Şimdi Ara

Project : Horror | PS5 | ANA KONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Project Horror | PS5 | ANA KONU


    Project : Horror | PS5 | ANA KONU



    Private Division ve Bloober Team, yeni hayatta kalma korku IP'si yayınlamak için ortak olduklarını duyurdu.


    2025'ten önce başlaması beklenmiyor.


    Private Division , Layers of Fears ve Silent Hill 2 remake geliştiricisi Bloober Team ile habersiz yeni bir hayatta kalma korku fikri mülkiyeti için bir yayıncılık anlaşması imzaladı .


    Şirket ayrıca, daha küçük bağımsız geliştirme ekiplerini proje finansmanı ve başlıklarını kendi başlarına yayınlamalarına olanak tanıyan mentorluk fırsatlarıyla desteklemek için Özel Bölüm Geliştirme Fonu'nu açıkladı.


    Private, "Bloober Team gibi yerleşik geliştiricilerle veya yeni projelere girişen daha küçük bağımsız stüdyolarla ortaklık yapıyor olsak da, zanaatlarında mutlak en iyiler arasında yer alan ekiplerle çalışmaya ve onları cesur ve yaratıcı hırslarında desteklemeye çalışıyoruz" dedi. Bölüm ana şirketi Take-Two Interactive baş strateji sorumlusu ve Özel Bölüm başkanı Michael Worosz bir basın açıklamasında. Yetenekli geliştirme ortakları listemize Avrupa'nın en başarılı bağımsız ekiplerinden birini ekleyerek portföyümüzü yeni bir türe dönüştürmek heyecan verici."


    Bloober Team'in yeni oyunu şu anda "erken geliştirme" aşamasında ve henüz duyurulan bir adı veya çıkış tarihi yok, ancak 2025'ten önce piyasaya sürülmesi beklenmiyor.

    Bloober Team CEO'su Piotr Babieno, " Bir sonraki projemiz, genel olarak korku endüstrisinde lider olmamıza yardımcı olacak, heyecan verici yeni bir hayatta kalma- korku oyunu olacak" dedi. “Özel Bölüm ile olan bu işbirliği için minnettarım. Uzmanlıkları kapsamlıdır ve çalışanları da çok cana yakındır. Onları tipik bir 'yayıncı-geliştirici' ilişkisi içinde algılamıyoruz; daha çok bize destek gösteren veya en çok ihtiyacımız olduğu anda bizi hizada tutan bir arkadaş gibiler.”

    Özel Bölüm Geliştirme Fonu, Die Gute Fabrik , Radical Forge ve Lost Native dahil olmak üzere birçok geliştiriciyi oyunlarını hayata geçirme konusunda desteklemeyi taahhüt etti .


    Private Division iş geliştirme başkanı Blake Rochkind, “Private Division'ı beş yıl önce duyurduğumuzdan beri, daha küçük ekiplerden tam teşekküllü yayıncılık modelimize tam olarak uymayan bir dizi umut verici oyun fikri gördük. Günümüz dünyasında herkese uyan tek bir yaklaşıma sahip olamayacağımızı biliyorduk. Projenin boyutu nedeniyle inanılmaz bir oyun konseptine 'hayır' demekten asla hoşlanmayız ve Özel Bölüm Geliştirme Fonu, sektörümüzün sunduğu en iyi yaratıcı fikirlerden bazılarını belirlememize ve desteklememize olanak tanıyor.”




    Geliştirici : Private Division ve Bloober Team


    Yayıncı : Take-Two Interactive Software


    Çıkış Tarihi : 2025




    Private Division Label Update - 5th Anniversary


    Project : Horror | PS5 | ANA KONUPrivate Divisionyoutube
    Marking our 5th Anniversary as a publisher, this video showcases the talent, passion, and creativity found within our publishing team, internal studios, and developers we have recently partnered with for upcoming releases. Whether you're already a part of our community or are new to the games we publish, we hope you're as excited as we are for what we're working on next! Private Division is a developer-focused publisher that partners with the finest creative talent in the video game industry, empowering studios to develop the games that they are passionate about creating, while providing the support that they need to make their titles critically and commercially successful on a global scale. The Label publishes the Kerbal Space Program franchise, Ancestors: The Humankind Odyssey from Panache Digital Games, The Outer Worlds from Obsidian Entertainment, OlliOlli World and Rollerdrome from Roll7, After Us from Piccolo Studio, and more. Private Division has future unannounced projects in development with Moon Studios, Evening Star, Yellow Brick Games, Wētā Workshop, Bloober Team, and other esteemed independent developers. The Label publishes the physical retail edition of Hades from Supergiant Games on PlayStation® and Xbox consoles. Private Division continues to build its internal studio capacity, with Roll7 and Intercept Games as internal developers for the Label. Private Division is headquartered in New York City with offices in Seattle, Las Vegas, Munich, and Singapore. For more information, please visit www.privatedivision.com.
    https://www.youtube.com/watch?v=URv7x8jNjV0





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.