Şimdi Ara

Meslek lisesi ve anadolu lisesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese. Ben 10. sınıfım meslek lisesinde bilişim bölümündeyim. Sınıfımız 30 kişi çoğu meslek lisesinde olduğu gibi burada da bazen kavgalar oluyor ama okulun disiplini olduğu için kavgalar sık sık olmuyor tabii. benim yakındığım durum sınıfta ve okulda çalışan insan evladı yok herkes dersi kaynatma ve kopyalarla bi şekilde sınıfı geçme peşinde ve zorbalık oluyor, herkes birbirine küfür ediyor, arkadaş ortamında öğretmenlere küfürler ediliyor ben bunu istemiyorum. Her neyse benim üniversite hayalim var Anadolu Meslek Programı(amp) de olduğum için seneye matematik ve fen derslerini görmeyeceğiz 12de de staj var. Puanımın yettiği yeni açılan bir anadolu lisesine nakil almayı planlıyorum. Sizce alayım mı? 9. sınıf notlarım iyiydi ve şuan ki notlarım da iyi. Acaba anadolu da zorlanır mıyım? Sınavlarında falan?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Bir de Almanca dersinden sorumluluğa kalır mıyım? 9. sınıfta görmediğim bir dersin sorumluluğa girecek miyim? Eğer gireceksem Almanca dersinin sorumluluğunu verebilir miyim? Ders kolay mı zor mu yani.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wclerde sigara içen mi arıyorsun küfür argo hep mi meslek liselerinde

  • ne yaptın kardeşim geçebildin mi Anadoluya inşallah hayırlısı olur

  • yalıhp Y kullanıcısına yanıt
    geçemedim 2. döneme kaldı hocalar güzel ama öğrenciler kötü doğru diyorsun ben çok karışmıyorum etmiyorum derslere odaklanıyorum ama hocalarımız gerçekten iyi motivasyonumu yükseltiyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.