Şimdi Ara

Vatanbilgisayar.com'da 300 TL Chip-Para!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
4
Favori
1.052
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vatanbilgisayar.com'da 300 TL Chip-Para!



    Juzdan ile öde’ye özel Vatanbilgisayar.com’dan 16-26 Ocak 2023 tarihlerinde Akbank Bireysel Kartları ile “Juzdan ile Öde” seçilerek tek seferde yapılan ilk 3000 TL ve üzeri tek ödeme veya taksitli harcamanıza 300 TL chip-para kazanma fırsatı!

    Kampanya detayları:

    • Juzdan ile öde’ye özel Vatanbilgisayar.com’dan 16-26 Ocak 2023 tarihlerinde Akbank Bireysel Kartları ile “Juzdan ile Öde” seçilerek tek seferde yapılan ilk 3000 TL ve üzeri tek ödeme veya taksitli harcamanıza 300 TL chip-para kazanma fırsatı sunulmuştur.
    • Kampanyadan yararlanabilmek için, Vatanbilgisayar.com web sitesi veya mobil uygulaması içerisinde 3000 TL ve üzeri değerdeki sepet oluşturulduktan sonra, ödeme sayfasında “Juzdan ile Öde” yöntemini seçerek Juzdan uygulamasına giriş yapılması, sonrasında Juzdan uygulamasında Akbank Bireysel kredi/banka kartları ile ödemenin tamamlanması gerekmektedir.
    • Kampanyadan faydalanmak için Vatanbilgisayar.com web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden yapılan harcamalarda, ödeme seçeneği olarak “Juzdan” seçilmesi gereklidir.
    • İnternet sitesinden yapılan işlemlerde, “Juzdan ile Öde” seçildikten sonra oluşturulacak karekodun(QR), Juzdan uygulaması içerisindeki QR okuyucu aracılığıyla okutulması ve ödemenin başarıyla tamamlanması gerekmektedir.
    • Vatanbilgisayar.com mobil uygulamasından yapılan işlemlerde, ödeme adımında “Juzdan ile Öde” seçildikten sonra Juzdan uygulamasına yönlenip şifre ile giriş yapılarak ödeme başarıyla tamamlamalıdır.
    • “Juzdan ile öde” seçilmeden yapılan ödemeler ve Vatanbilgisayar.com web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden başlatılıp sadece 3D onayı Juzdan ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    • Chip-para hediyesi, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra karta anında yüklenecektir ve Axess üye işyerlerinde kullanılabilecektir. Kazandığınız chip-paraları biriktirebilir, dilediğiniz zaman hayalinizde ne varsa alabilirsiniz.
    • Kampanyada kazanılan chip-paralar Vatanbilgisayar.com web sitesi ve mobil uygulamasında kullanılmamaktadır.
    • Axess, Wings, Free, Akbank Kart ve sanal kartlar kampanyaya dahildir.
    • Ek kartlar, Bank O'Card Axess ve Ticari kartlar ise chip-para kampanyasına dahil değildir.
    • Kampanyaya, Vatanbilgisayar.com web sitesi ve mobil uygulamasından yapılan harcamalarda Juzdan'nın ödeme seçeneği olarak seçilmesi ve harcamanın tamamlanması dışında Vatanbilgisayar.com’nun sanal POS'undan yapılan işlemler dahil değildir.
    • Chip-para kampanyası müşteri bazındadır. Bir müşteri asıl kartları ile bir defa en fazla 300 TL chip-para kazanabilir.
    • İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-paralar iade alınacaktır. Chip-para'nın kullanılmış olması halinde ekstreye borç yansıtılacaktır.
    • Juzdan üzerinden ödemesi gerçekleşmeyen harcamalar kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    • Nakit çekim,EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
    • Yasal mevzuat gereği, mal veya hizmet alımı sonrası belli bir ücret karşılığı borcun taksitlendirilmesi veya ödemenin ertelendiği dönemler de dâhil olmak üzere, kredi kartları ile gerçekleştirilecek mal ve hizmet alımları ile nakit çekimlerinde taksitlendirme süresi bireysel kredi kartları için 12 ayı, kurumsal/ticari kredi kartları için ise 18 ayı geçemez. Bu süre bireysel kredi kartları ile yapılan; yurt dışına ilişkin havayolları, seyahat acenteleri, konaklama ile ilgili harcamalarda ve basılı ve külçe halinde olmayan altın ürünlerine ilişkin kuyum harcamalarında 3 ay, elektronik eşya alımlarında (Video, kamera, ses sistemleri, fiyatı 5000 Türk lirasının üzerinde olan televizyon vb) 4 ay, tablet alımlarında, kulüp ve derneklere yapılan ödemelerde 6 ay, sağlık ürünü alımlarında, mobilya ve elektrikli eşya (Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, elektrikli ev aletleri vb.) alımlarında ve fiyatı 5000 Türk Lirasına kadar olan televizyon alımlarında 9 ay, vergi ödemelerinde, eğitimle ilgili harcamalarda, bilgisayar alımı, taşımacılık, sağlık ve sosyal hizmetler ile ilgili harcamalarda ve “yenileme merkezi” veya “yetkili satıcı” niteliğindeki iş yerlerinden alınan yenilenmiş ürün niteliğinde olan cep telefonu alımlarında 12 ay, yurt içine ilişkin havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili harcamalarda 18 ay olarak uygulanır. Bireysel kredi kartlarıyla gerçekleştirilecek basılı ve külçe altın alımına ilişkin kuyum, telekomünikasyon, doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışında yapılan harcamalar ve yemek, gıda, alkollü içecek, akaryakıt, kozmetik, ofis malzemesi ile hediye kart, hediye çeki ve benzeri şekillerde herhangi somut bir mal veya hizmeti içermeyen ürünlerin alımlarında taksit uygulanamaz.
    • Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.





    https://www.axess.com.tr/axess/kampanyadetay/8/15987/vatanbilgisayarcomda-300-tl-chip-para










  • Şimdi sırf chip parayı almak için bir şeyler alacaz. Başımıza iş açtın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.