Şimdi Ara

bionluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • çok garip kullanıcılara sahip bir site.

    adam site yaptırmak istiyor içinde admin paneli falan vs olucak. bütçeye 200 tl yazmış. herhalde temsili birşey yazdı pazarlık usulü yapacağız diye mesaj atıyorum. işte şöyle olsun böyle olsun şunu yapabileyim şunu görebileyim falan anlatıyor. iş para konuşmaya gelince ne kadara yapıyorsun diyor bir fiyat veriyorum. ben ilana 200 yazdım bakmamış mıydın diyor.


    abi güler misin ağlar mısın. 200 liraya site yaptıracağını düşünüyor.




  • sitenin adı bile enflasyon altında ezilmiş. Cebinden iki kuruş çıkıyor diye her şeyi yaptırabileceğini zannediyor. Ama kurduğu her bir cümlenin karşılığı birkaç yüz ₺ veya €. Farkında mı? Sanmıyorum. Kafalarına vura vura öğreteceğiz.

  • Ben 5-10-15 liraya bile iş yapıyorum sdafsdf evet kölelik yaptığım ama ne yapayım insanca para veren yok çünkü rekabet haddinden fazla çok insan var para kazanmak isteyen

  • Isı yapıp teslim edip bağınızı koparıyor musunuz? Paneller falan sorun olmuyo mu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bionluk.com firmasına 2016 dan bu yana üyeyim. Yıllık Freelancer ücreti de ödedim. Ayrıca platformda birçok Freelancer'a defalarca iş yaptırdım. Profilde üyelik k. Adı değişmediği için farklı bir mail adresi ile 2021 yılında üyelik açtım. Açtığım hesap ile yıllık Freelancer ücreti ödedim. Tüm bu işlemlerde problem çıkarmayan bionluk.com multi üyelik açıldığını fark edince sorgusuz sualsiz hesabı kapattı. 2 hesap içinde yıllık ücret ödemişsiniz, 2016 dan bu yana portföy, emekleriniz umurlarında değil. İletişim numaraları yok. Uyarı yok. Madem multi üyelik yasak, aynı adı kullandığımız zaman bir uyarı verir sistem veya multi üyelik açıldıktan sonra yıllık Freelancer ücret almazsın ya da sonra açılan 2. Üyeliği kapat ana hesap kalsın. Uyar kaldır yap! Güvenilir ve kurumsal değil. Bu şekilde iletişimsizlikle, çözümsüzlükle hem iş yaptıranlar hem iş yapanlar için sıkıntı yaşayabilir. Çalışacak olanların dikkatine.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.