Şimdi Ara

amazon tarafından gelen ürünlerim çalınmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ÇOK HIZLI GERİ DÖNÜŞ : 30 DK SONRA ARAYIP PARAMI İADE ETTİLER. (Sadece çalınan SAMSUNG 990 PRO 1TB ücreti)


    (Mağduriyetim kısmı giderildi ürünü 3100'e aldım onu iade ettiler, ancak şuan 3400TL germany, yurtiçi satıcılarda ise 3800 tl bana 3100TL ödediler, ancak bozuk ve açılmış gelen ve bilgisayarımı bozan ramler için henüz dönüş yapılmadı)



    Amazon tarafından 3. Kez arka arkaya aldığım ürünler açılmış kullanılmış diğeri ise İÇİ BOŞ ÇALINMIŞ KUTU geldi amazon.com.tr üzerinden satıcısı Amazon germany olan satıcı (Amazon resmi satıcısı) 'ndan 25-26-27 Aralık 3 farklı günde 3 adet farklı ürün aldım 25 aralıkta sipariş no 407-3827627-4971528 olan corsair marka RAM'i aldım ürünleri kamera ile videoya çekerek aldım ve ürün açılmış kullanılmış geldi, ardından diğer aynı marka model 26 aralıkta aldığım sipariş no 407-1986208-0269943 olan corsair marka RAM'lerde yine açılmış kullanılmış geldi ve bilgisayarıma takınca bilgisayarımı bozdu ethernet kartımı yaktı 15 defa arka arkaya bilgisayar reset attı ve Windows çöktü m2 SSD bellek read olamaz hatası verdi bilgisayarıma zarar verdi, ama en büyüğü 27 Aralık tarihli sipariş no 407-4110663-5785951 olan Samsung 1tb 990 Pro ürünüm direk çalınmış boş kutu geldi aciliyet kaydı oluşturdum video kaydı var elimde ürünü açarken video ya çektim dedim aciliyet dönüşü istedim ne diğer RAM'ler için ne de çalınmış Samsung 990 Pro 1tb m2 SSD için dönüş yapmadılar elimde kargoları açmadan önce çektiğim video var ürün açılışı yaparken delilli ispatlı.




    Özetle amazon germany den 3 adet ürün siparişi verdim 2 adet 2li corsair marka ram ikisi de açık kullanılmış biri bozuk geldi , 3. ürünüm samsung pro 990 1tb ise çalınmış boş kutu geldi Elimde delilleri videoları var kutu açılımı yaparken. amazona bildirdim 1 haftadır dönüş yapmadılar her gün oyalıyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3L3B0SS -- 13 Ocak 2023; 18:10:57 >







  • amazon benim bildiğim işin peşine düşer, hatta paranı da verirler; ama biraz zaman alacaktır. 2 yıl evvel ben de ekran kartı sebebiyle bir takım sorunlar yaşadım, biraz zaman aldı; ama iade yaptılar hatta 1000-1500 lira kadar da fazladan verdiler.

  • amazondan dönüş yaptılar çalınan ürün için para iadesi yapıldı. ama diğer 2 açık kullanılmış ürünler için yapabileceğimiz bir şey yok dediler

  • Benim arkadaşta corsair ram aldı tr üzerinden germany gönderimli ama yanlış ürün geldi iadeye yolladı bakalım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Amazon Germany siparişlerinde ekstra dikkatli olmak gerekiyor sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben an itibariyle 631 TL fark vererek amazon.com.tr satıcısından aldım mecburen, çünki amazon germany den gelen 3/3 ürünüm de açık kullanılmış, biri çalınmış boş kutu geldi, ancak amazon benim mağduriyetimi gidermedi üstünden 1-2 hafta geçti bozulan anakartımdaki lan portu, bozulan bellek read olanaz hatası veren m.2 nvme ssd ve silinen tüm dosyalarımın tanzimi yapılmadı (yapılacağı söylendi)

  • Çok geçmiş olsun hocam. Ürün kutularına baktınız mı, LPN etiketi var mı? Aynı durum Amazon Almanya’dan aldığım hemen her üründe başıma geldi çünkü. Ürün kutularında LPN iade edilmiş ürün etiketi var ve ürünler kullanılmış olarak kutularından çıktı.

    Ucuz diye düşünerek, satıcı Amazon Almanya’dan alışveriş yapmayın derim. Sonrasında iade haricinde hiçbir seçim şansı vermiyorlar size. Ürün geri gidip iade bedeli gelene kadar ürün fiyatları iyice fırlamış olduğundan zararınız daha büyük oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.