Şimdi Ara

YouTube'dan kanal sahiplerine yeni araç: Kötü niyetli kişilerin önü kesilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
90
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • YouTube'dan kanal sahiplerine yeni araç: Kötü niyetli kişilerin önü kesilecek
    Uygunsuz mesajlar ve kötüye kullanım meseleleri ile uğraşan YouTube, kanal sahiplerinin bu konularla ilgili ilettiği şikâyetleri dikkate aldı ve yeni bir araç geliştirdi. Popüler video paylaşım sitesi bu yılın ilk altı ayında 1.1 milyardan fazla yorum kaldırdı. Bu yorumlar uygunsuz mesajlar içeriyordu.



    Ayrıca Bkz.YouTube, widget'larını material you tasarımına geçiriyor 



    YouTube yeni aracı ile neler planlıyor?



    Sahte ve otomatik bir şekilde mesajlar atan profilleri devre dışı bırakmak için ürettiği yazılımı geliştirdiğini belirten YouTube, Topluluk Kuralları tarafından koyulan şartları ihlal eden yorumları tespit edip onları silen ve yorumu kaldırılan kişileri uyaran yeni bir özelliği devreye soktu.



    Eğer bir kullanıcı sürekli bir şekilde uygunsuz mesajlar içeren yorumlar yazarsa zaman aşımı yaptırımıyla karşı karşıya kalacak ve 24 saate kadar yorum yazamama cezasına çarptırılacak.



    Bu özellik şimdilik yalnızca İngilizce yorumlarda geçerli. Bu araç YouTube'un algoritması tarafından kullanılabiliyor. Kanal sahipleri bu algoritmanın yaptığı işlemler sayesinde korunuyor.




    Kaynak:https://support.google.com/youtube/thread/192701791?hl=en







  • YouTube zaten izleyici lehine ne yapmış ki dislike sayısını gizle, reklamları deli gibi attır şimdide kanal sahibi bunu kullanarak işine gelmeyen yorumları silsin ama kanal sahabi click bait yapabilsin, izlemedigin halde gereksiz kanalları ve shortları önersin

  • Algoritmanin oyununa gelme youtube u az ve faydali seyler icin kullan yoksa arifin manchstera attigi golu ararken baska yerlere gidersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.