Şimdi Ara

2023'te 'Daha Hızlısı Yok' Diyoruz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
2
Favori
7.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2023'te "Daha Hızlısı Yok" Diyoruz!

    2022 yılına başlarken “Hızımızı artırıyoruz” demiştik. Biz sözümüzü tuttuk 😊TurkNet GigaFiber’i tam 1 milyon hanede kullanılabilir durumda. Yeni yılda ise hedeflerimiz daha da büyük. 2023’te “Daha Hızlısı Yok” diyoruz ve koymuş olduğumuz hedeflerimizi sizlerle birlikte gerçekleştirmek için heyecanlıyız! 👷

    2022 yılında yayınladığımız filmimiz ile kullanıcıların internet ile ilgili yaşadığı sorunlarda onların sesi olduk ve “O-NAY-LA-MI-YO-RUM!” dedik. Yeni yılda da buna devam ederek dünya standartlarındaki internetimizi ülkemizin dört bir yanına götürmeye kararlıyız. Çünkü 1000 Mbps eşit download ve upload’a sahip bir internet herkesin hakkı!

    Çıktığımız bu yolda sizlerle birlikte yürümenin bizim için ne kadar önemli olduğunu anlatmak istesek kelimeler yetmez. Mutlu, huzurlu, sağlıklı, hızlı ve UMUTLU yarınlara... 🧡💙💜

    UMUT Filmimizi izlemek için tıklayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkNetDestek -- 27 Aralık 2022; 15:9:42 >




  • 1 milyon rakamı gerçekse (eğer) yayınlayın fiber altyapı haritanızı herkes görsün. Nereden bileceğiz doğru söylediğinizi? Gizli kapaklı nerede fiberi olduğu belli olmayan, kendi altyapınız dışındaki müşterilere zammı mübah görüp ister kullansın ister ayrılsın gözüyle bakan bir firmasınız.

  • bom boş pr çalışmaları.

  • Müşterilerinin yarısına zam yapan, yarısına yapmayan firma gelmiş biz şöyleyiz böyleyiz diyor. Biz biliyoruz sizin ne olduğunuzu.

  • sözde fiber altyapı ile en hızlıymış. nerede bu altyapı ben görmedim? neden Telekom harici kimse fiber yatırımı yapmıyor? neden sokaklarda sadece Telekom var?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 27 Aralık 2022; 15:11:51 >
  • 1 milyon rakamı gerçekse (eğer) yayınlayın fiber altyapı haritanızı herkes görsün. Nereden bileceğiz doğru söylediğinizi? Gizli kapaklı nerede fiberi olduğu belli olmayan, kendi altyapınız dışındaki müşterilere zammı mübah görüp ister kullansın ister ayrılsın gözüyle bakan bir firmasınız.

  • Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurtta yoklar :)

  • Cagriozbkr C kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigaFiber altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bölgelerimizi genişleterek devam ediyoruz. Siz de gigaFiber talebinizi https://turk.net/gigafiber-istiyorum-altyapi-sorgulama sayfamızdan iletebilirsiniz. Proje ekiplerimiz bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirecektir
  • son 2 ayım kaldı sizden kurtulmak için.

  • tekniking kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız memnuniyetsizliği benimle paylaşabilir misiniz? Size yardımcı olmak isterim.
  • 1 haftadır neti bağlayamayan firma. Gelmişler bizden hızlısı yok diyorlar :D Aynen aynen sizden iyisi yok.

  • Bu şekilde taşeronlar ile buna ulaşmanız çok zor. Düzgün kendi ekibinizi kurmanız şart. Bana 3 aydır Gigafiber gelmedi mesela.

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    yurtdışı pingleriniz çok yüksek,ekg grafiği gibi,oyun oyanamak imkansız,tek bildiğiniz kayıt açtırıp sorun yok demek,bizimle değilsin türknet..

    2023'te "Daha Hızlısı Yok" Diyoruz!
  • Bıktık artık reklamlarınızdan reklamlara harcayacağınız parayı altyapıya gömseydiniz şu anda dünya kadar abone kazanır her abonenizden ciddi para kazanıyor olacaktınız.Tüketici olarak adı lazım değil 2 tane İSS zaten reklamın kralını yapıp algı ile tüketicileri kandırıyor biz bunu istemiyoruz onlar zaten bol bol reklam verip belirli kesimi ele geçirmiş.

    Türknet’in ele aldığı kesim 2 tane İSS’nin tersini yaparak tüketicileri bilinçlendirerek daha az ödeyerek daha fazla hizmet almasını sağlamak.

    Türknet’e önerim altyapısını daha fazla geliştirmek , Altyapı gelişimi çok maliyetli bu parayı hisselerini halka arz ederek borsaya açılarak sübvanse edebilir.Reklam olayında da reklam yapacaksanız bu işin ehli kişiler ile çalışın mesela 2023 yılı 1.çeyrekte Kocaeli/Darıca’da %80’ini tamamlamayı planlıyoruz gibi yapabilirsiniz ki 2023’e girdik halen Türknet yerinde sayıyor daha fazla kaynak bulup daha fazla altyapıyı genişletip bu paydayı yükseltmeniz gerekiyor beklemekten bıktık gigafiber’e 10 daire başvurduk Darıca’ya çivi çakmadınız.Gebze’deki eve de gelmediniz DH halkının reklamlara karnı tok icraat görmek istiyor hayal satmayın.




  • NitroNos kullanıcısına yanıt

    birde kendi forumlarında eleştirel birşey yazdığınızda gönderiniz onaylanmıyor , 24 saat övelim istiyorlar. gigafiber kullananların durumu ortada 1000 mbps kullanabilen bir elin parmağını geçmez.Vdsl deseniz sıfır yatırım,müşteri hizmetleri zaten Allah'a emanet,fiyat desen telekomla yarışır hale geldi.


    Hiç kimseye türknet önermem.

  • 2022 yılına başlarken “Hızımızı artırıyoruz” demiştik. Biz sözümüzü tuttuk...


    Zam yapmayacağız diyerek zam yapan firmadan ilginç açıklamalar. ŞOK ŞOK ŞOK

  • serhat1453tr S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, hizmetinizi kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Müşteri numaranızı konunun linki ile birlikte PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz?
  • tekniking kullanıcısına yanıt
    Merhaba, oluşturduğunuz destek kaydını benimle paylaşabilir misiniz? Uzmanımıza ve network ekiplerimize ileteceğim.
  • aynen aynen daha hızlısı yok2023'te "Daha Hızlısı Yok" Diyoruz! 2023'te "Daha Hızlısı Yok" Diyoruz! 2023'te "Daha Hızlısı Yok" Diyoruz! 



    2023'te "Daha Hızlısı Yok" Diyoruz!
  • uzil kullanıcısına yanıt
    Merhaba, destek kaydınız varsa kayıt numaranızı gönderir misiniz? Size yardımcı olmak isterim.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.