi ne kadar doğru, ya da bir memur cumhurbaşkanlığında damadı ve kızını ise sokup devlet bütçesinden tatile yolladıkları iddiası ne kadar gerçek araştırsın.

    Dediğim gibi iktidarin elinde güç var mesele güçsüz tarafın aleyhine haber yapmak değil. Mesele gerçekleri bir ilke üzerine ortaya çıkarmak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

    Sildiğin yazıda tarihi sarayları göstermişin :D dünya ile aşık mı atıyorsunuz ? hayırdır İsveç kanada İngiltere'mi olduk bizim haberimiz yok o ülkelerde bile böyle harcama yaptırmazlar adama. Zaten halk izin vermez istifa ederler direkt.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 26 Ocak 2023; 0:13:49 >
  • Okumadım ama kesin haksız. Akpli biri ne kadar haklı olabilir ki.

    Ha bu arada o ettiğim lafı cimer'e de yaz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.