Şimdi Ara

Renault’tan BMW’ye Geçtim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2018 icon meganımı satıp 2016 5.20i aldım.Öncelikle iki aracın özetini geçeyim

    %20 daha fazla yakıta para veriyorum.Fakat gerçekten hayatımda ilk defa araba kullanmaktan keyif aldım.

    Arada iki kat fiyat farkı olduğundan dolayı kalite farkı olduğunu da biliyordum fakat asıl olan markaya değil kaliteye para ödüyormuşuz onu anladım.

    Bmw en ince detayına kadar her şeyi düşünmüş en dolu megane ile ulaşamadığım konfora,araç sürüş keyfine bmw ile ulaştım.Önceden Süspansiyonsuz araba kullandığımı bmw ye geçince fark ettim.

    Konfor ve kalite özetle böyle

    Sağlamlık derseniz sadece şunu söyliyeyim reno meganın çamurluklara bastırın mukavva gibi kırılıyor.Arabada kaporta adına hiç bir şey yok.

    Özetle markaya değil kaliteye para veriliyormuş.

    2018 en dolu sedan kasa megane alacağınıza

    2013 sportline bmw alın daha iyi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • İkisi model arasin da öyle uçurum falan yok manipülasyonunu git başka yerde yap! Egea da sürdüm , mercedeste , BMW de. Açıkçası bu premium marka denilen markaların normal markalardan tek farkı logoları ve daha pahalı olmaları . Onun dışında hiç bir cacıkları yok . 2018 model araba satıp , 2016 model araba almakta ayrı bir hata zaten . Yapmışsın bir hata şimdi vicdanını rahatlatmak için kendine yalanlar söylüyorsun . Neymiş süspansiyonları daha iyiymiş , ya bir git !

    Şu leş motoru olan 5 serisi değil mi o? Nasıl %20 yakıt farkı oluyor. Hiç inandırıcı gelmedi. Olası bir arızada o %20 fark %50 yi geçer.



    Anlatan Adamlaryoutube
    Anlatan Adamlar'ın bu bölümünde BMW F10 520i araçlarda kullanılan ürettikleri en verimsiz motoru ve F30 316i, 320iED, F20 116i ve 118i gibi araçlarda kullanılan motorlardan farkını anlattık. ABONE OL ▶ https://goo.gl/NSYLUP NASIL ÇALIŞIR ▶ https://goo.gl/Yf9Xfg HIZLI OTOMOBİLLER ▶ https://goo.gl/6M4LUB TURBO ▶ https://goo.gl/T9PJqR MODİFİYE ▶ https://goo.gl/DoSNXh OTOMOBİL BAKIMI ▶ https://goo.gl/NizCH6 MOTOR NASIL ÇALIŞIR ▶ https://goo.gl/DjM6yJ Doğacan Kara ve Tuğberk Keçecioğlu olarak Anlatan Adamlar kanalımızda otomobil bilgi videoları hazırlıyoruz. Araçların sistemleri nedir, nasıl çalışır detaylarıyla sizlere aktarıyoruz. Videoyu izledikten sonra beğenmeyi paylaşmayı ve kanala abone olmayı unutmayın. Sizlerin destekleri ile her geçen gün daha da büyüyeceğiz! *SOSYAL MEDYA HESAPLARI* Instagram: https://www.instagram.com/anlatanadamlar Kişisel Instagram: https://www.instagram.com/dcnkr Kişisel Instagram: https://www.instagram.com/tugberkkececioglu Kişisel Facebook: https://www.facebook.com/dogacan.kara.9 Kişisel Facebook: https://www.facebook.com/tugberk.kececioglu
    https://www.youtube.com/watch?v=5O-ji34IhuI&t=22s

    biri c biri e segment, asılı ağırlıkları arasında 300 kg fark var, asılı olmayan elemanlar birinde çelik biri aliminyum, birinin 4 teker de double wishbone biri macpherson-torsiyon,


    markaya değil kaliteye para verildiğini öne sürmek için renaultun benzer nitelikteki aracına kıyasla verilen ilave paraya ve alınan karşılığa bakmak gerek.

  • Hayırlu uğurlu olsun kardeşim..

  • Zaten karşılaştırmak hata , arabayı Almanlar yapıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Çok güzel ve bana göre f10 ülkemizde ciddi yer edinmiş bir kasa çok beğeniyorum.


    Her aracın yeri farklıdır. Açıkçası premium ve yaşı olan bir 5 kasa her ne kadar konforlu ve fiyat olarak mantıklı gelse de servis harcamalarında üzebilir ve evveliyatından tamamen emin değil isem şahsen 12 yaşında bir bmw yerine 5 yaşında renault u tercih ederim...


    Not: Aktif olarak g30 kullanan biriyim.

  • İkisi model arasin da öyle uçurum falan yok manipülasyonunu git başka yerde yap! Egea da sürdüm , mercedeste , BMW de. Açıkçası bu premium marka denilen markaların normal markalardan tek farkı logoları ve daha pahalı olmaları . Onun dışında hiç bir cacıkları yok . 2018 model araba satıp , 2016 model araba almakta ayrı bir hata zaten . Yapmışsın bir hata şimdi vicdanını rahatlatmak için kendine yalanlar söylüyorsun . Neymiş süspansiyonları daha iyiymiş , ya bir git !

