Şimdi Ara

İlk Muayene ile ilgili soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aracım sıfır alındığı için ilk muayenesine 24 şubat 2023 den önce sokmam gerekiyor. Ben de yılbaşı zamlarından etkilenmemek için erkenden sokmak istiyorum. Şimdi benim muayene ve egzos emisyon geçerlilik tarihim şubat 2023 olduğu için ilk muayeneye egzos emisyon testi yaptırmadan sokabilir miyim? Muayene sonrası bir ara gidip yaptırırım diye düşünüyorum. Git onu da yaptır diyebilirsiniz ama yaşadığım şehirde istasyon yok ve başka şehirde yaptırmam gerekiyor. Biraz da üşengeçlikten ayrı ayrı günlerde aradan çıksın istiyorum, hem sonra yaptırırsam muayene tarihinden önce egzos emisyon dolmamış olacak ve takibi daha kolay benim için eğer 2. Yıl(totalde 5 yıl) dolmadan satmazsam.



  • İlk muayenede egzoz emisyon zorunlu. Tüvtürkte yaptırın egzozu madem üşeniyorsunuz aynı anda aradan çıksın.

  • e30 m3 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Bir hal çaresine bakayım o zaman. Bir kaç yere baktım ilk muayene için egzoz emisyon zorunlu ibaresini bulamadım, mail attım cevap bekliyordum.
  • Tuvturk den arandim, verilen bilgide sıfır araç olduğu için muayene geçerlilik tarihi ile egzoz muayene geçerlilik tarihi aynı olduğu için, önceden egzoz muayenesine girmeme gerek yokmuş 2 ay önceden gireceğim için. Kısaca ilk muayene için erken girdiğim için ve araçta herhangi bir tadilat(lpg vs) olmadığı için sorunsuzca girebilirmişim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.