Şimdi Ara

Senden son bir şarkı istiyoruz Meral ana!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • vur şu 6lı masaya tekmeyi ve benim adayım ekrem imamoğlu de. yık ortalığı. milyonları meydanlara dök! bu 6lı masadan birşey olacağı yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kadin bu kemal yuzunden kalp krizi gecirdi hastaneye düştü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi parti kulislerinden yazanlardan duyduğum kadarıyla Meral Akşener de Kılıçdaroğlu adaylığını destekliyormuş fakat dışarıda bunu dillendirmeyerek "meral akşener kılıçdaroğlu adaylığına karşı fakat masada azınlık olduğu için elinden birşey gelmiyor" algısı veriyormuş.


    bu sayede de kılıçdaroğlu adaylığından dolayı kızgın olan chplilerin "en azından kılıçdaroğlu'na karşı çıktı fakat kılıçdaroğlu'nu engelleyemedi" şeklinde düşünüp milletvekili için olan pusulada chp yerine iyi partiye oy atmalarının sağlanmasına çalışılıyormuş. (ki çok insan görüyorum chpli olup kılıçdaroğlu'nun aday olma ihtimaline karşı chp'ye değil iyi partiye oy atacağız diyen) bu sayede de iyi parti chp'yi geçerek ana muhalefete oturmanın ve sonrasında da akp sonrası iktidara gelebilmenin yolu yapılıyormuş.


    mantıklı mı ? bana mantıklı geldi.



    yanisi hayal kurmayı bırakın çokta umutlu olmayın. çünkü akşener anneniz de düzenin içerisinde olan bir kişi. kılıçdaroğlu'ndan çok bir farkı yok. sadece öyle olduğu izlenimini veriyor. masada konuşulanlara göre kılıçdaroğlu'ndan hiçte farkı yok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan19901 -- 23 Ocak 2023; 16:6:52 >




  • Lafta çok güzel bu söylediğiniz ama real olarak karşılığı yok.


    Çünkü ne olursa olsun sorgulamadan TIPIŞ TIPIŞ gidip CHP'nin adayına oy verecek bir kitle var. Onun yanında deliler gibi Kemal Kılıçdaroğlunu isteyen bir HDP kitlesi var. Hadi yüzde 20 CHP tabanı desen yüzde 10 HDP desen etti sana yüzde 30 ! ( Masada ki diğer 4 partide 1 bakanlık 1 Cumhurbaşkanlığı yardımcılığıa KK'yi destekleyecektir. Onlarda yüzde 3-5 yapsa ! )


    Ekrem İmamoğlu veya Mansur yavaş CHP genel başkanına rağmen bu oyları alabilir mi ilk tur ? Üstüne bu isimler CHP'li belediye başkanı iken İYİ partiden aday olursa oluşturacakları kara propagandayı hesap et birde... Yok bunlar saraya çalışıyordan bunlar trol bunlar satılmış bunlar Erdoğan'ın adamı ithamlarına kadar neler neler derler. ( Zamanında Muharrem İnce'ye yapılım itibar suikastı yapıldığı gibi...


    Not: Şuan ne yazık ki her şey Kemal Kılıçdaroğluna bağlu. Aday olmakta veya adayı belirlemekte. ( Bizim kaderimizde buymuş ne yazık ki. KK'nin siyaseti kitlemesi )




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 23 Ocak 2023; 16:25:19 >




  • Parali troller hemen damlamis
    Ne cok korkuyorsunuz ekrem baskandan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkahn kullanıcısına yanıt

    Ekrem başkanın zekasından korkuyorlar

  • Meral ana degil, halki yanlis yonlendirmeyin dostlar. Meral Nene :)


    Analigi mi kalmis kac yasina gelmis de bu yasa kadar ne yapmis? Edebiyat Mezunu bir kadin ne basarisi var da ulkemizi Putin'in karsisinda, Biden'in karsisinda temsil edecek? Ne bilgisi varda ekonomi forumlarina, enerji konferanslarina katilip da iki cift laf edecek acaba?


    Meral Nene evinde oturup torun baksin.


    Cem Uzan ve Muharrem Ince basa gecsin, bize yol yordam gostersin artik.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 23 Ocak 2023; 17:37:41 >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    Kupon yapsaydın keşke

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sensaura kullanıcısına yanıt

    Cem Uzan bu ulkenin basina gelse 10 senede bir Almanya olmasa da yemin billah bir Polonya, Ispanya seviyesine gelir ulke.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

    Goruyorsun degil mi dostum? Herkesin Meral nene'ye, kemal Dede'ye taptigi zamanlar ben cikip lafimi soylemisim. Simdi sabahtan beri sen hakliymisin mesajlari aliyorum whatsapptan.


    Oynanan tiyatronun sonunu biliyorum cunku daha once gormusum oyunu. Sizlere anlatiyorum sonu boyle bitiyor inanmayin, ben bu tiyatroyu gordum diyorum, simdi bana sonunda sattilar bizi diyor halk! Mustehak diyeyim ne diyeyim dostum. Yanlis anlama lafim sana degil, halkimiza.


    Tatava etmesinler, verin oyunuzu Muharrem Ince'ye ya da Cem uzan'a. Ikinci tura da kim kalirsa ona veririz. Herkese ders olsun.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.