Şimdi Ara

Fiber başvurum iptal oluyor sürekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar başına gelen var mi bilmiyorum fakat ilginç bir sorunumuz var. apartmana fiber geldi türk telekom. benimde superonline sözlesmem yarın bitiyor. bugun türktelekomdan başvuru yapmak istedim, başvuruyu yapıyoruz herşey okey 1 dakika sonra başvuru iptale düşüyor. neden olarak başka bir yerden başvurunuz vardır diyor müşteri temsilcisi. hiç bir yerden başvurmadım. sorunu çözemedik. müşteri temsilciside bir şey yapamıyor. superonline la alakalı değil diyor. ne yapacaz bu aşamada bilmiyorum kime şikayet etmem lazım.




  • halaa çözğm yok. şuan superonline var ve yarın bitiyor, acaba onumu iptal etmem gerekiyor? bu yüzden mi bağlanmıyor

  • Apartmandaki biri benim daire numaramla başvurmuş. Bu yüzden iptal oluyor ve bu değişmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşta daire var ise siz de orası için başvurun. Onaylanıp kurulduktan sonra tuketici.btk.gov.tr adresine e devletiniz ile girip yaşadığınız durumu anlatın. Onlar sistemde gerekli güncellemeleri yapıyorlar bu hususla ilgili. Kuruluma gelen ekibe de anlatırsınız durumu. Yardımcı olurlar diye düşünüyorum ama yardımcı olunduktan sonra söz konusu durumu düzelttirmek adına başvuru yapmalısınız.


    Sizin daire no adına başvuranı tanımıyorsunuz anladığım kadarıyla. O kişiyi bulabilirseniz o da başvurusunu geri çekebilir.


    Üstte bahsettiğim düzeltme işlemini bağlı olunan müdürlük de yapabiliyor. Çoğu yerde olan bir sıkıntı bu, daire no ları birbirine giriyor bazı binalarda.


    Daha net anlaşılması adına ekleme:

    Gelen görevli bu şekilde bağlantı sağlayamayacağını beyan eder ise, üstte verdiğim adresten kayıt açıp ilgili sorunu düzelttirip daha sonrasında yeniden talep açabilirsiniz. Burada konu tamamen ilgili saha ekiplerine kalıyor.


    Bu şekilde içim rahat etmez derseniz, ilk önce ilgili sıkıntıyı düzelttirip o şekilde başvuru yapabilirsiniz. Bağlı olunan müdürlük de bu hususta yardımcı olacaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 4 Ocak 2023; 21:37:51 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    yarın müdürlüğe gidip başvuru yapmayı düşünüyorum, yanımda giderken bir faturamıda götüreceğim adresle alakalı. bir katkısı olur sanırım. müşteri temsilcileri yanlış bir daire nosuyla başvuru yaparsanız iptal olur diyor.

  • Arasscan kullanıcısına yanıt

    Olur hocam gelişmeleri buradan da aktarırsanız seviniriz.

  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    tabiki bilgi vereceğim

  • bu sabah evimize ekipler gelip 1 numara burası mı diye sormuş ve gün içinde bağlantı yapacağız demişler. ama tüm gün boyunca gelen giden olmadı. halaa beklemekteyim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.