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

    boş boş konuşma ya,520 diyor adam 116 değil. 520den 2 tane megane çıkar.

    ha şunu de anlarım megani 20 liraya yürütürken bmw yi 40a yürütürsun


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 en dolu sedan kasa megane alacağınıza


    2013 sportline bmw alın daha iy


    millet keyfinden megane almıyor, bmw yi yürütmeye bütçe lazım

    bu yazdığınız komik olmuş

    @gregeros




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 18 Aralık 2022; 12:5:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasko fiyat farklarınıda yazsaydınızda millet koşup bmw almaya gitmesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Pazar sabahı güldürdün beni moueson…son zamanlarda eskisi kadar “meganecı” değildin ama bu konu seni fabrika ayarlarına geri döndürdü herhalde….

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam çok da eski bir BMW değil, iyi bakılmışsa ve sizde iyi bakmaya devam ederseniz ve tabi biraz da şanslıysaniz kafanız ağrımaz.

    Piyasanın Mercedes sonrası en iyi premium markasının D sınıfı arabasi ile çok daha düşük bütçeye uygun üretilen ve hele sedan üretimi bizim gibi pazarlara yönelik olan C sinifi araçtan çok daha iyi olması doğal olarak normal. Hatta 5 serisi ve devamına ayrı bir önem veriyorlar.

    Ama işte sıfır araç her zaman sıfır araçtır. Duruma göre yeni Megane almak eski premium almaktan yürütme maliyeti açısından her zaman daha iyidir. Şirkete nispeten eski B8 kasa Audi A4 aldık 1.8 tfsi motor. Araba tam bir bela. Aslında daha 10 senelik, 2. sahibinden, km 150 160 bin civari ama. O kadar yağ yakıyor ki inanmazsınız. Özellikle şu vw grubunun bazı turbo benzinli motorlarında kobay olarak kullanıldık. 1.4 tsi yuskek beygirlisi de aynı. Sonra yok o sensörü yok bu sensörü, hoparlör patlaması, arka LED stop nokta nokta onlar da patlıyor, her kasisten geçerken kışın araba gıcır gıcır ötüyor, şarj dinamosunun bilmem ne parçası bozuluyor köprü üzerinde yolda kalıyoruz ... Bu şekilde siralarken bir tane Megane alsak diyoruz bazen keşke 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Moueson kullanıcısına yanıt

    sen iyi misin ya ? Bırak Allah’ını seversen yıllarca 2000 stationvagon megandan beri bir sürü renault aracımız oldu çok cefakar araçlardı çokta işimizi gördü

    artılarını söyledim

    -parçaları ucuz

    -servis uygun bakımları uygun

    -kasko uygun

    -yakıt tüketimi az

    -yol tutuşu güzel bir(bu paraya en fazla o kadar verilebilir)

    -masaj koltuğu

    segmentine yılına göre fiyat performans için en iyi araçlardan birisi megane 4


    eksileri

    -en dolu paketinde bile zayıf işçilik

    -Kalitesiz malzeme kullanımı

    -trim sesleri

    -SIFIR ARAÇ ERGONOMİSİ(140 da otobanda sonra traktör gibi sallanıyorsunuz.

    45km deki bakımlı tertemiz yeni araçta arabada otobanda rüzgar araç içine ciddi rüzgar giriyordu)

    -Aynı yıl segment sedan kasa egealardan bile daha zayıf kaporta

    -Küçük dokunmalar ve sürtmelerde boya atan kaportası var

    -Dış yalıtımı kullanılan malzeme sebebiyle iyi değil özellikle dizel motorda olması sebebiyle içeri uzun yolda 120 üzerine çıkında içeriye bir hayli ses geliyor.



    doğruya doğru yanlışa yanlış diyeceksin kardeş.Gelmişsin bana kendime güya vicdan rahatlatmaya çalıştığımı söylüyorsun.Almış olduğum araç ilk sahibinden 50bin km de kazasız tertemiz kullanılmış bir araç

    Sen benim maddi durumumu biliyor musun ki yaptığım tercih için algı diyorsun.Veririm kardeş otoparkınada senede 7bin kaskosunada gerekirse 50bin veririm.Sıkıntı etme.Ben alt tarafı araç karşılaştırması yaptım.Fikrimi söyledim.Tercihler kişiden kişiye değişir.Ne kadar ekmek o kadar köfte megane kullanıcı artılarını da eksilerini de çok iyi biliyor.Marka kötülemiyoruz.Sadece kıyas yapıyoruz.Sana çok basit bir şey söyliyeyim megane dolu paketinde bile yıllarca kartlı anahtarı koymak için bir yer aradım.Ortadaki yere koyuyorsun virajlarda anahtar düşüyordu anahtar arıyordum.

    Bak bu çok basit bir örnekte en ufacık bir örnek.

    Çok basit bir anahtarlık yeri bile düşünmemişler.

