Şimdi Ara

Dvd oynatma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eski anakartım yandıktan sonra mecburen Asrock marka 865 G çipsetli bir anakart aldım(ekran kartı o/b).üzerinde şu an Powercolor ati 9600 xt ekran kartı var(işlemci p4 3000 ram 512 kingston)bu makinada dvd filmleri seyredemiyorum (eski anakartımda bir sorun yoktu)media player da şu hata yı veriyor ekran çözünürlüğü veya renk kalitesini düşürün diğer oynatıcılarda buna benzer bir hata veriyor yada filmi hiç açmıyor birkaç bilgisayarcıya gitti makina windows da kuruldu pek çok driver da denendi ama sonuç aynı bu konuda yardımcı olursanız sevinirim saygılar.



  • driver'ı güncellemeyi dene
    inndir.com dan Kazaa Codec i indir yükle. güncel driver ile sorunun çözülmesi gerekir ama ... birde dediğim codec i indir ve izlemeyi dene.
  • Kazaa codec paket kurulu,ayrıca ati ekran kartının da son driver i yüklü ama yine de vcd ve divx lerde sorun yapmayan alet dvd lerde suskunluğunu koruyor,ilginç olan bu alay anakart değiştikten sonra oldu sanırım 865 G cipsetli ki o/b ekran kartı olan model ati 9600 xt arasında bi uyumsuzluk var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.