Şimdi Ara

ADOBE PREMİERE PRO KAPANMA SORUNU HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,


    Adobe premiere orijinal versiyon kullanıyorum. programda proje hazırlamaya başladıktan bir süre sonra program kendi kendine kapanıyor. Herhangi bir hata uyarısı vb. bildiri almıyorum. Sanki 2 saat kullanım süresi varmış da o süreyi doldurmuşum gibi kapanıyor. Bu şekilde sorunla karşılaşan ve çözüme kavuşturan olduysa desteklerinizi rica ederim.




    Sistem aşağıdaki gibidir


    * MSI RX 6600 XT MECH 2X 8G OC 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı

    *Corsair Vengeance LPX 16X2 GB 3200 Mhz DDR4 CL16 CMK16GX4M1E3200C16 Ram

    *Intel Core i5 10600K Soket 1200 10. Nesil 4.10GHz 12MB Önbellek 14nm İşlemci




  • Kullanılan programın bir anda kapanması ram kaynaklı yaşanıyor genelde. Oyun oynatabilecek bir sisteminiz olduğu için oyun oynayıp oyunlarda karşılaşmadığınızı varsaydığımda pek bir cevap bulamıyorum. Yine de ram'leri 3000 mhz hıza düşürüp deneyebilirsiniz.
  • oyunlarda bir sorun yaşamıyorum. aklıma 2 sorun geliyordu. 1.si güncelleştirmelerine baktım güncellemesi yok. 2.sorun msi ekran kartı kaynaklı olabilir dedim birkaç tane de gördüm internette msi ekran kartı kaynaklı hatalar ama bu sorun çok saçma şekilde aynı saatlerde tekrar eden bir sorun. sanki saatini ayarlamış gibi örneğin 3 saat sonra otomatik kapanıyor. bugün "önbellek aşıldığında eski önbellek dosyalarını otomatik siler" seçeneği var onu 3GB yapmıştım. şimdi o özelliği iptal edeceğim. bir de öyle deneyeceğim. bakalım ne olacak.

  • Merhaba benzer bir sorun bugün bende de yaşanmaya başladı(?) Sistemimde Creative Cloud Adobe Premiere Pro 2023 var. NVIDIA driver for RTX 3060 kullanıyorum, Studio drivers yüklü Game driver kullanmıyorum. Dün yaptığım bir video ya eklentiler yapmak için girdim. Ham videoyu izlemek için play tuşuna bastığımda ekran kapandi 2 saniye sonra yeniden açıldı. Daha önce de aynı problemi yaşadım. Makinemde 3 işletim sistemi olduğu için sistemi formatlayıp tek işletim sistemi Windows 11'e döndüm. Şimdi yeniden başladı. Driver güncellemesi diyemiyorum çünkü 8 gün önce güncellenmiş ve dün problemsizdi bu gün başladı. Siz probleminizi çözebildiniz mi?

  • OneTwoLater kullanıcısına yanıt

    problemim halen devam ediyor. aralıklarla ve çok kısa sürdüğü için 20 saniye kadar.. çok kafama takmamaya başladım. çözümünü ne yazık ki bulamadım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.