Şimdi Ara

Fotoğraf Makinesi Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Ürün çekimi, portre çekimler ve dışarda hobi amaçlı doğa çekimleri için fotoğraf makinesi almayı düşünüyorum. Ama bu işlerden anlamıyorum. Bütçemi 5000 gibi düşünüyorum ama o paraya alacağın makine seni uzun süre götürmez, yorgun olur diyorsanız daha üstüne çıkmaya çalışırım suan önemli olan wifili güzel bir makine ve lens tavsiyesi istiyorum. Teşekkür ederim şimdiden cevap veren herkese.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Samsung NX 3000 yada NX300 ve Samsung 30 mm f2 lens.

    Bir de Olympus OMD EM5 mark 2 gövde. Belki ilerde biraz daha para olur ise lens alınabilir.

  • Efendiler selam herkese, fotoğraf makineleri hakkında hiç bir fikrim yok, ilk defa alacağım 2.300 TL 2. el Sony alpha a35 18-55 almayı düşünüyorum, gezerken manzara, doğa, şehir fotoğrafları çekmek için. Sizce bu bütçeye ve amaçlara uygun bir kameramı telefon kameraları ile kıyaslayacak olsanız yaklaşık hangi iphone modeli ile kıyaslanabilir alırken nelerine dikkat etmem gerek, düşünceleriniz neler yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

  • adamsınkuarejma A kullanıcısına yanıt

    Hatırladığım kadarıyla Sony lensler nispeten daha pahalı oluyordu. 18-55 kit lens ile tabi ki başlayabilirsin ama kısa süre içinde yeterli gelmemeye başlayacak ve zoom lens - daha keskin görüntüler - bokeh gibi şeyler istemeye başlayacaksın.

    Oturduğun ilde dükkanlara baktın mı? Sony alpha 2011 üretimi bir cihaz, teknolojisi geçmeye başladı sayılır.

  • setmefree kullanıcısına yanıt

    İstanbuldayım, facebooktan bakıyorum dükkana gitmek istemiyorum tamamen bilgisiz olduğum için. Fikrimi değiştirdim Nikon D300 + 18-200 mm ile Nikon D3200 + 18-55 mm arasında kaldım sadece. Kısıtlı bütçemden ötürü ve eski de olsa bu makineler ihtiyacımı görür diye düşünüyorum telefonumdan -i6- iyi olsun yeter :) Manzara, şehir ağırlıklı fotoğraflar çekmeyi düşünüyorum.

  • adamsınkuarejma A kullanıcısına yanıt

    2.eldeki ilanıma göz atmanı öneririm. fotoğraflar için de şuraya bakabilirsin;

    https://www.deviantart.com/ataegemencakil/gallery

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.