Şimdi Ara

Devlet Kurumlarında Diş Tedavisinin İmkansızlaşması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Devlet hastanelerinde, resmi ağız ve diş sağlığı merkezlerinde diş tedavisi özellikle kanal tedavisi, protez, kaplama yaptırmak imkansız gibi.


    6 aydır protez ve kaplamalarımın yapılması için bulunduğum ilçedeki ağız ve diş sağlığı merkezine gidiyorum, 4-5 dr değiştirdim, bir bahaneyle başlarından savıp özele veya periodontolojiye vs yolluyorlar.


    Periodontolojiden randevu almak imkansıza yakın. Sistem yok, tekrar randevu alın diyorlar, önce diş temizliği yaptırmanız lazım, derin diş temizliğini özele yaptırın burda alet yok vs diyorlar, ama ısrar edip tedaviyi başlattım. Niçin özele 30-40 bin vereyim. Dr son anda bile kendi yapacağının kalitesiz olacağını söyleyerek beni vazgeçirmeye çalıştı. Sadece ben değil, yakın çevrem de bu durumda, sanalda da çok şikayet var. Bir arkadaşım ağrıdan duramıyor, ağrı kesiciler midesine zarar veriyor, ağrı yüreğine vuruyor, yine de çeşitli bahanelerle (önce diş eti uzmanı bakmalı gibi) yapmayıp özele gönderiyorlar ki o yakınımın maddi durumu son derece kötü, 2 çocuğuyla kimsesiz, parasız kalmış ama dr.lar acımıyorlar. Acil durumda ben de özele yaptırdım bazı şeyleri.


    Çözüm: Şikayet

    Hasta hakları birimine, başhekime, kaymakama, valiye, CİMER'e vs. Hatta olay çıkarıp ulusal medyaya yansıtmalıyız.

    Lütfen itiraz edin, kuzu kuzu özele gitmeyin, bağırın, çağırın, olay çıkarın. Bu dr.lar lüks arabalara binip yurt dışı tatile gidiyorlar, her malın hizmetin iyisini alıyorlar. Bize hizmet vermek, acılarımızı dindirmek zorundalar. Yemek yerken aylarca çok acı çektim ama yine de sabrettim, devlete yaptırıyorum. Lütfen mücadele edelim.


    (Alıntı)


    Bugün de bir arkadaşım dr kovarcasına bağırarak azarladı, yaşı küçük olmasına rağmen. Arkadaşım şikayet edecek yarın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maviufuklar -- 8 Aralık 2022; 18:11:13 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.