    Tekrar söylüyorum araç mesele tercih meselesidir

    birisi 600 e 2018 megane alır birisi 2013 C180 alır

    ne kadar ekmek o kadar köfte.Biz araç kötülemek veya kendimizi tatmin etmek için başlık açmadık.Üstün körü kısa bir kıyas yaptık bende fikrimi söyledim.Bana kalırsa renonun hakkını tek verdiği araç talisman gerisi boş.


    Liste fiyatını güncellenmemiş en boş paket 386bin’e davlumbazı olmayan,yaylı bagajı,boş bir radyosu bile koyulmayan,1.0 motor 65bg bir araç için Renault Taliant için bayide sıraya girebilirsin.Ya da o fiyata temiz bir corolla veya full paket i30 da alabilirsin.Bak bu da bir tercih meselesi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu leş motoru olan 5 serisi değil mi o? Nasıl %20 yakıt farkı oluyor. Hiç inandırıcı gelmedi. Olası bir arızada o %20 fark %50 yi geçer.



    Anlatan Adamlaryoutube
    Anlatan Adamlar'ın bu bölümünde BMW F10 520i araçlarda kullanılan ürettikleri en verimsiz motoru ve F30 316i, 320iED, F20 116i ve 118i gibi araçlarda kullanılan motorlardan farkını anlattık. ABONE OL ▶ https://goo.gl/NSYLUP NASIL ÇALIŞIR ▶ https://goo.gl/Yf9Xfg HIZLI OTOMOBİLLER ▶ https://goo.gl/6M4LUB TURBO ▶ https://goo.gl/T9PJqR MODİFİYE ▶ https://goo.gl/DoSNXh OTOMOBİL BAKIMI ▶ https://goo.gl/NizCH6 MOTOR NASIL ÇALIŞIR ▶ https://goo.gl/DjM6yJ Doğacan Kara ve Tuğberk Keçecioğlu olarak Anlatan Adamlar kanalımızda otomobil bilgi videoları hazırlıyoruz. Araçların sistemleri nedir, nasıl çalışır detaylarıyla sizlere aktarıyoruz. Videoyu izledikten sonra beğenmeyi paylaşmayı ve kanala abone olmayı unutmayın. Sizlerin destekleri ile her geçen gün daha da büyüyeceğiz! *SOSYAL MEDYA HESAPLARI* Instagram: https://www.instagram.com/anlatanadamlar Kişisel Instagram: https://www.instagram.com/dcnkr Kişisel Instagram: https://www.instagram.com/tugberkkececioglu Kişisel Facebook: https://www.facebook.com/dogacan.kara.9 Kişisel Facebook: https://www.facebook.com/tugberk.kececioglu
    https://www.youtube.com/watch?v=5O-ji34IhuI&t=22s
  • Şimdide şehir içinde zevkine kullanmak için 2021 model kayış paket egealar almak yerine 2013 model a4 alacağım.Evet eski araç masrafı olur mu olur.Ama biniyorsam kaliteye bineyim istiyorum artık.Tercih meselesi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransız arabaları dünyanın en dandik ve kalitesiz markaları zaten bilmiyormuydunuz

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mokali Amca kullanıcısına yanıt

    Vw kullanıcıları aksiyon seviyor, şirkette müşterisini memnun edecek şekilde araç üretiyor. Mesela Range rover kullanıcıları daha çok aksiyon seviyor . 2-3 hafta önce Bolu gölcük yolunda 2022 model range çekiciye yükleniyordu. Müşteri seviyor firma ne yapsın? Arz talep meselesi.

    Konuya gelirsek cesaret edemediğim şeyi yapmışsınız. Konuyu devam ettirerek aracın kasko sigorta masrafları, bakımları ve bakım masrafları şeklinde paylaşmaya devam ederseniz aklından geçirip cesaret edemeyen kitleyi de aydınlatmış olursunuz.

    Tüplü 2018 civici satıp 1.6 turbolu bir bmw ye geçsem kalitede çağ atlarım ama yakıtı dışında diğer masraflar kaça katlayacak... Hep soru işareti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun.. hayırlı olsun da sen premium farkını mı yoksa 2 sınıf birden atlamanın farkını mı yaşıyorsun pek belli değil.


    Yani talisman'ın üstüne bir model olsaydı -Eski renault 25'ler Safrane'lar gibi- sen ona geçsen de böyle bir yazı döşeyecektin gibime geliyor..


    Bir de 18 jant varsa megane zaten kazıklar üstünde gidiyormuş gibi bir araç. o sınıfın veya premium olmamanın problemi değil o.. aynı sınıfta büyük jantla çok daha kaliteli süspansiyon sunan araçlar da var. genel olarak megane'dan kaliteli çok fazla otomobil var kendi sınıfında bile..


    Golf 7 highline'dan 5 serisine geçsen, böyle yükseleceğini pek sanmıyorum.

  • Hayirli olsun zevkli bir secim. Kaça aldınız.

    Kaskosuna 50 bin mi istediler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Hele hele.

    Sabah sabah yıktın yine eyledin viran.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çağ atlamışsın 😊😊

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sawasson kullanıcısına yanıt

    Bugatti de dahil mi buna


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.