Şimdi Ara

Amfiden gelen tıslama şeklinde parazit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • aracıma geçtiğimiz günlerde For-x Xae804 amfi ekledim kablo setimde forxin 4ga sarı kablolarından. rca ve güç kablolarını da ayrı geçtim. aracım Toyota corolla 2017 orjinal teype 4 kanallı Forx çeviri bağladım. rcalara eksi kablo bağlamayı da denedim ama yinede tıslama sorununu çözemedim. rcaları sökünce tıslama gidiyor tek geri takınca tıslamaya başlıyor. ilk bağladığımdan beri böyle. ne yapmalıyım abiler yardım lütfen. parazit giderici önerir misiniz. tıslama duymaktansa az ses duymayı tercih ederim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcgulhan

    aracıma geçtiğimiz günlerde For-x Xae804 amfi ekledim kablo setimde forxin 4ga sarı kablolarından. rca ve güç kablolarını da ayrı geçtim. aracım Toyota corolla 2017 orjinal teype 4 kanallı Forx çeviri bağladım. rcalara eksi kablo bağlamayı da denedim ama yinede tıslama sorununu çözemedim. rcaları sökünce tıslama gidiyor tek geri takınca tıslamaya başlıyor. ilk bağladığımdan beri böyle. ne yapmalıyım abiler yardım lütfen. parazit giderici önerir misiniz. tıslama duymaktansa az ses duymayı tercih ederim.

    rca ya şase vermeyi deneyin. parazit deck çeviriciden kaynaklanıyor muhtemelen. teybin kasasından deck çeviricinin rca bağlantı soketlerine birer kablo bağlayacaksınız. 4 çıkış olduğu için 2 tane kablo çekmeniz gerekli. ben kırmızı olan soketlere çekiyorum kabloyu. googla rca şase verme yazın, nasıl yapılacağı ile ilgili videolar mevcut. parazit giderici önermiyorum, dediğim yöntem işe yarar muhtemelen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 25 Ocak 2023; 8:1:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

    o yöntemi denemiştim zaten ama yine de çözülmedi aynı durum.

  • mcgulhan M kullanıcısına yanıt
    deck dönüştürücü yerine forx ses işlemcisi koyabilir misiniz, yada başka daha kaliteli deck dönüştürücü ile denemenizi öneririm.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

    ses işlemcileri de inanılmaz pahalı ve o kadar bütçem yok üzgünüm ki. Çevirici olarak öneriniz var mı acaba. kullandığım ürün bu şuan. lütfen yardımcı olun çok sinir bozucu bir şey

    Amfiden gelen tıslama şeklinde parazit
  • mcgulhan M kullanıcısına yanıt
    önce arızayı kesin olarak tespit etmek gerekli. montajı kendiniz mi yaptınız?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet abi ama körü körüne yapmadım kablolar forx marka komple. güç ve rca kabloları ayrı yerden geçmekte ayrıca araçta şuan bir mono bir stereo amfi mevcut.

  • mcgulhan M kullanıcısına yanıt
    audison rca dönüştürücü öneririm, ama arıza deck dönüştürücü de değilse boşa paran gider. o yüzden bir tesisatçıdan falan çıkma 2 kanallıda olsa deck dönüştürücü alıp deneyebilirsin. kesin arızayı bulmadan daha fazla masraf yapma.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt

    evet oldukça pahalı bir dönüştürücüymüş. dediğin gibi deneme yanılma en mantıklısı sanırım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.